Skocz do zawartości

Zakochani, Koło i Świat

Polecane posty

Napisano

Jak zinterpretowałybyście połączenie tych kart? W rozkładzie na najbliższy związek takie wypadły mi na pozycji "na jaki typ mężczyzn powinnam zwracać uwagę". Czy to może oznaczać związek z przeznaczenia?

Mam też problem z połączeniem 6 buław + 8 buław na pozycji "na co zwrócić szczególną uwagę". Ktoś z mojej przeszłości wróci do mego życia i narobi zamieszania?

Podpowiedzcie jak to widzicie, proszę :)

Nie płacz nad swoim losem. Prędzej się odwodnisz, niż coś w ten sposób zmienisz.

Napisano

Zakochani, Koło i Świat - "na jaki typ mężczyzn powinnam zwracać uwagę" - pierwsza moja myśl, to nie powinnaś trzymać się jakiegoś określonego typu, tylko mieć oczy dookoła głowy ;) skupiając się na konkretnym typie, możesz przeoczyć tego "właściwego"

6 buław + 8 buław na pozycji "na co zwrócić szczególną uwagę" - chodzi o tego partnera? to nasuwa mi się myśl, że chodzi o jego podejście do życia, dynamiczny, wie czego chce, nie lęka się nowych obowiązków, oprócz tego jest pewny siebie, chętnie pomaga innym.

Chyba, że to nie odnosi się do tego partnera, a ogólnie?

Napisano

Alicjo ja odczytywałam tę pozycję jako ogólne podejście do relacji z tym konkretnym partnerem, co robić żeby ta relacja doszła do skutku/była satysfakcjonująca, dlatego mam wątpliwości jak to ugryść. A może to rada że powinnam najpierw zacząć realizować siebie, określić sobie cele i je realizować zamiast bezczynnie czekać na faceta? Bo ogólnie w moim życiu ostatnio marazm i stagnacja... Może to rada by dążyć do osobistych sukcesów, co zwiększy satysfakcję także w związku?

Co do Twojej interpretacji zakochani/koło/świat to rzeczywiście, być może chodzi o to żebym nie skreślała pewnych osób od razu na początku znajomości i nie szufladkowała mężczyzn zanim ich tak naprawdę poznam. Ciężko to wdrożyć w życie, bo wciąż mam poczucie, że brak mi czasu na nietrafione relacje ;)

Dziękuję Alicjo za pomoc!

Nie płacz nad swoim losem. Prędzej się odwodnisz, niż coś w ten sposób zmienisz.

Napisano

Nie ma za co :)

jeśli tak, to może to co napisałam, wykorzystać inaczej. Co robić, aby relacja była satysfakcjonująca - cały czas ją rozwijać, nie pozwolić, aby wkradła się między Was nuda, realizować swoje zainteresowania, wspierać się, jasno określić swoje cele, nie bać się wyrażać uczuć, ale i być gotowym na tempo, w jakim może przebiegać relacja, może być ono szybkie.

Tak poza kartami, to na pewno powinnaś skupić się na sobie, zawsze powinnaś najpierw dbać o siebie, później dopiero o innych. Rób to co lubisz, czerp z życia, a facet prędzej czy później i tak się pojawi :) Zamiast bezczynnie czekać, wykorzystaj ten czas, najlepiej jak potrafisz :)

Napisano

Największy problem to zagospodarowanie ogromu wolnego czasu, który mam w związku z brakiem faceta ;) Szukam jakiejś pasji ale wszystko jest tylko na chwilę no ale z czasem coś zaskoczy może ;) Pozdrawiam i udanego wieczoru Alicjo :)

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...