llenadefe:) Napisano Listopad 28, 2015 Napisano Listopad 28, 2015 Jeśli pytam - "Czy on jest otwarty na stały związek?" I wyciągam karty Moc, Mag, Diabeł, jaka jest odpowiedź? Ja te karty odebrałam w ten sposób, że on lubi eksperymentować, uwodzić. I seks lubi, ale wiązać się nie chce Cytuj [...] Nadie puede detenerte Si tu tienes fé No te quedes con tu nombre escrito en la pared En la pared...[/list:u]
Alicja Napisano Grudzień 5, 2015 Napisano Grudzień 5, 2015 Nie jest otwarty na stały związek, bardziej lubi się pobawić lub inaczej jeśli ma okazję, to korzysta z życia Cytuj
llenadefe:) Napisano Grudzień 5, 2015 Autor Napisano Grudzień 5, 2015 Dziękuję za odpowiedź. Może to nie jest to dokładnie to, co ja wyczytałam, ale w jednym się nie myliłam - nie. Cytuj [...] Nadie puede detenerte Si tu tienes fé No te quedes con tu nombre escrito en la pared En la pared...[/list:u]
Ismena Napisano Grudzień 6, 2015 Napisano Grudzień 6, 2015 Ten Diabeł na końcu, bardzo wiele "mówi". Według mnie, to ten pan jeszcze nie dojrzał, do stałego związku Cytuj
llenadefe:) Napisano Grudzień 6, 2015 Autor Napisano Grudzień 6, 2015 No tak, w końcu ma "dopiero" 28 lat i całe życie przed sobą Cytuj [...] Nadie puede detenerte Si tu tienes fé No te quedes con tu nombre escrito en la pared En la pared...[/list:u]
Marika Napisano Grudzień 6, 2015 Napisano Grudzień 6, 2015 Niektórzy faceci mimo 40 lat, czy więcej, nadal nie są gotowi na trwały związek, także llenadefe:) uwierz, ten o którego pytasz, to nie reprezentuje nic nowego Cytuj
llenadefe:) Napisano Grudzień 6, 2015 Autor Napisano Grudzień 6, 2015 Oczywiście ja zdaję sobie z tego sprawę, niemniej jednak, w moim otoczeniu ludzie w przedziale 20-30 lat są już po ślubie i mają dzieci, dlatego jednak trochę mnie to dziwi, kiedy trzydziestoletni mężczyzna nie myśli o założeniu rodziny i mieszka z mamą ; ) Cytuj [...] Nadie puede detenerte Si tu tienes fé No te quedes con tu nombre escrito en la pared En la pared...[/list:u]
Marika Napisano Grudzień 6, 2015 Napisano Grudzień 6, 2015 Do pewnych wygód idzie się szybko przyzwyczaić, a to jest częste gdy mieszka się z mamą i ma się pod nos podstawiony obiadek i wszystko uprane, posprzątana. Niektórzy nie lubią zmian, a szczególnie, kiedy one się jawią jako bardzo drastyczne - porzucenie tego, co piękne, idealne... Nic na siłę, to jedna z podstawowych zasad, tworzenia związków, jeśli jedna osoba nie chce, trzeba, to uszanować. Każdy jest kowalem własnego losu i tak układa sobie życie, jak uważa, że jest słusznie. Cytuj
marksa Napisano Grudzień 6, 2015 Napisano Grudzień 6, 2015 Mnie to wcale nie dziwi Czasy sie zmieniaja , kobiety staly sie bardziej wyzwolone i same sobie jestesmy winne ze oni nie chca sie ustabilizowac. Bo po co skoro zawsze sie znajdzie jakas ktora nie patrzy na moralne nakazy czy konwenanse i po prostu robi to co lubi i chce Ja mysle ze mag i sila same w sobie to ja mysle sa fajne karty , ale diabel wszystko Ci tu psuje Ten kusiciel niedobry Cytuj
llenadefe:) Napisano Grudzień 6, 2015 Autor Napisano Grudzień 6, 2015 Wiadomo, że nic na siłę i to że ktoś chce być sam jeszcze jestem w stanie zrozumieć, bo każdy ma inne potrzeby. O ile mieszkanie z rodzicami już nie, ja chciałam się wyprowadzić z domu już w wieku 18 lat i jak na złość do dzisiaj nie mogę, no ale to już nie ten temat. Cytuj [...] Nadie puede detenerte Si tu tienes fé No te quedes con tu nombre escrito en la pared En la pared...[/list:u]
Marika Napisano Grudzień 6, 2015 Napisano Grudzień 6, 2015 Mnie to wcale nie dziwi Czasy sie zmieniaja , kobiety staly sie bardziej wyzwolone i same sobie jestesmy winne ze oni nie chca sie ustabilizowac. Bo po co skoro zawsze sie znajdzie jakas ktora nie patrzy na moralne nakazy czy konwenanse i po prostu robi to co lubi i chce Otóż to ... za to co aktualnie dzieje się z mężczyznami, kobiety ponoszą bardzo wielką winę. Można sobie śpiewać "Gdzie ci mężczyźni, prawdziwi tacy..." Ale nie tylko mężczyźni ulegli wielkiej zmianie, kobiety również i myślę, że jeśli na forum byłoby więcej panów, to chętnie by ten temat pociągnęli dalej. Koło się toczy, jedna płeć, ma ogromny wpływ na zachowanie drugiej i odwrotnie. llenadefe:) nie ma dwóch takich samych osób, a szczególnie o takich samych priorytetach, szczególnie jeśli chodzi o mężczyzn i kobiety. Nie każdy mężczyzna, pragnie iść na swoje, ale i nie każda kobieta chce się ustatkować. Są pewne czynniki przez, które to jest nie do wykonania lub po prostu coś innego na to wpływa, w życiu różnie bywa. Stąd i z mieszkaniem z rodzicami jest różnie, tak jak pisałam, dużą rolę również mogą odgrywać przyzwyczajenia. Cytuj
marksa Napisano Grudzień 6, 2015 Napisano Grudzień 6, 2015 Jeszczze wyjdzie Ja mieszkam na wlasna reke od 19 roku zycia a uwierz mi czasami to bym wolala zeby mama cos pomogla ,zrobila czy ugotowala hahah Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.