Skocz do zawartości

Czy ona chce sie skontaktowac

Polecane posty

Napisano

Jeden tydzien i stracone dwie osoby. Poklocilam sie z najlepsza przyjaciółka oczywiscie przez faceta. Mniejsza o szczegoly ale wiem ze kazda jest uparta i trwa przy swoim wiec zapytałam kart czy ona chce kontaktu czy tak jak mi oznajmila to koniec naszej przyjazni ?

3 karty na dodatek 3 arkana wielkie ktorymi mam problem pojedynczo ! Pomocy..

Karty to

Rydwan glupiec i sila

Ja to widze tak ze ona nawet jakby chciala wrocic do radosnych czasow to sila bedzie ja osadzala na miejscu i bedzie twardo trzymala wodze rydwanu chociaz chce tego kontaktu.

Pomozecir ? ;)

Gość Ophelia2040
Napisano

Moim zdaniem ona chce się skontaktować, ale po prostu unosi się dumą i ma silną wolę. W mojej książce Karty Siły i Rydwanu są opisane jako przeciwstawne do siebie. Siła pokazuje silną wolę i moc, ale poprzez cierpliwość i miłość (delikatna kobieta oswajająca lwa). Często ta karta może też mówić o uczuciach. Rydwan (cytując znów za książką) kontroluje przez władczość i autorytet, to karta dostojeństwa i niesienia głowy wysoko. Głupiec jak to Głupiec, najchętniej wyskoczyłby na zieloną trawkę ;)

Dziewczyna da o sobie znać, kiedy przejdzie jej urażona duma i wtedy dojdzie do głosu Siła z Głupcem - znów będzie się cieszyć z kontaktu z przyjaciółką :)

Napisano

Cześć Briee :) mowisz to samo co ja myslalam. Ale teraz pozostaje pytanie czy to moze ja powinnam wyciagnac dlon pierwsza ? Bo wiesz ona powiedziala ze nie zyczy sobie ze mna rozmawiac i nie chce miec ze mna do czynienia. A ja sie znowu boje ze jak napisze to zrobie z siebie idiotke :/ moze powinnam zapytac karty czy wyciagnac reke pierwsza czy poczekac ?

Gość Ophelia2040
Napisano

Nie mam pewności, zapytałaś karty tylko o to, czy ona chce się skontaktować. Zrobiłabym osobny rozkład odpowiadający na pytanie, jak ona zareaguje, jeśli się teraz pierwsza odezwiesz. Ale myślę, że w skrytości ducha ucieszy się, chociaż może zgrywać chwilowo księżniczkę i trzasnąć słuchawką.

Napisano

Hmm zrobil tak jak mowilas. Jak ona zareaguje jesli sie odezwe..

3 karty

5 bulaw (walka ze soba) 5 monet (zalamanie yej relacji???) Krol kielichow ( emocjonalny popapraniec jak dla mnie ze wprowadzi to ja w stan burzliwych emocji) hmm ja tu radosci nie widze a ttm bardziej jej odpowiedzi ..

Napisano

Dziewczyny, co Wy tak z tymi pytaniami zaczynającymi się od "Czy" szalejecie? W takim przypadku nie może być jakiejś wielce zadowalającej odpowiedzi, jak Tak/Nie. Marksa mogłaś zapytać np "Jak będzie wyglądać Wasza relacja do końca roku lub w styczniu?" wtedy można byłoby myśleć o szerszej interpretacji ;)

Na dodatek, w tym pierwszym zdaniu, masz aż dwa pytania i obydwa zaczynają się od "czy", dlatego skąd wiesz na które karty odpowiedziały? Nie wiesz, ja też nie wiem ;)

Natomiast ten drugi, wyżej zamieszczony rozkład, to już jest coś ;)

Wydaje mi się, że będzie walczyć ze sobą, szkoda jej będzie tej znajomości/przyjaźni i nie będzie chciała tego tracić. Zaryzykuj, napisz, nic nie stracisz, a możesz zyskać :)

Napisano

Hahah zapytalam w ten sposob tylko dlatego ze mi tak koleżanka polecila i powiem szczerze to byl impuls. Moglam rowniez zapytac czy sie ze mna skontaktuje to tez dosyc popularne pytanie haha powiem wam, ze nie nie napisze. Bo teraz sie uspokajam i wracam do rownowagi a jak ona nie odpisze to to stracę. Zerwalam z facetem pare dni temu a ona zamiast pocieszyc czlowieka to jeszcze mi nawrzucala ze jestem idiotka i ze mam co chcialam bo sie trzeba bylo nie zakochiwac w takim wolnym duchu. Haha no sorry jak ja mam jeszcze pp tym reke wyciagnac to chyba nie wydaje mi sie hahaha

Napisano

Ale w przypadku pytania Czy się z Tobą skontaktuje - tu masz jeden człon, w poprzednim aż dwa ;)

Jeśli już musisz, to najlepiej wtedy wyciągaj tylko jedną kartę - odpowiedź od razu, szybko i konkretnie. Widzisz, ja całej sytuacji nie znam, widzę tylko to co napisałaś i karty, całość znasz Ty, wiesz nie dziw się czemu tak napisałam.

Ona może nie odpisać od razu, będzie analizować, ale według tych kart z drugiego rozkładu - może być jej szkoda tracić to wszystko, może oprócz Ciebie nie ma nikogo bliskiego?

Napisano

Pierwszy rozklad to byl rydwan glupiec i sila. Rydwan mi ostatnio wyskakuje czesto i na nia i na mojego bylego. Ostatnio na niego tez rzucilam cos podobnego ale juz nie pamietam cl wyszlo wien ze karta ostatnia byl rydwan.

Moze i nie ma nikogo innego na pewno z nieskromnoscia powiem nie znajdzie osoby ktora by za nia na smierc poszla. No , moze na sylwestra hahah

Napisano

Tylko, że na ten Rydwan, Głupca i Siłę, masz to -- czy ona chce kontaktu czy tak jak mi oznajmiła to koniec naszej przyjaźni ?

widzisz dwa pytania? Do tego odniosłam się w jednym z poprzednich postów, jeśli są dwa pytania, to skąd wiesz na które karty odpowiedziały <haha2> ?

Napisano

aaa sorry rozumiem juz ;P Okej to drugie pytanie to bylo moje glosne myslenie :P DO kart zadalam pytanie czy ona chce kontaktu i wyszly mi te 3 reszta z zakonczeniem przyjazni to moje zgadywanki haha przepraszam :D

Napisano

Dobra niech zgine napisalam hahah ale jesli karty się pomylily bede niezadowolona haha

Napisano

Hmm no mija kilka godzin wiadomosci zostaly przeczytane ale odpowiedzi na nie brak.. wiec moze jednak 5 bulaw dalo o sobie znac

• 2 weeks later...
Napisano

Hmm ja napisalami dostalam odpowiedz ale tak wykalkulowana i zimna ze dalam sobie spokoj. Chyba nie powinnam dla siebie kart rozkladac.. :)

Napisano

Bardzo czesto mi wychodzily w podsumowujacej karcie 8 bulaw. Wiec myslalam ze ona tez bedzie szukac tego kontaktu ale nic nie ruszylo. Jednak dam sobie spokoj :)

Napisano

haha tak dostalam odpowiedz na to zeby sobie jednak dac spokoj i olac to :) Nie to nie haha

Napisano

Ale w tej chwili już nie możesz sobie zarzucić, że nie próbowałaś. Zrobiłaś pierwszy krok.

Napisano

Może nie w ten sposób, ale jeśli już, to ogólnie czas może przynieść jakieś zmiany

Napisano

Wiesz ja mysle , ze jesli ludzie byli ze soba dosyc blisko zwiazani to i tak zostana na zawsze w swoich zyciach. Predzej czy pozniej szukaja jakiejs formy kontaktu.

Napisano

Kochana, ale to nie zawsze tak jest, że jeśli łączy kogoś silna więź, przyjaźń czy uczucie to dana osoba dąży do kontaktu (po rozejściu się dróg) . Trzeba rozważyć wszystkie czynniki jakie wpłynęły na daną sytuację, ale też charakter osoby. Ktoś jest dumny, chowa urazę, ma żal do drugiej osoby i kiedy emocje opadną, to nie będzie szukał okazji, aby odezwać się pierwszy, gdyż duma, męskie ego, czy własny honor lub ambicje mu w tym nie pozwolą, mimo, iż jednocześnie w sercu będzie chciał odnowić kontakt.

Napisano

Wszystko dzieje sie po cos więc najwyrazniej tak mialo byc. Lub nie bylo dane ;)

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...