Ona28 Napisano Październik 9, 2015 Napisano Październik 9, 2015 As buław karta nowych możliwości i nauki Tuż za nią 7 buław -ogólnie zapowiada kłopoty hm....ale też gotowość do działania ......I tu mam problem ...a na końcu świat.... Jakie będą moje wrażenia po pierwszym weekendzie na uczelni? 1. Jak najbardziej pozytywne. Podjełam naukę ,jestem gotowa na działania ,wiem już co mam robić Czy też 2. W nowym środowisku mały problem, któremu stawię czoło .... Jak Wy to widzicie ? Cytuj
Alicja Napisano Październik 11, 2015 Napisano Październik 11, 2015 Ja bym to odczytała jako pomimo sprzyjających możliwości, nie będziesz chciała wyjśc przed szereg. Trzymanie się na uboczu i nie angażowanie się w sprawy grupy. Cytuj
Ona28 Napisano Październik 12, 2015 Autor Napisano Październik 12, 2015 Dziękuje Alicjo Jestem już po więc weryfikuję : jednak sprawdziła się moja interpretacja nr 2- minimalny problem się pojawił ze sprawami na uczelni ,ale myślę,że wykładowcy pójdą mi na rękę. Ty też w pewien sposób masz rację-miałam możliwość wyjść przed szereg dzięki swoim ograniczeniam,ale wolę stawić czoła wyzwaniom Jeśli chodzi o grupę-bardzo fajna ,integrujemy się ,poznajemy Cytuj
Alicja Napisano Listopad 23, 2015 Napisano Listopad 23, 2015 Ona28 i jak to wygląda teraz, z perspektywy czasu? wszystko jest dobrze? Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.