Skocz do zawartości

Martwię się proszę o pomoc w interpretacji

Polecane posty

Napisano

W ostatnim czasie odsunęła się ode mnie bliska osoba z rodziny.Kiedyś bywała częstym gościem w moim domu,a teraz zastanawiam się kiedy ostatni raz ją widziałam.hm w końcówce ubiegłego roku.Zastanawiam się czy ma jakieś problemy,bo jej zachowanie odbiega od normy...

Postanowiłam położyć karty:

Na czym skupiają się jej myśli ,co się z nią dzieje????

6 kijów, 3 puchary, 5 monet, 2 Mieczy, Królowa Kijów, As mieczy

Ja myślę,że chodzi o jej pracę - liczyła na przedłużenie umowy albo awans.Była pewno,że wszystko ułży się po jej myśli ,nagle dostała złą wiadomość i teraz jest to dla niej trudny czas.Ktoś jej pomoże w znalezieniu zajęcia ,zmieni pracę będzie się czegoś uczyć -czyli będzie robić coś czego dotąd nie robiła....

Tak to widzę -dla mnie te karty mówią o pracy,nie o chorobie-choć wiem,że ostatnio coś tam się działo z jej zdrowiem i na pewno nie widać tutaj tu romansu.Hm czy może ktoś coś podpowie....Chciałabym pomoc,ale jak pomóc skoro nie masz kontaktu ,bo ktoś nie masz kontaktu....

Napisano

Czy te karty są przypisane konkretnym pytaniom w rozkładzie ?

Napisano
Nie :(

To rozkład ogólny.po prostu wyciągnęłam sześć kart

Napisano
W ostatnim czasie odsunęła się ode mnie bliska osoba z rodziny.Kiedyś bywała częstym gościem w moim domu,a teraz zastanawiam się kiedy ostatni raz ją widziałam.hm w końcówce ubiegłego roku.Zastanawiam się czy ma jakieś problemy,bo jej zachowanie odbiega od normy...

Postanowiłam położyć karty:

Ja myślę,że chodzi o jej pracę - liczyła na przedłużenie umowy albo awans.Była pewno,że wszystko ułży się po jej myśli ,nagle dostała złą wiadomość i teraz jest to dla niej trudny czas.Ktoś jej pomoże w znalezieniu zajęcia ,zmieni pracę będzie się czegoś uczyć -czyli będzie robić coś czego dotąd nie robiła....

Tak to widzę -dla mnie te karty mówią o pracy,nie o chorobie-choć wiem,że ostatnio coś tam się działo z jej zdrowiem i na pewno nie widać tutaj tu romansu.Hm czy może ktoś coś podpowie....Chciałabym pomoc,ale jak pomóc skoro nie masz kontaktu ,bo ktoś nie masz kontaktu....

Ogólnie straszny groch z kapustą, bo rozkład ogólny też ma jakieś pytania, czy miejsca kart coś oznaczają, a tu nie wiadomo co z czym czy obok siebie, czy nad/pod...

Mogę z tego galimatiasu coś wykombinować, pierwszą rzeczą jaka mi się rzuycila w oczy to podejrzenie, że może ta osoba wyjechała z powodu braku pracy, niedostatku, została zraniona (zła wiadomość), możliw iż znalazła gdzieś pracę w której musi jeszcze się dokształcić.

Choć zaznaczam, że jest to opis dość luźny, gdybający, bo nie mam rozkladu i nie wiem co te karty opisują...

To na pierwszy rzut oka, aczkolwiek nie chcę prorokować, ponieważ tu nie wiadomo co z czym, zatem uznaj moją wypowiedź jako taką luźną, nie wiążącą.

0girl_witch.gif.d551843d651a3d222daca21637f5946b.gif

Napisano

Dziękuję Margito :) Już straciłam nadzieję,że ktoś się odezwie ze swoją interpretacją,a tu taka niespodzianka...

Widzę ,że masz podobne zdanie co ja- tutaj chodzi o pracę.Cieszę się,że sie zgadzamy.

Nie uważam jednak ,żeby mój rozkład był tak beznadziejny....są różne techniki stawiania tarota. Szanujmy siebie nawzajem.

Jeszcze raz bardzo serdecznie dziękuję i pozdrawiam .Wrócę ,jak tylko się czegoś dowiem o tej sytuacji...

Napisano

Ależ ja Ciebie szanuję, inaczej bym sobie głowy nie zawracała :)

0girl_witch.gif.d551843d651a3d222daca21637f5946b.gif

Napisano

Wydaje mi się, że tu wcale nie chodzi o to że sam rozkład jest beznadziejny, bo i rozkładu w ogóle nie ma. Zostało wyciągnięte tylko sześć kart.

I tu jest cała istota sprawy. Jak dla mnie, to jeśli nie ma rozkładu, sześć kart to dużo, lepiej mniej = konkretniej i łatwiej, to później złączyć w sensowną całość.

Zadałaś dwa pytania i teraz trudno określić, jak interpretować te karty, czy odpowiadając na pytanie pierwsze, czy drugie <bezradny>

Fajnie byłoby gdyby karty zostały podzielone, trzy na pierwsze pytanie i trzy na drugie - wtedy wiele by się zmieniło.

Jeśli chodzi o samą interpretację, nic nie dodam, bo w zasadzie już wszystko napisałyście :)

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...