13AnnaAnna Napisano Grudzień 27, 2015 Napisano Grudzień 27, 2015 Witam kochani! Potrzebuję Waszej interpretacji kart. Zapytałam tarota czy w ciągu dwóch lat zajdę w ciążę. Wylosowałam 3 karty: 1. Głupiec 2. 9 monet 3. Sąd Moja interpretacja jest taka. Zajdę w ciążę ale jako singielka, samotna matka, a dziecko kompletnie odmieni moje życie. Kurcze, czy ja to dobrze widzę? Trudno sobie dlsamej stawiac karty, więc bardzo Was proszę o Waszą interpretację tego rozkładu. Cytuj Kieliçhem jestèm. Mieczem bywam.
Margita Napisano Grudzień 27, 2015 Napisano Grudzień 27, 2015 http://kartylosu.pl/viewtopic.php?f=238&t=2056 Cytuj
13AnnaAnna Napisano Grudzień 27, 2015 Autor Napisano Grudzień 27, 2015 ja nie uwazam ze moje pytanie jest zle zadane. Ja nie pytam czy kiedykolwiek bede miala dzieci ,ja.podałam ramy czasowe. Cytuj Kieliçhem jestèm. Mieczem bywam.
13AnnaAnna Napisano Grudzień 27, 2015 Autor Napisano Grudzień 27, 2015 http://tarotmojapasja.blogspot.ie/2010/10/tarot-ciaza.html?m=1 p Marika,pod tym linkiem znajdziesz rozkład na pytanie: czy jestem/ bede w ciązy. Wiec pytanie jest dosc popularne i nie sądzę ze jest.zle zadane, skoro nie ja jedyna o to pytam. Cytuj Kieliçhem jestèm. Mieczem bywam.
Margita Napisano Grudzień 27, 2015 Napisano Grudzień 27, 2015 Nie jestem Marika a poza tym moim celem było nie pouczanie, a raczej wskazanie stosownych/pomocnych pytań i zadawania ich, a każdy robi jak mu pasuje Cytuj
marksa Napisano Grudzień 27, 2015 Napisano Grudzień 27, 2015 No coz.. glupiec dosyc wyraznie zwiastuje dziecko i to plci meskiej. Pozostale dwie karty obstawialbym moga ewentualnie mowic o tym jak do tej ciazy dojdzie badz jaka ona bedzie. Pytanie bylo o dziecko nie o jego ojca 9 monet to mozliwa latwa ciaza ?? Badz dobry stan finansowy pozwalajacy na to dziecko w Twoim zyciu sad ? To faktycznie jak dla mnie odmiana Twojego zycia sad ostateczny zmartwychwstanie.. aczkolwiek gdzies przeczytalam ze w negatywnym znaczeniu moze mowic o problemach z zajsciem w ciaze... Cytuj
13AnnaAnna Napisano Grudzień 27, 2015 Autor Napisano Grudzień 27, 2015 Czesc Magrita, wiec co jest nie tak z moim pytaniem,bo nie bardzo rozumiem cel Twojego wpisu. Okresliłam cèl i ramy czasowe.Co jest nie tak? Mozesz., proszę napisac co jest nie tak zamiast odsyłać mnie do innych stron? Cytuj Kieliçhem jestèm. Mieczem bywam.
Margita Napisano Grudzień 28, 2015 Napisano Grudzień 28, 2015 Po pierwsze jak można przeczytać pod podanym linkiem przez Ciebie jest to rozkład, który nosi nazwę Czy jestem/będę w ciąży?, a nie pytanie, pytania są inne (pytania pogrubiłam): Oto rozkład (mocno zmodyfikowany Chrzanowskiej):Czy jestem/będę w ciąży? Mój stan zdrowia (w sensie, czy pozwala na zajście w ciążę) Mój partner i jego stan zdrowia Czy jestem (zajdę) w ciążę (kwintesencja) i dodajemy np do 3 miesięcy.. - tu 3 karty, pierwsza jako wynik, najważniejsza Zatem nazwa rozkładu, a same/pojedyńcze pytania to co innego. Po drugie pytanie zaczynające się na "czy" jest tzw. pytaniem zamkniętym, zatem karty odpowiadaję jednoznacznie- "tak" lub "nie" i nic poza tym, a przecież to logiczne, że sytuacja zależy od naszego dzialania. Moim zdaniem lepiej zapytać "co mnie czeka w życiu intymnym w np. okresie trzech miesięcy". Tak samo nie pyta się "jaką mam szansę", bo logicznym jest, że szansa jest zawsze, wszystko zależy od naszych działań. Pytanie zaczynające się od "czy", jest takie same w odpowiedzi ("tak/nie"), jak byś rzucała monetą, lub losowała kolorowe guziki (zielony- tak, czerwony-nie), ponieważ ten spozób zadawania pytań sprowadza się właśnie do takich prostych i jednoznacznych odpowiedzi. Cytuj
Marika Napisano Grudzień 28, 2015 Napisano Grudzień 28, 2015 Popieram Margitę w tym co napisała. Niestety, pytania od "Czy" są często spotykane, ale tak samo jak w rozmowie, jak ktoś o coś pyta, zaczynając od "czy", to zazwyczaj otrzymuje odpowiedź Tak/Nie, w kartach jest tak samo. Patrząc na Twój rozkład, uważam, że w ciąże zajdziesz Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.