Hexe Alina Napisano Styczeń 7, 2016 Napisano Styczeń 7, 2016 Czy ktoś z was posiada tą talię ? I być może wie, jakie znaczenie ma karta dodatkowa - nieznana? Cytuj
Essa Napisano Styczeń 10, 2016 Napisano Styczeń 10, 2016 Nie posiadam jej, ale z tego co przeczytałam na jednej ze stron angielskich (w instrukcji do talii) jest to karta wskazująca na - przyszłe wydarzenia, które się jeszcze nie ujawniły, nie zostały odkryte lub które na dzień dzisiejszy nie mają zostać nazwane/poznane przez Pytającego; - albo też nadająca rozkładowi głębszy sens, szersze spojrzenie, wykraczające poza znaczenie pozostałych kart w rozkładzie. Myślę, że wiele zależy od kart sąsiadujących oraz intuicyjnego wyczucia własnych kart Cytuj
Hexe Alina Napisano Styczeń 10, 2016 Autor Napisano Styczeń 10, 2016 Nie posiadam jej, ale z tego co przeczytałam na jednej ze stron angielskich (w instrukcji do talii) jest to karta wskazująca na - przyszłe wydarzenia, które się jeszcze nie ujawniły, nie zostały odkryte lub które na dzień dzisiejszy nie mają zostać nazwane/poznane przez Pytającego; - albo też nadająca rozkładowi głębszy sens, szersze spojrzenie, wykraczające poza znaczenie pozostałych kart w rozkładzie. Myślę, że wiele zależy od kart sąsiadujących oraz intuicyjnego wyczucia własnych kart Dziękuję za odpowiedź Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.