Skocz do zawartości

Na jakie pytania lubicie stawiać karty?

Polecane posty

Gość Ophelia2040
Napisano

Ciekawi mnie, czy jest jakaś sfera życia, na którą najchętniej stawiacie karty? Czy najbardziej lubicie pytania o miłość, pracę czy jakieś inne? Może portrety psychologiczne? Na przykład zauważyłam w kąciku wróżb, że Margita napisała, że najbardziej lubi właśnie temat miłości i związków międzyludzkich. A jakie są Wasze odczucia? Może nie tyle lubicie, co najlepiej Wam wychodzą rozkłady na jakieś tematy?

Napisano

Ja nie mam konkretnej dziedziny, lubię wróżby opierające się na interpretacjach psychologicznych.

• 2 weeks later...
Napisano

Ze wszystkich sfer, wydaje mi się, że najbardziej "lubię" wróżyć na sferę uczuciową, ale... nie cały czas, muszę robić sobie przerwy, w końcu co za dużo, to niezdrowo ;)

Chociaż i w tej sferze, niektórzy potrafią zadawać takie pytania, że w kilka sekund potrafią mnie zniechęcić i to pomimo wcześniejszego świetnego nastroju ;)

Jeśli chodzi o same pytania, to najchętniej lubię odpowiadać, gdy widzę, że pytający naprawdę wie o co chce zapytać, nie zadaje pytania tylko dlatego, żeby w ogóle o coś zapytać, ale czuję potrzebę uzyskania odpowiedzi, na to, co go naprawdę nurtuje.

• Lubię! 1
  • 2 months later...
Napisano

Ja właśnie też na uczuciową :-) Nie jestem jeszcze aż tak bardzo i dobrze przygotowana, żeby móc zagłębiać się w jakieś inne sfery - ja to nazywam mocniejsze, czyli np. mocno psychologiczne. Jednak te uczuciowe są dla mnie takie, leciutkie, dobrze.. Chociaż wiadomo, nie zawsze.

• Lubię! 1
  • 1 month later...
Napisano

Mam podobnie ;) Uczucia, motywy/intencje osób lubię sobie sprawdzać :)

• 1 month later...
Napisano

Ja najczęściej słyszę pytania o uczucia i o pracę i chyba przez to mam w tym największe doświadczenie. No i lubię te tematy. Ale lubię też wyzwania i kiedyś, dzięki kartom znalazłam mojego chomika, który wydostał się z klatki :) Mam duże mieszkanie i wiele pomieszczeń, a karty wskazały, w którym z nich jest chomik. Miałam znacznie mniejsze terytorium do przeszukania :)

• 2 years later...
Napisano

Ja lubie każde pod warunkie,że pytający zada konkretne pytanie. W innym wypadku wszystkie mnie potrafią wybić z rytmu. Nie analizuje za to pytań dotyczących zdrowia

• Lubię! 1

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...