Bogusia1970 Napisano Listopad 12, 2015 Napisano Listopad 12, 2015 Witaj Mariko Rozłożyłam karty według tego rozkładu. Mam kilka wątpliwości.... Możesz na ten rozkład rzucić oczkiem? 1. Sprawiedliwość 2, Cesarzowa 3, Diabeł 4. Słońce 5. Zmartwychwstanie 6, Siła 7, Koło Fortuny Moje spostrzezenia napisze C na PRIV Pozdrawiam Bogusia Zastosowano do tego rozkładu viewtopic.php?f=38&t=1714#p17775 Cytuj
Marika Napisano Listopad 14, 2015 Napisano Listopad 14, 2015 Cześć Bogusiu! prawdą jest, że ja dodałam ten rozkład, ale nie jest on mojego autorstwa, także uważam, że jeśli tylko inni chcieliby dorzucić coś od siebie, wnieść coś do interpretacji, jak najbardziej jest to mile widziane. Bogusiu, oczywiście ja (czy też inni), spojrzę, ale zgodnie z zasadami, najpierw musi być Twoje odniesienie, Twoja interpretacją, a później dopiero mogą działać inni. Cytuj
Ismena Napisano Listopad 15, 2015 Napisano Listopad 15, 2015 Zgodnie z tym rozkładem, numer 5, to sedno sprawy. Jeśli karta jest pozytywna, to i perspektywy związku są dobre. Na piątce jest Sąd, mi się wydaje, że tu trzeba zrobić jakieś podsumowanie, wprowadzić pewnie jakieś zmiany, dlatego, żeby dojść do zamierzonego celu. Jeśli chodzi o zwiazek, to on może odrodzić się na nowo, za sprawą wcześniej podjętych działań. Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.