Skocz do zawartości

Sposoby na przyciągnięcie bogactwa

Polecane posty

Napisano

macie jakieś własne sprawdzone sposoby na przyciągnięcie bogactwa?

Moim i skutecznym jest czerwony portfel, mówią, że posiadając ten kolor, pieniądze zawsze będą w środku i to jest prawda - potwierdzam ;)

Innym sposobem, to palenie zielonej świeczki, wcześniej rysując na niej symbole lub nominały pieniężne.

Macie inne? :)

• 3 weeks later...
Napisano

To są sposoby, które działają, tylko jeśli się w nie wierzy. Równie dobrze takim sposobem na przyciągnięcie bogactwa byłoby noszenie przy sobie figurki ulubionego zwierzaka, czy palenie niebieskiej świeczki. Są mechanizmy, o których nie mamy pojęcia, a które cały czas "pracują". Czytając o jakimś przedmiocie, że jest skuteczny - kodujemy, że tak właśnie jest, wierzymy w to, a przy zastosowaniu mocne przekonanie i wiara powodują oczekiwane rezultaty. Reasumując każdy sposób, w który wierzymy będzie dobry.

Napisano

To ciekawe Mariko. Można użyć do tego również afirmacji, które pozwolą nam uwierzyć bardziej.

Napisano

Oczywiście, jak najbardziej afirmacje, wizualizacje nadadzą jeszcze większej mocy, w rezultacie większe szanse na osiągniecie celu.

• 2 months later...
Napisano

O proszę :D

A tak się stało, że mój piękny mały czarny portfel się popsuł, nie mając za wiele pieniędzy, odgrzebałam piękny czerwony skórzany portfel który kiedyś dostałam od babci, i tak jakoś, został, mimo że jeden z zamków wymaga drobnej naprawy, to jakoś tak przy mnie trwa. :)

Nawet nie wiedziałam, że czerwony portfel może przyciągać pieniądze - ale jak teraz pomyśleć, coś w tym może być :)

"Gdy czegoś gorąco pragniesz cały Wszechświat działa potajemnie by udało Ci się to osiągnąć"

P.C.

Napisano

Teraz na pewno ten czerwony portfel będzie "Ci służył" ;)

Swoją drogą, takim [podobno] dobrym sposobem na przyciągnięcie pieniędzy, jest noszenie w portfelu chińskiego pieniążka. Dodając do tego wiarę, w to, że taki przedmiot działa, na pewno są jakieś rezultaty :) Nie wiem ile w tym prawdy, ale może ktoś z użytkowników wypróbował ten sposób i zechce się podzielić swoją opinią z innymi?

• 2 months later...
  • 3 weeks later...
Napisano
To prawda mam ten pieniążek i cały czas pieniążki są w ruchu

Czyli coś w tym jest <myśli>

• 3 months later...
Napisano

Swoją drogą, takim [podobno] dobrym sposobem na przyciągnięcie pieniędzy, jest noszenie w portfelu chińskiego pieniążka. Dodając do tego wiarę, w to, że taki przedmiot działa, na pewno są jakieś rezultaty :) Nie wiem ile w tym prawdy, ale może ktoś z użytkowników wypróbował ten sposób i zechce się podzielić swoją opinią z innymi?

a może być jednodolarowa moneta ? <haha2> bo tak sie składa, że nawet nie będąc w portfelu się pomnożyła x2 <haha2>

"Gdy czegoś gorąco pragniesz cały Wszechświat działa potajemnie by udało Ci się to osiągnąć"

P.C.

• 4 weeks later...
Napisano

O tak, wizualizacje mogą mieć tutaj naprawdę wielkie znaczenie i mogą się jak najbardziej sprawdzać. Dlatego warto ich próbować.

• 1 month later...
Napisano

a może być jednodolarowa moneta ? <haha2> bo tak sie składa, że nawet nie będąc w portfelu się pomnożyła x2 <haha2>

Jeśli działa, to jak najbardziej <ok>

Napisano
O tak, wizualizacje mogą mieć tutaj naprawdę wielkie znaczenie i mogą się jak najbardziej sprawdzać. Dlatego warto ich próbować.

<ok> W ogóle wizualizacje w stosowaniu prawa przyciągania, czy w spełnianiu marzeń są bardzo ważne! Im lepiej wychodzą nam wizualizacje i im częściej z nich korzystamy, przy okazji ćwicząc tym lepiej :)

• 4 weeks later...
Napisano

Oprócz tego bym wspomniała o pracy, czyli działanie :)

U mnie wizualizacje i fortuna na mapie marzeń jak na razie widnieje.

Wcześniej często (był okres, że co wieczór) wizualizowałam sobie bogactwo i śmiało mogę stwierdzić, że nie narzekałam na finanse. Od jakiegoś czasu to zaniedbałam i również w związku z tym zaobserwowałam spadek funduszy niestety. Nasuwa się, że czas najwyższy wrócić do starych nawyków :)

• 1 month later...
Napisano

Mi się wydaje, że mocne przekonanie typu "Będę bogata i koniec kropka" to coś, co musi być. Zero wątpienia, zero negatywnych myśli tylko jedno mocne przekonanie i tworzenie wokół niego pozytywnych wibracji.

Napisano

Ja mam w moim czerwonym(oczywiscie) portfelu luske karpia ze swiat i lisc laurowy slyszalam ze to zatrzymuje pieniadze w portfelu... cos w tym jest ;)

Napisano
Ja mam w moim czerwonym(oczywiscie) portfelu luske karpia ze swiat i lisc laurowy slyszalam ze to zatrzymuje pieniadze w portfelu... cos w tym jest ;)

O liściu laurowym nie słyszałam, ale o łuskach karpia tak - jednak nie próbowałam

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...