Gość Ophelia2040 Napisano Styczeń 8, 2016 Napisano Styczeń 8, 2016 Zapytałam o pewnego człowieka, z którym się wyjątkowo dogaduję, jednak staram się nie rozkręcać tej znajomości. Mam kogoś na stałe i tym bardziej staram się nie ładować w dwuznaczne sytuacje, a niestety przerabiałam już przyjaźnie, w których druga strona się we mnie zakochiwała i ostrożnie już podchodzę do takiego kumplowania się przez dłuższy czas. Zapytałam kart, jaki klimat miałaby ta znajomość, gdybym ją trochę rozkręciła (z mojej strony absolutnie nie ma tu podtekstów. On: świeżo po zerwaniu z kimś). Przy okazji testuję nową talię. Wypadły same wielkie arkana. Rydwan + Kochankowie + Kapłan I opracowania mówią, że wszystkie te karty mogą mówić o związkach, a nawet zaręczynach (Kapłan). Kapłan może też oznaczać klasyczny trójkąt (podobno. Na karcie są zwykle 3 osoby, u mnie wyjątkowo zniewieściałe wampirzątko), to tego jeszcze ci Kochankowie Rydwan to karta podbojów... Chociaż przyznam, że w pierwszym momencie miałam co do tych kart takie skojarzenia, że nawet jeśli by się jakiś pociąg do kogoś pojawił, to ten Papież oznaczałby hamowanie się i zasady. Nie wiem, co myśleć. Cytuj
Marika Napisano Styczeń 8, 2016 Napisano Styczeń 8, 2016 Moje pierwsze myśli, były takie same. Kryją się tutaj poważne uczucia, a nawet jakieś deklaracje. Wydaje mi się, że ten pan chętnie zaangażowałby się, jeśli tylko pozwoliłabyś na to. Kapłan, to też karta, związana z karmą i informująca, że Wasza więź właśnie z powodu karmy jest wyjątkowa i może Was przez to do siebie ciągnąć. Ale to też taka pułapka, szczególnie, że jest karta Kochanków, jako wybór, wahanie - spontaniczna decyzja lub chęć sprawdzenia co by było gdyby ... mogą przybrać nieoczekiwany obrót. Cytuj
Gość Ophelia2040 Napisano Styczeń 12, 2016 Napisano Styczeń 12, 2016 W sumie to chyba tematu nie ma, bo człowiek ten bardzo zdecydowanie zadeklarował daleką wyprowadzkę i to wcześniej, niż na początku chciał. Chyba karty to właśnie pokazywały Cytuj
maleficent Napisano Styczeń 13, 2016 Napisano Styczeń 13, 2016 Mi Rydwan i Kochankowie kojarzą się z dokonaniem wyboru. Kochankowie to bardzo zdradliwa karta. Cytuj
Marika Napisano Styczeń 16, 2016 Napisano Styczeń 16, 2016 W sumie to chyba tematu nie ma, bo człowiek ten bardzo zdecydowanie zadeklarował daleką wyprowadzkę i to wcześniej, niż na początku chciał. Chyba karty to właśnie pokazywały A może to jest ucieczka? Ucieczka od tego uczucia, od Ciebie, po przeanalizowaniu sprawy, może jedynie ta opcja, dla niego wydawała się najlepsza Cytuj
Gość Ophelia2040 Napisano Styczeń 16, 2016 Napisano Styczeń 16, 2016 A może to jest ucieczka? Ucieczka od tego uczucia, od Ciebie, po przeanalizowaniu sprawy, może jedynie ta opcja, dla niego wydawała się najlepsza Hihi, ale tam nie ma uczucia! To znajomy, a ja jestem w szczęśliwym związku. Po prostu lubię się zaprzyjaźniać z ludźmi, tylko że jestem już uczulona na męsko-damskie przyjaźnie Cytuj
Marika Napisano Styczeń 16, 2016 Napisano Styczeń 16, 2016 Jesteś przekonana, że z jego strony nie ma mowy o uczuciu? Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.