free.hugs Napisano Październik 8, 2015 Napisano Październik 8, 2015 Jak zinterpretowałybyście połączenie tych kart? W rozkładzie na najbliższy związek takie wypadły mi na pozycji "na jaki typ mężczyzn powinnam zwracać uwagę". Czy to może oznaczać związek z przeznaczenia? Mam też problem z połączeniem 6 buław + 8 buław na pozycji "na co zwrócić szczególną uwagę". Ktoś z mojej przeszłości wróci do mego życia i narobi zamieszania? Podpowiedzcie jak to widzicie, proszę Cytuj Nie płacz nad swoim losem. Prędzej się odwodnisz, niż coś w ten sposób zmienisz.
Alicja Napisano Październik 11, 2015 Napisano Październik 11, 2015 Zakochani, Koło i Świat - "na jaki typ mężczyzn powinnam zwracać uwagę" - pierwsza moja myśl, to nie powinnaś trzymać się jakiegoś określonego typu, tylko mieć oczy dookoła głowy skupiając się na konkretnym typie, możesz przeoczyć tego "właściwego" 6 buław + 8 buław na pozycji "na co zwrócić szczególną uwagę" - chodzi o tego partnera? to nasuwa mi się myśl, że chodzi o jego podejście do życia, dynamiczny, wie czego chce, nie lęka się nowych obowiązków, oprócz tego jest pewny siebie, chętnie pomaga innym. Chyba, że to nie odnosi się do tego partnera, a ogólnie? Cytuj
free.hugs Napisano Październik 11, 2015 Autor Napisano Październik 11, 2015 Alicjo ja odczytywałam tę pozycję jako ogólne podejście do relacji z tym konkretnym partnerem, co robić żeby ta relacja doszła do skutku/była satysfakcjonująca, dlatego mam wątpliwości jak to ugryść. A może to rada że powinnam najpierw zacząć realizować siebie, określić sobie cele i je realizować zamiast bezczynnie czekać na faceta? Bo ogólnie w moim życiu ostatnio marazm i stagnacja... Może to rada by dążyć do osobistych sukcesów, co zwiększy satysfakcję także w związku? Co do Twojej interpretacji zakochani/koło/świat to rzeczywiście, być może chodzi o to żebym nie skreślała pewnych osób od razu na początku znajomości i nie szufladkowała mężczyzn zanim ich tak naprawdę poznam. Ciężko to wdrożyć w życie, bo wciąż mam poczucie, że brak mi czasu na nietrafione relacje Dziękuję Alicjo za pomoc! Cytuj Nie płacz nad swoim losem. Prędzej się odwodnisz, niż coś w ten sposób zmienisz.
Alicja Napisano Październik 11, 2015 Napisano Październik 11, 2015 Nie ma za co jeśli tak, to może to co napisałam, wykorzystać inaczej. Co robić, aby relacja była satysfakcjonująca - cały czas ją rozwijać, nie pozwolić, aby wkradła się między Was nuda, realizować swoje zainteresowania, wspierać się, jasno określić swoje cele, nie bać się wyrażać uczuć, ale i być gotowym na tempo, w jakim może przebiegać relacja, może być ono szybkie. Tak poza kartami, to na pewno powinnaś skupić się na sobie, zawsze powinnaś najpierw dbać o siebie, później dopiero o innych. Rób to co lubisz, czerp z życia, a facet prędzej czy później i tak się pojawi Zamiast bezczynnie czekać, wykorzystaj ten czas, najlepiej jak potrafisz Cytuj
free.hugs Napisano Październik 11, 2015 Autor Napisano Październik 11, 2015 Największy problem to zagospodarowanie ogromu wolnego czasu, który mam w związku z brakiem faceta Szukam jakiejś pasji ale wszystko jest tylko na chwilę no ale z czasem coś zaskoczy może Pozdrawiam i udanego wieczoru Alicjo Cytuj Nie płacz nad swoim losem. Prędzej się odwodnisz, niż coś w ten sposób zmienisz.
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.