llenadefe:) Napisano Październik 26, 2015 Napisano Październik 26, 2015 Wczorajszej nocy śniła mi się moja czteromiesięczna kotka... sztywna ; ( To moja jedyna przyjaciółka, wzbudza we mnie uczucia macierzyńskie, może to lęk przed utratą przyjaciela? Cytuj [...] Nadie puede detenerte Si tu tienes fé No te quedes con tu nombre escrito en la pared En la pared...[/list:u]
Marika Napisano Listopad 8, 2015 Napisano Listopad 8, 2015 Tylko pierwsze zdanie odnosi się do snu? kolejne, to już Twoje interpretacje? Coś jeszcze było w tym śnie? kolory, odczucia Cytuj
llenadefe:) Napisano Listopad 8, 2015 Autor Napisano Listopad 8, 2015 Tak. Tylko pierwsze. Lęk, przerażenie, głęboka rozpacz - tak jakby coś we mnie umarło bezpowrotnie. Kolory? Wnętrz, takie jak u mnie w domu. Niebieskie ściany. Cytuj [...] Nadie puede detenerte Si tu tienes fé No te quedes con tu nombre escrito en la pared En la pared...[/list:u]
Marika Napisano Listopad 14, 2015 Napisano Listopad 14, 2015 Kolor niebieski, to wytrwałość, ale i kojarzy się z zimnem, z zimnym pomieszczeniem - szczególnie właśnie poprzez niebieskie ściany. Może chodzi o to, że Twoje nadzieje legły w gruzach, to co zamierzałaś zrealizować, okazało się, że nie jest możliwe do wykonania. Cytuj
llenadefe:) Napisano Listopad 14, 2015 Autor Napisano Listopad 14, 2015 To by się zgadzało, jest wiele takich rzeczy, kilka szczególnych, które były szczególnie ważne. Cytuj [...] Nadie puede detenerte Si tu tienes fé No te quedes con tu nombre escrito en la pared En la pared...[/list:u]
Marika Napisano Listopad 19, 2015 Napisano Listopad 19, 2015 Tak sobie myślę, kotka, to także ukryte pragnienia, drapieżność, seksapil, a jeśli kotka nie żyła, to i może w Tobie te pragnienia umarły? A żeby tak się stało, musiał nastąpić np. jakiś zawód uczuciowy, rozczarowanie. Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.