Skocz do zawartości

Cel ukryte intencje

Polecane posty

Napisano

Pare dni temu znajoma wrozka zrobila mi rozklad ogolny pt co mnie czeka do miesiaca czasu oraz co sie dzieje obecnie w moim zyciu. Wyskoczyly jej na dwa rozklady te same karty 6 kielichow i krol monet.

Wg niej ktos z przeszlosci chce do mojego zycia powrocic. Jesli chodzi o mojego bylego mam silne przeczucie , ze on sie po prostu wystraszyl , ze to bylo dla niego zbyt duzo. Moze sie myle ale tak czuje. Kolezanka zapytala kart jakby zareagowal gdybym do niego napisala i wyskoczylo jej 10 kielichow cesarzowa plus karta rada 8 bulaw.

Ja stwierdzilam , ze to co powiedzial przy rozstaniu nie wyjasnialo spraw do konca. Po pierwsze nigdy nie powiedzial ze mnie nie kocha badz mu nie zalezy , ale ze tak bedzie lepiej dla mnie bo u niego moze minac dlugi czas zanim on sie zdecyduje na malzenstwo. Intuicja podpowiada mi ze duzo ukrywa wiec zrobilam rozklad "Jego ukryte intencje".

Powiem wam ze w ukladzie dostalam dwie dziesiatki i dwie szostki w odp na jedno pytanie.. Interpretacji jest duzo ciekawa jestem bardzo co wy myslicie :)

1 Jaki ma cel ? - 6 kielichow / 6 monet ( na nasz zwiazek czesto wyskakiwala 6 monet- branie i dawanie. On chce zeby wrocil stary uklad , mysli o powrocie przeszlosci )

2 Co ukrywa - 9 mieczy , Papiez ( tu mysle , ze ukrywa ze go to zaboolalo lub mialo na niego jakis wplyw w przeciwienstwie do tego co mowi, Papiez , moze tak jak kiedys mowil dzieki mnie sie rozwija duchowo i wiele o sobie uczy, TAk wygladala nasza relacja duzo od siebie bralismty ale wymienialismy sie energia. On nas nazywal yin yang)

3 Dlaczego to ukrywa - Rycerz kielichow , 3 kielichw ( bo cos poczul , bo rycerz powoli budzil przynosil jakies uczucia - nie mowie ze szalencza milosc bo 3 pucharow to dobra zabawa. Moze nie chce sie przyznac ze dobrze spedzalismy razem czas i dobrze sie bawilismy razem i bardzo mu to odpowiadalo)

4 Co czuje do mnie ? - 10 kielichow , 10 monet ( jak dla mnie bardzo silne uczucia ale duzo ludzi mowi ze to jest po prostu ukazanie statusu quo i ze lepiej juz nie bedzie. Ja osobiscie patrzac na osobne znaczenie tych dwoch kart nie zgadzam sie , mysle ze one silnie mowia o uczuciach , silnie o rodzinie i dobrobycie materialnym)

5 co powinnam zrobic w tej sytuacji ? as monet , kaplanka ( ja to widze tak ze powinnam zaczac cos nowego , badz rozpoczac dla nas nowy rozdzial ale tym razem az tak bardzo sie nie wylaniac ze swoimi uczuciami a byc bardziej tajemnicza. As zwiastuje pomyslnosc wszystkiego o co pytamy , wiec mysle , ze powinnam zdecydowac czego chce najbardziej i albo zaczac cos z nim - odezwac sie, albo zaczac cos na wlasna reke i odciac sie zupelnie ) Jeszcze nie zdecydowalam. Wiem jedno.

Czuje ze on chce sie ze mna skontaktowac , ale to on odszedl. Boi sie ze gdy znowu napisze to "zlamie mi serce". A ja znowu nie uwazam ze to ja powinnam wyciagnac reke pierwsza. CHociaz myslalam zeby po prostu napisac po przyjacielsku ze wszystko jest ok ze wbrew temu co sadzil nie zlamal mi serca i nie placze w poduszke. Bo taka jest prawda :) Obtrzepalam sie szybciej niz bym przypuszczala :)

Dzieki za pomoc xx

Gość Ophelia2040
Napisano
2 Co ukrywa - 9 mieczy , Papiez

Mi się wydaje, że chodzi tutaj raczej o konflikt z wartościami, wykształceniem lub jakąś grupą. Może chodzi o wartości religijne, uczelnię lub brak wykształcenia którego się wstydzi, albo problem z grupą, która niesie za sobą określone, dość konserwatywne poglądy, ewentualnie może chodzić o ojca i wychowanie, jakie przekazał chłopakowi.

Napisano

Ta edukacja nie bo on ma akurat wyzsze wyksztalcenie i pracuje w zawodzir ale jego ojciec moze byc. Bo to podobno bardzo zimny człowiek ktory nie okazuje emocji .. ?

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...