Blue Napisano Styczeń 17, 2016 Napisano Styczeń 17, 2016 Od jakiegoś czasu dręczył mnie niepokój którego nie potrafiłam zidentyfikować i nazwać. Sytuacja stała się o tyle męcząca że zaczęłam być utrapieniem dla otoczenia , postanowiłam więc zapytać kart co się ze mną dzieje, jak temu zaradzić i co przyniesie moja praca nad tym problemem. Szybka decyzja, szybki rozkład - 3 karty. pytanie nr. 1 - w czym problem : głupiec - karty potraktowały mnie jednoznacznie . Według mojej interpretacji w pewnym momencie poczułam się jak pączek w maśle - zlekceważyłam to co przede mną, zbyt niefrasobliwie podeszłam do rzeczy które zaczęły się dziać w moim życiu ( np. rozwód) pytanie nr.2 - jak powinnam rozwiązać ten problem : moc - zaufać sobie, działać odważnie ale i taktownie, zawierzyć swojej sile i intuicji pytanie nr. 3 - jaki będzie efekt mojej pracy - koło fortuny - i tu na dwoje babka wróżyła , choć odnoszę wrażenie że w tym zestawieniu mogę liczyć na pozytywne efekty swoich wysiłków.Myślę że to zapowiedź nowego, rozpoczęcie nowej drogi i życia, które jak to życie będzie pełne wzlotów i upadków, ale będzie to życie które będzie mnie satysfakcjonować. Chętnych zapraszam do interpretacji tego co tu nasmarowałam. Cytuj
free.hugs Napisano Styczeń 17, 2016 Napisano Styczeń 17, 2016 Jak dla mnie głupiec oznacza, że zaczynasz od zera, od początku będziesz pisać swoje losy i jak to zrobisz zależy tylko od Ciebie i Twoich decyzji. Jeśli posłuchasz karty moc, uwierzysz w siebie i swoje możliwości i nie pozostawisz swego życia wyłącznie w rękach losu to nowa historia będzie dla Ciebie pomyślna. Koło jako wynik to myślę, że historia dopiero się pisze, jak się zakończy zależy od Twoich małych kroczków. Zaczyna się nowy cykl, jaki będzie to już zależy od Ciebie. Cytuj Nie płacz nad swoim losem. Prędzej się odwodnisz, niż coś w ten sposób zmienisz.
Blue Napisano Styczeń 19, 2016 Autor Napisano Styczeń 19, 2016 Jak dla mnie głupiec oznacza, że zaczynasz od zera, od początku będziesz pisać swoje losy i jak to zrobisz zależy tylko od Ciebie i Twoich decyzji. Jeśli posłuchasz karty moc, uwierzysz w siebie i swoje możliwości i nie pozostawisz swego życia wyłącznie w rękach losu to nowa historia będzie dla Ciebie pomyślna. Koło jako wynik to myślę, że historia dopiero się pisze, jak się zakończy zależy od Twoich małych kroczków. Zaczyna się nowy cykl, jaki będzie to już zależy od Ciebie. Interpretacja zacna lecz 1 pytanie bardziej odnosiło się do przeszłości, więc głupiec jako tako nie może mówić o nowym początku. Cytuj
maleficent Napisano Styczeń 20, 2016 Napisano Styczeń 20, 2016 Od jakiegoś czasu dręczył mnie niepokój którego nie potrafiłam zidentyfikować i nazwać. Sytuacja stała się o tyle męcząca że zaczęłam być utrapieniem dla otoczenia , postanowiłam więc zapytać kart co się ze mną dzieje, jak temu zaradzić i co przyniesie moja praca nad tym problemem.Szybka decyzja, szybki rozkład - 3 karty. pytanie nr. 1 - w czym problem : głupiec pytanie nr.2 - jak powinnam rozwiązać ten problem : moc pytanie nr. 3 - jaki będzie efekt mojej pracy - koło fortuny - 1 - Kochana, czy Ty nie podchodziłaś do pewnych rzeczy, które miały miejsce w przeszłości z jakąś taką dozą naiwności, jakbyś wypierała prawdę, na rzecz własnych bolączek. Działania nieprzemyślane, chaotyczne, takie narwane, ufanie osobom, które nie są tego godne i uleganie wszelkim manipulacjom ze strony osób trzecich. 2- Uwierz w siebie ! Poskrom swoje lęki, musisz oswoić tego własnego demona, który siedzi w Tobie i zacząć z nim pracować. Walcz o swoje szczęście, dąż do tego, aby czuć się spełnioną w życiu. Może powinnaś zacząć pracę z afirmacjami. 3 - Los szykuje dla Ciebie niespodzianki. Koło się cały czas kręci, raz dobrze, raz źle, najważniejsze w tym wszystkim, abyś nie dała się pokonać niepowodzeniom. Kiedy zabraknie Ci sił - płacz, krzycz, wyrzuć z siebie negatywne emocje i idź dalej. Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.