Skocz do zawartości

OBRAZ ŻYCIA

Polecane posty

Napisano

5,6,7 = Kapłan, Kochankowie i Rydwan - czyli życie w biegu, podróże, seks, namietność i scalenie związku, małżeństwo na amen.

2,8,9 - Kapłanka, Sprawiedliwość i Pustelnik - czyli przewodnik duchowy, dązenie do sprawiedliwości i zamknięcia spraw z przeszłości, zmiana sposobu postrzegania i ucieczka w samotność, co jest tylko przejściem na kolejny etap, bo na razie stworzenie zdrowego związku jest niemożliwe

3,4,5 - ccesarzowa, cesarz, kaplan - czyli podobnie jak tu wymieniłam, z tym że cesarz i cesarzowa to mocne karty rywalizacji, mówią też o płodności, radość z dzieci, bogactwo, małżeństwo itd. choc może też mówić o niezobowiązujacym filrcie

10,11,12 - no i w efekcie mam koło fortuny, moc i na końcu wisielca, efekt moich "starań", do czego doprowadzam ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło, z zawiechy można wyjść, z pełną głową ; )

• [...] Nadie puede detenerte

Si tu tienes fé

No te quedes con tu nombre escrito en la pared

En la pared...[/list:u]

Napisano

obecny obraz twojego życia

5,6,7 = Kapłan, Kochankowie i Rydwan - czyli życie w biegu, podróże, seks, namietność i scalenie związku, małżeństwo na amen.

Tutaj powiedziałabym szukanie w sobie świata duchowego, albo osoby która będzie Cię wspierała, dawała autorytet. Ktoś kto da Ci taki pęd w życiu. Ciągle stoisz przed wyborami, może chodzi o sprawy uczuciowe, mieszkania czy zawodowe, może też być zmiana stylu życia. Wiesz, że nie ma w naszym życiu lekko, a wszystko jest w twoich rękach.

do jakiego obrazu życia dążę świadomie

2,8,9 - Kapłanka, Sprawiedliwość i Pustelnik - czyli przewodnik duchowy, dązenie do sprawiedliwości i zamknięcia spraw z przeszłości, zmiana sposobu postrzegania i ucieczka w samotność, co jest tylko przejściem na kolejny etap, bo na razie stworzenie zdrowego związku jest niemożliwe

Tutaj wydaję mi się, że dążysz to poznania wiedzy tajemnej, większej intuicji. Do poznania samej siebie po przez wyciszenie, rozmową z samą sobą. Taki może być rachunek sumienia co dobrze robiłam, a co źle. Pokochania najpierw siebie. Bo to jest ważne w naszym życiu. Zaakceptować swoje wady i zalety.

o jakiego obrazu życia dążę podświadomie

3,4,5 - ccesarzowa, cesarz, kaplan - czyli podobnie jak tu wymieniłam, z tym że cesarz i cesarzowa to mocne karty rywalizacji, mówią też o płodności, radość z dzieci, bogactwo, małżeństwo itd. choc może też mówić o niezobowiązujacym filrcie

Podświadomie dążysz do trwałego związku, małżeństwa, ślubu

Wynik

10,11,12 - no i w efekcie mam koło fortuny, moc i na końcu wisielca, efekt moich "starań", do czego doprowadzam ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło, z zawiechy można wyjść, z pełną głową

Tu moim zdaniem może dużo obserwować, otoczenie, świat, ludzi ich postrzeganie. Możesz patrzeć też w głąb siebie. Raz będzie dobrze, a raz źle. Ale masz w sobie siłę, motywację. Nie stworzysz wszystkiego w miesiąc, ale wszystko z czasem.

Napisano

No, prawie jak moja psycholog i terapuetka, innymi słowami, ale sens ten sam :) Dzięki.

Si tu tienes fé

Napisano

Czyli coś się zgadza? pytam, bo sama jestem ciekawa, jak to się ma do weryfikacji, ciekawe karty wyszły, wiec jakbyś mogła o weryfikację byłoby bardzo miło. Myślę nie tylko mnie ale i Anice :)

Napisano

no tao ogólnie dziewczyny, to się zgadza 100% ; )

Si tu tienes fé

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...