marksa Napisano Grudzień 11, 2015 Napisano Grudzień 11, 2015 Czesc kobietki Chcialabym sie was dopytac o to jakie macie zdanie na motywy powtarzajace sie w moich snach przez lata. Za dzieciaka mialam psa , ktory byl moim towarzyszem i najlepszym zyciowym przyjacielem ( bylam raczej samotnikiem). Ten pies byl dla mnie wart wiecej niz nie jeden czlowiek, ale niestety ja sie zawsze czulam ze go zawiodlam bo nie bylo mnie przy nim kiedy umieral. Wiem , ze to moze byc glupie ale ja sie do tej pory czuje jakbym go zawiodla.. To bylo z dobre 8 9 lat temu. Wiec ten pies mi sie bardzooooo czesto sni.. Nawet wczoraj w nocy snilo mi sie ze znow bylam w rodzinnym domu i go glaskalam , a on lezal mi na kolanach. Czesto ukazuje mi sie w roznych formach i znaczeniach ale zawsze czuje sie kiepsko po takich snach? Czy ktos moze mi pomoc albo zrozumiec te sny albo je wyjasnic. Mam poczucie winy , ktorego sie nie umiem pozbyc wiec moze dlatego on sie w tych snach pojawia ? Ale jak sie tego pozbyc co mozna teraz zrobic ? Domyslam sie , ze to musi byc jakas praca moja nad soba tu wykonana ale zupelnie ne wiem jak to zaczac Cytuj
maleficent Napisano Grudzień 11, 2015 Napisano Grudzień 11, 2015 Byłaś z nim bardzo silnie związana, znam to uczucie, bo ja również miałam takiego przyjaciela Nie zinterpretuje tego jak np. Marika i nasze kochane dziewczyny... ale mi się nasuwa po prostu jedno, Twoja tesknota za zwierzaczkiem Nie powinnaś się obwiniać, bo to go nie ożywi niestety tylko wpedzasz Cię w źle samopoczucie. Może poszukaj książek o wędrówce dusz, o duszach... skoro z chiromancji (czytanie z dloni) możemy wyczytać, że byliśmy silnie związani z jakimś zwierzęciem... może to Ci w pewien sposób pomoże zrozumieć pewne rzeczy I wybacz samej sobie. Tak po prostu... pomedytuj, porozmawiaj ze swoim aniołem Cytuj
marksa Napisano Grudzień 11, 2015 Autor Napisano Grudzień 11, 2015 Wiesz dostalam od mojego lover boya ksiazke o parapsychologii i ogolnie rozwijaniu intuicji , jak mnie raz cwiczenia wciagnely to sie cofnelam do poprzedniego wcielenia CHyba juz gdzies o tym pisalam, wlasnie sobie przypomnialam ze mialam podac tytul tej ksiazki haha Cytuj
Marika Napisano Grudzień 13, 2015 Napisano Grudzień 13, 2015 Według mnie, to poczucie winy bierze górę. W Twojej podświadomości masz zakodowane, że się obwiniasz, cierpisz i żałujesz tego co się stało, dlatego te emocje pokazują się w snach. Co możesz zrobić? może zabrzmi to śmiesznie, ale napisz list do tego pieska. Napisz o żalu, tęsknocie i obwinianiu się. Później idź w ustronne miejsce i przeczytaj ten list, a następnie zrób z nim to co podpowie Ci Twoje intuicja Cytuj
marksa Napisano Grudzień 13, 2015 Autor Napisano Grudzień 13, 2015 Sprobuje u mnie przeważnie dziala palenie takich listow ale teraz mieszkam w apartamentowcu i jak ostatnio palilam list w łazience to sie alarm w calym bloku wlaczyl hahaha Cytuj
Marika Napisano Grudzień 13, 2015 Napisano Grudzień 13, 2015 Tak właśnie sobie pomyślałam, że możesz nie mieć warunków odnośnie spalenia, więc lepiej jeśli wybierzesz taką metodę, jaka przyjdzie Ci na myśl jako ta najlepsza Cytuj
marksa Napisano Grudzień 13, 2015 Autor Napisano Grudzień 13, 2015 Zawsze moge wyskoczyc na balkon moze nikt nie zauwazy a nawet jeśli to moze przynajmniej przysla przystojnych strażaków Cytuj
Marika Napisano Grudzień 13, 2015 Napisano Grudzień 13, 2015 Gorzej jak dostaniesz mandat Zrób tak jak uważasz, że będzie najlepiej Cytuj
marksa Napisano Grudzień 13, 2015 Autor Napisano Grudzień 13, 2015 Zawsze musi byc ten pierwszy raz ale dziekuje za rade wydaje mi sie bardzo bliska mojej wlasnej zyciowej filozofii ale moze poczekam do lutego jak bede w domu i pojde na jego nagrobek z tym listem ? Ale wiesz z drugiej strony psy sa moimi aniołami strozami jeśli on w moich snach nie wroci to sie poczuje jeszcze gorzej Cytuj
Marika Napisano Grudzień 13, 2015 Napisano Grudzień 13, 2015 Możesz tak zrobić, może nawet lepiej? Hm, to napisz, że nie chcesz, aby znikał z Twoich snów, chcesz go widzieć, bo bardzo byłaś z nim związana, ale nie chcesz odczuwać wyrzutów sumienia związanych z jego śmiercią. Cytuj
marksa Napisano Grudzień 13, 2015 Autor Napisano Grudzień 13, 2015 Aczkolwiek czesto w snach jak go widze to jest zmeczony. Doslownie jakby mial dosyc tego ze moja podswiadomosc go ciagle przywoluje ? Trudno, trzeba spac znowu sie zagalopowalam ! Cytuj
Marika Napisano Grudzień 13, 2015 Napisano Grudzień 13, 2015 To jest możliwe. Gdyby to był człowiek, to pewnie od razu powiedziałby Ci, abyś go nie przywoływała, bo tam jest mu dobrze, zwierzak niestety nie powie. Cytuj
marksa Napisano Grudzień 13, 2015 Autor Napisano Grudzień 13, 2015 A to jedyna bliska mi osoba ktora zmarla i może nade mna czuwac. W aniolki trzeba wierzyć Cytuj
Marika Napisano Grudzień 13, 2015 Napisano Grudzień 13, 2015 A nie ma w tym śnie, jakiejś informacji o tym, żebyś pomogła innemu zwierzakowi? Cytuj
marksa Napisano Grudzień 13, 2015 Autor Napisano Grudzień 13, 2015 Juz jednego przyjelam na kwatere ze schroniska.. myslalam ze odkupie winy Cytuj
Marika Napisano Grudzień 13, 2015 Napisano Grudzień 13, 2015 Domyślam się, że to nie pomogło? To niestety, spróbuj z tym listem Cytuj
maleficent Napisano Grudzień 13, 2015 Napisano Grudzień 13, 2015 Marksa proszę napisać tytuł i autora tej książki, aż mnie zaintrygowalo Cytuj
marksa Napisano Grudzień 13, 2015 Autor Napisano Grudzień 13, 2015 Marksa proszę napisać tytuł i autora tej książki, aż mnie zaintrygowalo A o jakiej ja ksiazce mowilam ?? Cytuj
marksa Napisano Grudzień 13, 2015 Autor Napisano Grudzień 13, 2015 Aa dobra sorry zagapilam sie jak zwykle ksiazka nie ma odpowiednika w Polsce niestety ja ja mam w wersji ang. Tytul to "Be your own psychic" Sherron Mayes Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.