llenadefe:) Napisano Listopad 15, 2015 Napisano Listopad 15, 2015 Jak to jest z ta kartą? Bo spotkałam się z różnymi interpretacjami. Najczęściej się czyta, że jest to karta złudzeń, tajemnic, coś jest ukrywane. Przed chwilą z kolei natknęłam się na interpretację, która mówi o skrywanej miłości do drugiej osoby - przed tą osoba i sobą samym, czy to prawda? Cytuj [...] Nadie puede detenerte Si tu tienes fé No te quedes con tu nombre escrito en la pared En la pared...[/list:u]
Ismena Napisano Listopad 15, 2015 Napisano Listopad 15, 2015 Przed chwilą z kolei natknęłam się na interpretację, która mówi o skrywanej miłości do drugiej osoby - przed tą osoba i sobą samym, czy to prawda? Myślę, że tutaj jest odpowedź na Twoje pytanie tajemnic, coś jest ukrywane. "Coś jest ukrywane", więc tym czymś jak najbardziej może być uczucie jakim jest miłość . Cytuj
llenadefe:) Napisano Listopad 15, 2015 Autor Napisano Listopad 15, 2015 Dziękuję. Kurczę, szkoda, że nigdzie nie ma (albo ja nie umiem znaleźć), takich obszerniejszych opisów kart, wszędzie takie ogólnikowe. Dla osoby początkującej to za mało, przynajmniej jak dla mnie Cytuj [...] Nadie puede detenerte Si tu tienes fé No te quedes con tu nombre escrito en la pared En la pared...[/list:u]
Ismena Napisano Listopad 15, 2015 Napisano Listopad 15, 2015 A przeglądałaś te na forum? viewtopic.php?f=35&t=236 jak dla mnie, to sporo jest tutaj informacji. Z ogólników można tworzyć szczegóły, a praca z kartami, między innymi na tym polega. Te znaczenia, to tylko pewne odniesienie, wskazanie najważniejszych znaczeń. Obszerne znaczenia są, ale najczęściej w książkach lub we własnych notatkach, u osób zajmujących się tarotem Cytuj
maleficent Napisano Listopad 16, 2015 Napisano Listopad 16, 2015 Księżyc to też coś co odeszło, ale powróci możemy to np. odnieść do myśli, uczuć, ludzi etc... Cytuj
llenadefe:) Napisano Listopad 16, 2015 Autor Napisano Listopad 16, 2015 Dziękuję. W sumie to by się zgadzało, księżyc miałam raz w numerologii partnerskiej i rzeczywiście, wróciło Cytuj [...] Nadie puede detenerte Si tu tienes fé No te quedes con tu nombre escrito en la pared En la pared...[/list:u]
Marika Napisano Listopad 20, 2015 Napisano Listopad 20, 2015 Numerologia partnerska, to nie Księżyc W Tarocie są karty, w numerologii cyferki. Tylko, że w numerologii partnerskiej, po dodaniu do siebie dróg partnerów, jeśli wychodzi liczba dwucyfrowa to redukuje się ją do jednocyfrowej, wiec jak wyszła 18? Cytuj
llenadefe:) Napisano Listopad 21, 2015 Autor Napisano Listopad 21, 2015 Numerologia partnerska, to nie Księżyc W Tarocie są karty, w numerologii cyferki. Tylko, że w numerologii partnerskiej, po dodaniu do siebie dróg partnerów, jeśli wychodzi liczba dwucyfrowa to redukuje się ją do jednocyfrowej, wiec jak wyszła 18? Mój błąd, pomyliłam pojęcia. Nie numerologia partnerska, a tarotowy portret partnerski Cytuj [...] Nadie puede detenerte Si tu tienes fé No te quedes con tu nombre escrito en la pared En la pared...[/list:u]
Blue Napisano Listopad 22, 2015 Napisano Listopad 22, 2015 Osobiście lubię ta kartę.Jest taka....mglista, rozedrgana,nie namacalna,ulotna...daje bardzo dużo do myślenia.Każe nam zgłębić się we własna duszę i tam poszukać prawdy,Rozdzielić ziarno od plew. Pierwsze moje skojarzenie to odbicie w wodzie. Takie niby "siebie widzę ale falowanie wody nie pozwala dostrzec mi szczegółów". Cytuj
llenadefe:) Napisano Listopad 22, 2015 Autor Napisano Listopad 22, 2015 To prawda, zawsze mam dużą sprzeczność serca i rozumu, dlatego ciężko mi dostrzec prawdę. Najpierw uparcie karmię się iluzją, a kiedy nie znajduję odpowiedzi na jakieś pytanie, to z kolei twardo słucham rozumu (a mój rozum jest strasznie konserwatywny i pesymistyczny) Cytuj [...] Nadie puede detenerte Si tu tienes fé No te quedes con tu nombre escrito en la pared En la pared...[/list:u]
Alicja Napisano Listopad 23, 2015 Napisano Listopad 23, 2015 Z księżycem, to nigdy nie jest nic pewne Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.