Skocz do zawartości

Sen w śnie?

Polecane posty

Napisano

Czy miał ktoś z Was sen w śnie?

zjawisko takowe istnieje, osobiście udało mi się kilka razy tego doświadczyć. Po przebudzeniu - niesamowite wrażenia, tym bardziej, że to pojawiło się samo, bez mojej ingerencji.

• 10 months later...
Napisano

Ja to miałam ostatnio pętle snów, opisałam to nawet w notce pt jawne wybudzenie w temacie interpretacji snów, niedość że co najmniej dziesiątka snów się na siebie nałożyła, to wybudzałam się co najmniej 10 razy tak, jakbym z każdego snów musiała się wybudzić, by wybudzić się naprawdę. Dziwne doświadczenie, zdziebko to może potwierdzać teorie światów równoległych, ale też sygnał że ktoś lub coś próbuje mi zrobić kuku ;) Dziwne myśli człowieka nachodzą czasem, a takie doświadczenia raczej nie biorą się z nikąd.

Aczkolwiek udało mi się obudzić w moim aktualnym świecie, więc nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. :)

"Gdy czegoś gorąco pragniesz cały Wszechświat działa potajemnie by udało Ci się to osiągnąć"

P.C.

Napisano

Oska najpierw zerknęłam na Twój sen, teraz dopiero przyszłam do tego tematu i zaskoczyła mnie informacja o światach równoległych ;) Pisząc szczerze, to była moja pierwsza myśl po przeczytaniu snu. Swoją drogą sen w śnie, to bardzo ciekawe zjawisko, doświadczyłam tego raz, ale u mnie chodziło tylko o dwa sny, a nie tak jak u Ciebie o kilka/kilkanaście. Mimo wszystko i tak zapadło mi to głęboko w pamięć ;) Nie wiem, czy w internecie są jakieś konkretne informacje na ten temat, ale w wolnym czasie chętnie poszukam. Być może przydatna tutaj będzie jeszcze teoria, która mówi o tym, iż podczas snu dusza opuszcza ciało i jej wędrówka pokazana jest w snach.

• 2 weeks later...
Napisano

ja tez czasami miewam takie sny we śnie. co najlepsze jestem świadoma tego ze śnię śpiąc :) dziwne ale prawdziwe

po przebudzeniu to takie nieokreslone uczucie i mysl czy rzeczywiscie sie obudzilam czy nadal mi sie to sni

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...