Skocz do zawartości

same figury

Polecane posty

Napisano

Witam jeszcze raz. mam pytanie czy ktoś by mi pomógł jak czytać same figury w rozkładzie na 4 karty na przyszłość. Moje pytanie : czy czeka mnie jeszcze miłość z mężem: wyszły mi takie karty D karo,W trefl, D trefl, K trefl symbolizują z tego co czytam osoby .... bardzo proszę o podanie wskazówek

Napisano

tu masz podpowiedź jak wróżyć z kart klasycznych i małe opisy kart . Spróbuj sam coś z tego wywnioskować i połączyć w jedno. Jak to zrobisz i opiszesz to pomogę rozwinąć: viewtopic.php?f=49&t=2461 [link został zmieniony]

"Każde marzenie dane nam jest wraz z mocą potrzebną do jego spełnienia"

Napisano

Miłość, to znaczy co? Różne są definicje tego słowa :)

Bo miłość, to może być seks, np w związku, mąż i żona uprawia miłość.

Miłość, to może być jedna namiętna chwila

Miłość, to okazywanie sobie szacunku.

Miłość, to motyle w brzuchu

.

.

.

A zwierzając do sedna, zadałaś ogólne pytanie.

Figury to nie zawsze i w nie w każdym rozkładzie osoby, to też sprawy, informacje, czesto ważne, na które w pierwszej kolejności powinna być zwrócona uwaga.

Napisano

a... rozumiem czyli źle zadałam pytanie i karty mi nie odpowiedziały jak są te figury ?

Napisano

miałam tu na myśli pożądanie i seks oraz okazywanie sobie szacunku bo ja do tej pory to nic z tych rzeczy nie ma....:(

Napisano
a... rozumiem czyli źle zadałam pytanie i karty mi nie odpowiedziały jak są te figury ?

Źle mnie zrozumiałaś :) To nic, że są figury, to czy one są w rozkładach, czy nie, nie wpływa na to czy jest, czy też nie ma odpowedzi. Odpowiedź będzie zawsze.

W tym przypadku chodzi mi o to, że właśnie zawarłaś w pytaniu słowo, które ma wiele znaczeń i gdy dojdzie do interpretacji, może być problem. Zakładam, że Ty wiesz o co chodziło i to wytłumaczyłaś, ale ja, czy inne osoby nie jesteśmy zorientowane, co miałaś na myśli i co według Ciebie kryje się pod słowem "miłość".

Poza tym, sama forma pytania jest nieodpowiednia, zobacz: "czy czeka mnie jeszcze miłość z mężem"

nie jest określony czas, słówko "jeszcze", można rozumieć, że kiedyś, ponownie, jeszcze raz, a co z kolei może nastąpić. Czekać Cię taka miłość może i pojawić się może za rok, dwa, dziesięć lat. Nie określasz ram czasowych i pytanie schodzi do kategorii ogólnych.

Macie dzieci? Jeśli tak, to w tym pytaniu, karty, które wyszły pokazują, że taka miłość była w przeszłości i z niej, owocem są Wasze dzieci. Jeśli dzieci nie macie, to wygląda na to, że Dama i Walet, wskazują na potomstwo, więc siłą rzeczy, aby doszło do zapłodnienia, potrzebne jest zbliżenie cielesne.

Napisano

Dziękuje Ci Marika. Zrozumiałam Tak mamy dzieci to znaczy że owocem naszej miłości były dzieci a teraz i później jej nie będzie :(

Napisano

Wiesz, to nie jest nic pewnego, bo tak jak wspomniałam, Twoje pytanie można interpretować na kilka różnych sposobów, gdyż nie jest ono konkretne.

Jeśli chodzi o związek, to pamiętaj, że najlepszym lekarstwem zawsze jest szczera rozmowa, to jest dużo lepsze niż karty, wróżby i cały szereg podejrzeń. Porozmawiaj z partnerem, mam nadzieję, że uda się Wam rozwiązać problemy :)

Napisano

Witaj

Dziękuje Mariko :) ale myślę że już wszystko zrobiłam co mogłam dla naszego związku. Mój mąż nie chcę rozmawiać i nie umie taka jego natura, Żyjemy sobie cóż dzieci są... nie iskrzy. Człowiek się przyzwyczaił lecz jednak brakuję miłości, czułości zrozumienia i innych spraw........ :(

Napisano

jasminka dużo wytrwałości dla Ciebie! Nadzieję, zawsze warto mieć, teraz są święta, wiec może maż się przełamie i jednak się dogadacie lub chociaż szczerze porozmawiacie? Tego Ci życzę :)

Napisano
:) Dziękuję Racja nadzieje trzeba mieć bo żyje się wtedy lepiej

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...