Skocz do zawartości

Partnerski

Polecane posty

Napisano

Witajcie, zrobilam rozklad z tego forum, na mnie i mojego partnera, aktualnie sie poklocilismy i nie wiem czym to sie skonczy, on ma wolna reke, wklejam, zerknijcie dobre duszyczki jak to widzicie ;*

-------5-------

---4-------6----

-3-----------7--

----1----2------

1- Pytający (karta pełni rolę sygnifikatora osoby zadającej pytanie. Sygnalizuje jak czuje się ona w związku i jakie są jej relacje z partnerem) kolo fortuny

2- Partner (karta pełni rolę sygnifikatora osoby zadającej pytanie. Sygnalizuje jak czuje się ona w związku i jaka jest jego postawa wobec pytającego) 3 bulaw

3- Obecna sytuacja 10 monet -troche nie rozumiem, czyzby pokazalo ze siedzimy oboje w domach? Albo ze wciaz stanowimy calosc?

4- Pojawiające się problemy ( Najbliższa przyszłość, kierunek, w którym zmierza oraz naturę wszelkich spraw między partnerami ) 5 kielichow - ech, no ja mu zarzucam brak zaangazowania a on sie wscieka

5- Sedno sprawy ( jeśli karta jest pozytywna- perspektywy związku są dobre) as kielichow :) chyba dobrze?

6- Niedaleka przyszłość ( okres 6- 12 miesięcy. Jeśli jest pozytywna, oznacza, że związek zmierza w dobrym kierunku ) walet monet - no tak, powolne budowanie zwiazku, on taki wlasnie jest ze stawia na kolezenstwo a dopiero pozniej milosc... A ja odwrotnie, stad problemy

7- Odległa przyszłość ( Okres około roku. Negatywna na tym miejscu oznacza, że związek raczej nie przetrwa próby czasu. Jeśli ta karta jest pozytywna a reszta negatywna, oznacza to, że związek jest wart, aby nad nim popracować. Krol kielichow, czy to inny facet? Czy po prostu on sie stanie kielichowym w koncu?

Rozkład pochodzi z książki "Co dzisiaj mówi Tarot" Johanny Waters

(rozkład sprawdzony, jest skuteczny)

Napisano

1. Koło fortyny, czyli jak widać sama nie wiesz co o tym sądzisz, wahanie nastrojów, zmienność. Raz czujesz się dobrze, a innym razem źle, poczucie samotności.

2. 3 buław - jeśli będzie mógł dominować, to będzie czuł się dobrze. Z reguły bardziej wskazuje na przyjaźń, znajomość, z której owszem może coś być, ale po zaangażowaniu obydwóch stron i pod warunkiem, że będą spełnione pewne warunki.

3. 10 monet - obecna sytuacja, hm, chwilowa rozłąka, oddalenie od siebie albo życie obok siebie, pomimo świadomości że jednak ten związek jest.

4. 5 pucharów - być może, że chodzi o to co napisałaś, ale także może chodzić o Twoje naciski, podejrzliwość. Ale i aby ciągle nie powtarzały się te same problemy, może trzeba coś zmienić, poświęcić czas na przemyślenia.

5. As pucharów - może chodzi o wejście na kolejny etap, jakim jest małżeństwo albo posiadanie dziecka? Może, to jest problemem?

6. Paź Monet - nowe doświadczenia, coś się zacznie u was dziać, rozkwit, kompromist, możecie dojść do porozumienia.

7. Król Kielichów - może być odwzajemnione uczucie z obecnym partnerem, ale i może ktoś nowy się pojawić, dobry przyjaciel, osoba zainteresowana tobą, która nie odmówi wsparcia, pomocy. Tak naprawdę różnie może być, to jest odległa przyszłość. Jeśli nie unormuje się miedzy wami, to i całość inaczej będzie wyglądać.

Napisano

Alicjo, Twoja interpretacja trafia w sedno. myslalam ze ja to widze jasno, ale Ty rozjasnilas:) owszem, naciskam, czuje sie samotna. Ogolnie karty zle nie sa, wiec jestem dobrej mysli.

dziekuje <buziak>

• 4 weeks later...

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...