Skocz do zawartości

Mężczyźni ukazani w damskich kartach

Polecane posty

Napisano

Witajcie, od kilku dni niektórzy mężczyźni pokazują mi się w kartach odzwierciedlających kobiety tj. Cesarzowej oraz przede wszystkim Królowych. Zastanawiam się nad tą kwestią i doszłam do wniosku, że panowie są energetycznie bliżsi portretom kobiet w tarocie, możliwe, iż pewne cechy charakteru czy osobowości odpowiadają żeńskim, lub ma to dość ciekawy związek z własną matką.

Jak byście wy to zinterpretowały ?

Napisano

Bo większość dzisiejszych facetów to ykhm... :D A tak serio, to mi często kobiety wypadają w np. rycerzach, a faceci w królowych, nie ma reguły, zależy na jakim etapie jest w danej chwili charakter czy też emocje danej osoby.

Nie płacz nad swoim losem. Prędzej się odwodnisz, niż coś w ten sposób zmienisz.

Napisano

Hahahahaha zgodzę się z tym, że większość jest niestety troszeczkę zniewieściała <haha2> ale są jeszcze prawdziwi mężczyźni <brawo>

Nigdy nie miałam problemów z tą kwestią, dopóki mężczyzna nie wyskoczył mi Cesarzowej Ooo Rozumiem, Królowe zdzierżę, ale ta Cesarzowa była dla mnie takim zagięciem, totalną abstrakcją... jakoś to rozgryzłam :D

Gość Ophelia2040
Napisano

To ciekawe. Ale jestem skłonna uwierzyć, że chodzi tu raczej o cechę dominującą, a nie płeć. Z tego co sama wiem i zaobserwowałam, to Paź Kielichów potrafi wypadać na młodych chłopców, a także na gejów oraz mężczyzn wrażliwych na swoją seksualność.

Napisano

Również jestem za dominacją pewnych, z reguły bardziej kobiecych cech, u tych panów lub jeśli chodzi o rodziców, matka była głową rodziny, wychowywali się w rodzinie niepełnej, gdzie jedynym wzorem do naśladowania była postać matki. Nie mieli wzorca męskiego.

Napisano
To ciekawe. Ale jestem skłonna uwierzyć, że chodzi tu raczej o cechę dominującą, a nie płeć. Z tego co sama wiem i zaobserwowałam, to Paź Kielichów potrafi wypadać na młodych chłopców, a także na gejów oraz mężczyzn wrażliwych na swoją seksualność.

To ciekawe spostrzeżenie...

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...