Skocz do zawartości

Rozkład na związek

Polecane posty

Napisano

Witaj Mariko

Rozłożyłam karty według tego rozkładu. Mam kilka wątpliwości.... Możesz na ten rozkład rzucić oczkiem?

1. Sprawiedliwość

2, Cesarzowa

3, Diabeł

4. Słońce

5. Zmartwychwstanie

6, Siła

7, Koło Fortuny

Moje spostrzezenia napisze C na PRIV

Pozdrawiam

Bogusia

Zastosowano do tego rozkładu viewtopic.php?f=38&t=1714#p17775

Napisano

Cześć Bogusiu! :) prawdą jest, że ja dodałam ten rozkład, ale nie jest on mojego autorstwa, także uważam, że jeśli tylko inni chcieliby dorzucić coś od siebie, wnieść coś do interpretacji, jak najbardziej jest to mile widziane.

Bogusiu, oczywiście ja (czy też inni), spojrzę, ale zgodnie z zasadami, najpierw musi być Twoje odniesienie, Twoja interpretacją, a później dopiero mogą działać inni.

Napisano

Zgodnie z tym rozkładem, numer 5, to sedno sprawy. Jeśli karta jest pozytywna, to i perspektywy związku są dobre. Na piątce jest Sąd, mi się wydaje, że tu trzeba zrobić jakieś podsumowanie, wprowadzić pewnie jakieś zmiany, dlatego, żeby dojść do zamierzonego celu. Jeśli chodzi o zwiazek, to on może odrodzić się na nowo, za sprawą wcześniej podjętych działań.

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...