llenadefe:) Napisano Październik 26, 2015 Napisano Październik 26, 2015 Co oznacza takie połączenie, wróżba z 3 kart i pytanie - "Czy będziemy razem?" Oboje jesteśmy bardzo skryci i ciężko nam mówić o uczuciach. Znajomość rozwijała sie bardzo szybko (Rydwan). Teraz mamy przerwę w kontaktach, bo nie umiemy się dogadać. Cesarz oznacza stabilność, ale to bardziej materialna karta? Ja mam Cesarza w portrecie, generalnie jestem takim kobiecym mężczyzną hehe. Gwiazda - romans czy stały związek? No i jeszcze jeden rozkład, na związek. Ja - 3 mieczy, Śmierć, Rycerz Mieczy, 10 denarów On - 9 mieczy, 4 denarów, 5 buław, Królowa Denarów Przyszłość relacji : Papież, Giermek Kielichów. Generalnie moja miłość spotyka się z inną kobietą, z dzieckiem. Podobno to romans w ukryciu opierający się na jednym. Cytuj [...] Nadie puede detenerte Si tu tienes fé No te quedes con tu nombre escrito en la pared En la pared...[/list:u]
Marika Napisano Październik 27, 2015 Napisano Październik 27, 2015 Na pytania zaczynające się od czy, zwykle jest odpowiedź tak lub nie. Tutaj w tym przypadku, odpowiedź brzmi nie. Szybko się zacznie, ale i szybko skończy, jego myśli, uczucia skierowane się w innym kierunku. Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.