Gość Ophelia2040 Napisano Styczeń 6, 2016 Napisano Styczeń 6, 2016 Ciekawi mnie, czy jest jakaś sfera życia, na którą najchętniej stawiacie karty? Czy najbardziej lubicie pytania o miłość, pracę czy jakieś inne? Może portrety psychologiczne? Na przykład zauważyłam w kąciku wróżb, że Margita napisała, że najbardziej lubi właśnie temat miłości i związków międzyludzkich. A jakie są Wasze odczucia? Może nie tyle lubicie, co najlepiej Wam wychodzą rozkłady na jakieś tematy? Cytuj
maleficent Napisano Styczeń 6, 2016 Napisano Styczeń 6, 2016 Ja nie mam konkretnej dziedziny, lubię wróżby opierające się na interpretacjach psychologicznych. Cytuj
Marika Napisano Styczeń 16, 2016 Napisano Styczeń 16, 2016 Ze wszystkich sfer, wydaje mi się, że najbardziej "lubię" wróżyć na sferę uczuciową, ale... nie cały czas, muszę robić sobie przerwy, w końcu co za dużo, to niezdrowo Chociaż i w tej sferze, niektórzy potrafią zadawać takie pytania, że w kilka sekund potrafią mnie zniechęcić i to pomimo wcześniejszego świetnego nastroju Jeśli chodzi o same pytania, to najchętniej lubię odpowiadać, gdy widzę, że pytający naprawdę wie o co chce zapytać, nie zadaje pytania tylko dlatego, żeby w ogóle o coś zapytać, ale czuję potrzebę uzyskania odpowiedzi, na to, co go naprawdę nurtuje. 1 Cytuj
maleficent Napisano Styczeń 17, 2016 Napisano Styczeń 17, 2016 Mariko ja też na sferę uczuciowa Cytuj
patka24 Napisano Marzec 27, 2016 Napisano Marzec 27, 2016 Ja właśnie też na uczuciową :-) Nie jestem jeszcze aż tak bardzo i dobrze przygotowana, żeby móc zagłębiać się w jakieś inne sfery - ja to nazywam mocniejsze, czyli np. mocno psychologiczne. Jednak te uczuciowe są dla mnie takie, leciutkie, dobrze.. Chociaż wiadomo, nie zawsze. 1 Cytuj
Essa Napisano Maj 26, 2016 Napisano Maj 26, 2016 Mam podobnie Uczucia, motywy/intencje osób lubię sobie sprawdzać Cytuj
Milla Napisano Lipiec 18, 2016 Napisano Lipiec 18, 2016 Ja najczęściej słyszę pytania o uczucia i o pracę i chyba przez to mam w tym największe doświadczenie. No i lubię te tematy. Ale lubię też wyzwania i kiedyś, dzięki kartom znalazłam mojego chomika, który wydostał się z klatki Mam duże mieszkanie i wiele pomieszczeń, a karty wskazały, w którym z nich jest chomik. Miałam znacznie mniejsze terytorium do przeszukania Cytuj
Syrena Napisano Marzec 19, 2019 Napisano Marzec 19, 2019 Ja lubie każde pod warunkie,że pytający zada konkretne pytanie. W innym wypadku wszystkie mnie potrafią wybić z rytmu. Nie analizuje za to pytań dotyczących zdrowia 1 Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.