Ania1 Napisano Styczeń 15, 2016 Napisano Styczeń 15, 2016 Czesc wszystkim, blagam o pomoc. Od jakiego czasu mam bardzo wyrazne sny. Maja charakterystyczne symbole. Poniewaz bardzo dobrze je pamietam sprawdzam ich znaczenie i zrobil mi sie wielki metlki w glowie. Bardzo prosze o pomoc w interpretacji. Pierwszy sen: leze w wielkim mieszkaniu w starym budownictwie na parterze. Leze pod cienka koldra lub kocem.odpoczywam sobie. Obok siedzi moj znajomy, maz kolezanki.wielki, gruby facet. Nagle podchodzi czarny lsniacy kot i chodzi obok mnie. Siada mi na stopach.patrzymy na niego. Kot zaczyna sie bujac na moich stopach.czyje spokoj.radosc. nagle slychac dzwonek do drzwi. Kolega idzie otworzyc i wchodzi moja bliska przyjaciolka. Staje z dystansem. Cos tam rozmawiamy. Patrze za nia i widze kawalek naszego miejskiego zamku na gorce. Zamek jest bardzo dobrze utrzymany.stary. nagle kolega zaczyna naprawiac jakies duze urzadzenie mechaniczne. Ja dalej leze pod koldra/kocem. Drugi sen: jestem w dziwnym miejscu, chyba kaplicy. Na katafalku lezy odkryta trumna a w niej moja zmarla w zeszlym roku mama. Kurczy sie, maleje a potem wysuwa jak kartka papieru z tej dziwnei trumny. Ja natychmiast zaczynam wynosic meble z jej mieszkania. Jednoosobowe puste lozko. W zyciu realnym buduje fajna relacje z mezczyzna. Jest mi trudna, bo jestem po przejsciach i mam problem z zaufaniem. Wszystkie senniki tlumacza czarnego kota jako oszustwo w milosci. Zrobil mi sie metlik w glowie. Kto mi pomoze to rozczytac? Juz bardzo dziekuje Cytuj
Marika Napisano Styczeń 15, 2016 Napisano Styczeń 15, 2016 Czarny kot, przez wielu jest postrzegany jako przynoszący złe wiadomości, a nawet kojarzony jest z czarownicami, samym szatanem, ale... po opisie pierwszego snu, wydaje mi się, że kot przedstawia Twoją naturę, ukrytą kobiecość, która jest w Tobie, ale nie korzystasz z niej. Koto, to taki odnośnik, do Twoich zmysłów, pragnień. Siada na Twoich stopach, buja się - zwrot w sytuacji, w tym jak postrzegasz siebie. Może jesteś kimś, kim nie chcesz albo za wszelką cenę szukasz w sobie takich cech, które zrobią z Ciebie kogoś, kogo inni będą podziwiać. Urządzenie mechaniczne - czas, coś co działa, ale tylko jeśli ma ku temu warunki, dostęp do prądu. Koleżanka naprawia to, może ona tak naprawdę chce zwrócić Twoją uwagę na to, abyś zaakceptowała siebie, oceniła swoje szanse, mogące pojawić się zagrożenia, a także swoje możliwości w jakiejś sprawie? Tobie jest wygodnie - jesteś przykryta, jest ciepło - czyli przyzwyczajenie, wygoda może być stroną dominującą, przez co nie będziesz chała nic zmienić. Zamek - to odniesienie do historii, do tego co było dawno temu, siły, cierpliwości, tajemnic oraz do potężnych murów, nie do pokonania. Może wokół siebie właśnie tworzysz taki mur? Przeczytałam ostatnie zdania i może ten mur, to Twój dystans, brak zaufania, właśnie poprzez poprzednie przykre doświadczenia. Drugi sen, wydaje mi się, że to bardziej Twoja tęsknota za mamą, wspomnienia. Lub jeśli już, to sen ma za zadanie zwrócić Twoją uwagę na przemijanie, na to, że w życiu nic nie jest pewne, dla każdego przychodzi koniec, a dobra materialne wcale nie są po to, aby je za wszelką cenę gromadzić, bo później i tak przepadną. Cytuj
Ania1 Napisano Styczeń 15, 2016 Autor Napisano Styczeń 15, 2016 Dziekuje Mariko. Twoja interpretacja zgadza sie z tym, co gdzies tam w srodku chce czuc. Pojawil sie mezczyzna, ktory cierpliwie odmraza mnie. Traktuje jak ksiezniczke.dba. odkrywa moja kobiecosc.ja sie tego ucze.to nowe i bardzo przyjemne. Wiec Twoja interpretacja sie zgadza dziekuje Co do Mamy to bardzo dlugo odchodzila i ja sie nia opiekowalam. Czesto i intensywnie mi sie snila.zawsze jako aktywna umierajaca.pierwszy raz snila mi sie tak, ze zmalala. Moze juz czas ja pozegnac i isc swoja droga:) Dziekuje! Kolejny raz mi pomoglas. Uwielbiam Twoja intuicje. Ps. Pana wywrozylas mi chyba dwa lata temu :)tego wlasnie pozdrawiam Cie serdecznie i zyxze wszystkiego dobrego Cytuj
Marika Napisano Styczeń 15, 2016 Napisano Styczeń 15, 2016 Nie ma za co Ważne, że moja interpretacja pasuje, do tego co aktualnie się u Ciebie dzieje i w ten sposób mogę pomóc Być może w śnie o mamie, takie też jest przesłanie - może nadeszła pora, aby zaakceptować to co się wydarzyło. Dziękuję za weryfikację, życzę szczęście u boku tego pana i pięknych dni w Twojej wymarzonej przyszłości! Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.