Skocz do zawartości

Czy on jest otwarty?

Polecane posty

Napisano

Jeśli pytam - "Czy on jest otwarty na stały związek?"

I wyciągam karty Moc, Mag, Diabeł, jaka jest odpowiedź?

Ja te karty odebrałam w ten sposób, że on lubi eksperymentować, uwodzić. I seks lubi, ale wiązać się nie chce :D

• [...] Nadie puede detenerte

Si tu tienes fé

No te quedes con tu nombre escrito en la pared

En la pared...[/list:u]

Napisano

Nie jest otwarty na stały związek, bardziej lubi się pobawić lub inaczej jeśli ma okazję, to korzysta z życia ;)

Napisano

Dziękuję za odpowiedź.

Może to nie jest to dokładnie to, co ja wyczytałam, ale w jednym się nie myliłam - nie.

Si tu tienes fé

Napisano

Ten Diabeł na końcu, bardzo wiele "mówi". Według mnie, to ten pan jeszcze nie dojrzał, do stałego związku <bezradny>

Napisano

No tak, w końcu ma "dopiero" 28 lat i całe życie przed sobą :D

Si tu tienes fé

Napisano

Niektórzy faceci mimo 40 lat, czy więcej, nadal nie są gotowi na trwały związek, także llenadefe:) uwierz, ten o którego pytasz, to nie reprezentuje nic nowego ;)

Napisano

Oczywiście ja zdaję sobie z tego sprawę, niemniej jednak, w moim otoczeniu ludzie w przedziale 20-30 lat są już po ślubie i mają dzieci, dlatego jednak trochę mnie to dziwi, kiedy trzydziestoletni mężczyzna nie myśli o założeniu rodziny i mieszka z mamą ; )

Si tu tienes fé

Napisano

Do pewnych wygód idzie się szybko przyzwyczaić, a to jest częste gdy mieszka się z mamą i ma się pod nos podstawiony obiadek i wszystko uprane, posprzątana. Niektórzy nie lubią zmian, a szczególnie, kiedy one się jawią jako bardzo drastyczne - porzucenie tego, co piękne, idealne... Nic na siłę, to jedna z podstawowych zasad, tworzenia związków, jeśli jedna osoba nie chce, trzeba, to uszanować. Każdy jest kowalem własnego losu i tak układa sobie życie, jak uważa, że jest słusznie.

Napisano

Mnie to wcale nie dziwi :) Czasy sie zmieniaja , kobiety staly sie bardziej wyzwolone i same sobie jestesmy winne ze oni nie chca sie ustabilizowac. Bo po co skoro zawsze sie znajdzie jakas ktora nie patrzy na moralne nakazy czy konwenanse i po prostu robi to co lubi i chce :)

Ja mysle ze mag i sila same w sobie to ja mysle sa fajne karty , ale diabel wszystko Ci tu psuje :D

Ten kusiciel niedobry :D

Napisano

Wiadomo, że nic na siłę i to że ktoś chce być sam jeszcze jestem w stanie zrozumieć, bo każdy ma inne potrzeby. O ile mieszkanie z rodzicami już nie, ja chciałam się wyprowadzić z domu już w wieku 18 lat i jak na złość do dzisiaj nie mogę, no ale to już nie ten temat.

Si tu tienes fé

Napisano
Mnie to wcale nie dziwi :) Czasy sie zmieniaja , kobiety staly sie bardziej wyzwolone i same sobie jestesmy winne ze oni nie chca sie ustabilizowac. Bo po co skoro zawsze sie znajdzie jakas ktora nie patrzy na moralne nakazy czy konwenanse i po prostu robi to co lubi i chce :)

Otóż to ... za to co aktualnie dzieje się z mężczyznami, kobiety ponoszą bardzo wielką winę. Można sobie śpiewać "Gdzie ci mężczyźni, prawdziwi tacy..."

Ale nie tylko mężczyźni ulegli wielkiej zmianie, kobiety również i myślę, że jeśli na forum byłoby więcej panów, to chętnie by ten temat pociągnęli dalej. Koło się toczy, jedna płeć, ma ogromny wpływ na zachowanie drugiej i odwrotnie.

llenadefe:) nie ma dwóch takich samych osób, a szczególnie o takich samych priorytetach, szczególnie jeśli chodzi o mężczyzn i kobiety. Nie każdy mężczyzna, pragnie iść na swoje, ale i nie każda kobieta chce się ustatkować. Są pewne czynniki przez, które to jest nie do wykonania lub po prostu coś innego na to wpływa, w życiu różnie bywa. Stąd i z mieszkaniem z rodzicami jest różnie, tak jak pisałam, dużą rolę również mogą odgrywać przyzwyczajenia.

Napisano

Jeszczze wyjdzie ;D Ja mieszkam na wlasna reke od 19 roku zycia a uwierz mi czasami to bym wolala zeby mama cos pomogla ,zrobila czy ugotowala hahah

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...