Skocz do zawartości

rozkład partnerski

Polecane posty

Napisano

Dzien dobry ;)

Pozyczylam sobie rozklad koleżanki z poczatku forum i wyszly mi takie karty ;) jakie sa wasze odczucia ? 5-------

---4-------6----

-3-----------7--

----1----2------

1- Pytający (karta pełni rolę sygnifikatora osoby zadającej pytanie. Sygnalizuje jak czuje się ona w związku i jakie są jej relacje z partnerem) krol mieczy

2- Partner (karta pełni rolę sygnifikatora osoby zadającej pytanie. Sygnalizuje jak czuje się ona w związku i jaka jest jego postawa wobec pytającego) wisielec, w jego przypadku to akurat calkowity zastoj i sam nie wie co ma ze soba robic

3- Obecna sytuacja swiat - czyzby cos w stylu ze swiat nam sprzyja i stawia przed nami dobre opcje ?

4- Pojawiające się problemy ( Najbliższa przyszłość, kierunek, w którym zmierza oraz naturę wszelkich spraw między partnerami ) smierc -nawet nie chcr myslec o znaczeniu tej karty :(

5- Sedno sprawy ( jeśli karta jest pozytywna- perspektywy związku są dobre) arcykaplan

6- Niedaleka przyszłość ( okres 6- 12 miesięcy. Jeśli jest pozytywna, oznacza, że związek zmierza w dobrym kierunku ) krol monet

7- Odległa przyszłość ( Okres około roku. Negatywna na tym miejscu oznacza, że związek raczej nie przetrwa próby czasu.)

6 kielichow

Pomocy ! :)

Napisano

Z jedna karta sie rzucam mianowicie papiezem . Karta pierwsza i druga to bez problemu bo okresla nasze nastawienie idealnie i nas w obecnej sytuacji. Swiat mi sprawia problemy ale to ogolnie dobra karta , mowi o otworzeniu sie jak dla mnie na swiat w tym przypadku o rozwoju emocjonalnym i duchowym. Smierc to pewnie zakończenie jakiegos etapu moze sie cos miedzy nami zmieni. Papiez jest dla mnie zagadka. Mowi o dobrej relacji moze i slubie ale w tym pytaniu akurat sama nie wiem. Krol monet to tez raczej osoba dobra wierna i stala , dobry kierunek jesli chodzi o zwiazek podobnie jak 6 pucharow. Wrozy ona szczescie i pomyslnosc związku. Tylko ten papiez nieszczęsny? Czyzby to moje plany odnosnie ślubu ??

Napisano

Aczkolwiek w większości opisow 6 kielichow oznacza jakss nostalgie powrot do przeszlosci czesto romantycznej.

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...