Skocz do zawartości

Numerologia na forum ;)

Polecane posty

Napisano

Cześć :D

Dzisiaj się uaktywniłam trochę, i dostrzegłam że nawet w numerach wątków, czy godzinach dodania, widniejących na stronie głównej może tkwić numerolożkowa magia :D:D:D

Dzielcie się numerkami :) Dodając jedną interpretacje stąd : http://kartylosu.pl/viewtopic.php?f=98&t=992

Moje na dziś przykładowe :

wątki : 146, 499

88 - geniusz finansów albo mistyk <myśli>

Zapraszam do zabawy <haha2>

"Gdy czegoś gorąco pragniesz cały Wszechświat działa potajemnie by udało Ci się to osiągnąć"

P.C.

Napisano

Numer tego tematu 2631, to dodaniu 12

To wibracja skłaniająca do poświęceń, do pozostawania w cieniu, do pracy w grupie i zatarcia konturów własnej osobowości. Przynosi więc trudne doświadczenia, smutek, rozczarowania powstające na skutek ulegania iluzji, gdy nie umiemy realnie ocenić swojej sytuacji. Utrudnia wybory. [...]

Muszę przyznać, że coś w tym jest, niby zabawa, wzięłam pierwsze lepsze liczby, a tu proszę ;)

• 4 months later...
Napisano

Ja sobie czasem patrzę na daty i godziny rejestracji użytkowników ;)

Moje: 6 cze 2015, 16:20

Wibracja dnia i miesiąca 6 - co by oznaczało, że czuję się tu "jak w domu" (jeśli wiecie co mam na myśli ;) ), a jestem tu też dla relacji, czy wspierania. Choć 8 w roku świadczy, że udzielam się też w działach tematycznych, zbieram wiedzę.

3 w kluczu - jednak traktuję to jako rozrywkę w czasie wolnym, dobrze się bawię.

Godzina o wibracji 9 (7 +2) - ezoteryczna potrzeba towarzyszyła mi w godzinie rejestracji :) :)

• 4 weeks later...
Napisano

17:24

Z godziny mam 5/14 i ta 14 jako dług karmiczny, oznacza, że jestem tutaj "za karę"? :D Na pewno, aby zebrać spora ilość nowej wiedzy, nauczyć się cierpliwości?

• 1 month later...
Napisano

Witam...

przypadkowo znalazłam Was w internecie szukając ''forum-wróżby-pomoc''...

czy godzina i data zarejestrowania sie do Was może o czymś świadczyć...

Nie ukrywam, że jestem w nieciekawym okresie życiowym pod względem finansowym, uczuciowym, zdrowotnym.. Gorzej nie mogło być... :-(

dlatego też poszukiwałam kogoś online kto by mi postawił tarota, czy też karty klasyczne... ktoś kto generalnie mi podpowie jak działać.. co robić, kiedy są szanse na poprawę mojego życia... :(

zdoowana ;/

• 1 month later...
Napisano
Witam...

przypadkowo znalazłam Was w internecie szukając ''forum-wróżby-pomoc''...

czy godzina i data zarejestrowania sie do Was może o czymś świadczyć...

Nie ukrywam, że jestem w nieciekawym okresie życiowym pod względem finansowym, uczuciowym, zdrowotnym.. Gorzej nie mogło być... :-(

dlatego też poszukiwałam kogoś online kto by mi postawił tarota, czy też karty klasyczne... ktoś kto generalnie mi podpowie jak działać.. co robić, kiedy są szanse na poprawę mojego życia... :(

zdoowana ;/

Myślę, że nie znalazłaś się tutaj przypadkowo... ale co będzie dalej i czy Tobie się tutaj spodoba i zostaniesz, to już od Ciebie zależy :)

Jeżeli chodzi o numerologię, to tak, można powiedzieć, iż data i godzina zarejestrowania czy w ogóle jakaś inna godzina może o czymś świadczyć.

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...