Skocz do zawartości

sen niczym z terminatora :D

Polecane posty

Napisano

dziwny sen to tak w skrócie :D

nie wiem jak zacząć, ale towarzyszące w nim osoby to znajomi, znajomi z pracy i twarze w realu mi nieznane- w śnie jako moi znajomi ;)

pełno akcji w nim, sceny niczym i dosłownie z terminatora :D

więc byłam tam ja -coż za przypadek hehe i terminator jak z filmu umiejący przybrać różne postacie- w śnie jako jakaś sprzątaczka- pokazała swój "metalowy palec"-jak z filmu, którym zaraz coś Ci zrobi :D

ale do sedna więc dowiedziałam się, że ściga nas mnie i jakiś znajomych z pracy odebrać nam to.... dokładniej mój kluczyk od szafki-w realu a w śnie to miał być jednym z elementów, który miał pozwolić nam unicestwić termiantora D:miałam ten klucz:) i różdzke jak z harrego pottera i nie zawahałam się jej użyć przecwko złu :D

ale dalej, po kolejny element musialam gdzies jechac, wiec wzielam kolege z pracy, jak szlismy do samochodu to zlapalismy sie za rece a ja go dluuuugo pelna niesamowicie pozytywnych emocji cmoknelam go w policzek, wsiedlismy do auta, on kierowal usmiechnelismy sie do siebie i pojechalismy :) no w sumie dalszej czesci nie bylo^^

pomimo scen jak z terminatora bylam pelna pozytywnych uczuc, emocji, ale towarzyszylo mi tez w snie deja vu- ze to mialo juz miejsce,ze wiem co bedzie dalej, wiedzialam kto ma kolejny element wiedzialam co sie stanie tak jakby to juz bylo Oo cokolwiek w snie oznacza.uczucie deja vu

i nigdy wczesniej nie snil mi sie ten sen:)

Napisano

To mi się kojarzy jako rozwikłanie jakichś zagadek, tajemnic. Klucz - przejście do czegoś ukrytego, nieznanego, tajemniczego. Sprzątaczka - robienie porządków, tak, aby coś nie zostało zauważone, sprzątanie po sobie. Sprzątaczka, to według mnie, ktoś, kto nie chce, aby jego sekret wyszedł na wierzch. Chce być postrzegany jako ktoś poważny, a nawet "straszny", tak, aby inni, obserwatorzy, nie podejrzewali go.

Może dowiesz się czegoś lub zobaczysz coś, co Cię zaskoczy?

Napisano

może się dowiem, może zobacze..hmm

biorac pod uwage emocje towarzyszące mi w tym snie -pozytywne to chyba coś pozytywnego?

a to uczucie deja vu ma jakies lizsze znaczenie? to uczucie akurat mialam pierwszy raz w snie

Napisano

Tak, może to być coś pozytywnego, a może coś w życiu Twoich znajomych zacznie się dziać?

Umknęła mi informacja o deja vu, hm... a może to jakieś Twoje ukryte zdolności, nie tyle co deja vu a np zdolność jasnowidzenia, przewidywania przyszłości?

Napisano

Czy w życiu znajomych to nie wiem, być może. Chociaż mam odczucia, że też po części dotyczące mnie, zbliżających się zmian.

Nie doświadczyłam jasnowidzenia, niestety

• 3 weeks later...
Napisano

Chodziło mi o to, że może we śnie pojawiła się konkretnie zdolność jasnowodzenia ?

Napisano

nie, we snie takiej zdolnosci nie mialam ;)

Może dowiesz się czegoś lub zobaczysz coś, co Cię zaskoczy?

dowiedzialam się czzegos nadchodza zmiany, dla mnie i niektorych osob ze snu pozytywne

Sprzątaczka - robienie porządków,

te zmiany za zwiazane z robieniem porzadkow w zyciu, po cichu "posprzatac" i zmienic pewne sprawy

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...