Skocz do zawartości

Polecane posty

Napisano

Witam,mam nadzieję że to dobry dział na moje pytanie

Od paru dni i nocy prześladują mnie podwójne liczby

W dzień 15:15 17:17 22:22

W nocy jak przebudzę się jest 2:22 4:44 5:55

Prosiłbym o interpretację :)

Napisano

Witaj Piotrze,

Miałam taki sam przypadek, jak Twój z podwójnymi liczbami. Początkowo nie zwracałam na nie uwagi, aż liczby stały się natrętne. Wówczas przypadkowo natrafiłam (chociaż u mnie to raczej ciąg kolejnych doświadczeń, niż przypadek) na Doreen Virtue - Anielskie sekwencje liczb. Mnie to pomogło zrozumieć "natręctwo" widzianych przeze mnie liczb, może również Tobie pomoże...

Pozdrawiam,

Aga

• 3 weeks later...
Napisano

Istnieje także takie przekonanie, że, gdy widzimy powtarzające się liczby (np., w godzinie), to ktoś o nas myśli - jest, to najczęściej ta osoba, o której jako pierwszej pomyślimy, po zobaczeniu podwójnych liczb.

To taka ciekawostka numerologiczna ;)

Napisano

Też słyszałam, że to znak że ktoś o nas myśli ;)

Nie płacz nad swoim losem. Prędzej się odwodnisz, niż coś w ten sposób zmienisz.

• 1 month later...
Napisano

Ja zauważyłam, że jak poznaję nowego mężczyznę, albo mam wzmożony kontakt z jakimś i zaczynamy nadawać na tych samych falach, to pojawiają się godziny 10:10, 11:11,12:12,15:15.... Praktycznie co godzinę. Może rzeczywiście wtedy ten ktoś intensywnie o mnie myśli... Nie wiem czy to nie przypadkiem informacja od podświadomości, że dzieje się to, co jest nam pisane i było wcześniej zaplanowane. Gdzieś coś takiego wyczytałam ale nie mogę sobie przypomnieć gdzie. Jedno jest pewne, zwykle te relacje się potem rozpadają a wraz z ich końcem przestaję widzieć te godziny. Zauważyłam też, że godzina 21:37- godzina śmierci Papieża- pojawia się, gdy coś złego ma się stać. Zawsze jak widzę tę godzinę to po niej następują seria zdarzeń przykrych i stresujących. Dziwne i bardzo zastanawiające :)

Napisano

Tej teorii, o tym, iż ktoś o nas myśli w momencie, gdy zobaczymy podwójne liczby - nie jestem pewna. Może i to prawda, ale ja bardziej traktuję to jako właśnie ciekawostkę ;)

Nadziejo, a spróbuj powiedzieć sobie, że gdy zobaczysz godzinę 21:37 to spotka Cię coś miłego - po prostu bądź tego pewna, wmów to sobie i zobaczysz, że tak właśnie będzie. Wydaje mi się, że te przykre wydarzenia, właśnie pojawiają się takim sposobem - tak się zaprogramowałaś i Twój umysł właśnie tak postrzega rzeczywistość.

Napisano

Ja właściwie staram się o tej godzinie wcale tak źle nie myśleć i jak się pojawiała przez jakiś czas, to mimo że potem coś się działo ja nie łączyłam tej godziny z tymi wydarzeniami. Nie widziałam połączenia, dopiero któregoś razu, kiedy zegar zatrzymał się na godzinie 21:37, a mi przytrafiło się coś bardzo przykrego, to zaczęłam tę godzinę utożsamiać właśnie z czymś złym i bolesnym i teraz, jak ją widzę, to aż się trzęsę w środku. Wmawiam sobie, że coś dobrego się wydarzy, próbuję się przeprogramować ale chyba sama sobie zaprzeczam bo to nie działa. Najlepiej nie patrzeć na zegarki po prostu :D

Napisano

Być może nie działa z tego powodu, że poprzednie przekonanie już zostało zbyt głęboko zakorzenione i teraz mimo wszystko będzie się go ciężko pozbyć. Jednak nie poddawaj się :) Jeszcze jeśli chodzi o tę godzinę, sprawdzałaś jej znaczenie za pomocą liczb anielskich? Według Doreen Virtue poprzez liczby aniołowie próbują nam coś przekazać, w ten spsób otrzymujemy od nich pewne informacje.

• 2 weeks later...
Napisano

21:37- przeklęta godzina :( Mariko starałam się o niej myśleć pozytywnie ale widocznie jest tak jak mówisz, tamto przekonanie było silniejsze i bardziej zakorzenione. No i widziałam tę godzinę a zaraz potem wydarzyła się tragedia... Cytując Syrenę, która zamieściła temat odnośnie liczb anielskich to: "Liczba 21- Twój optymizm jest niewątpliwie zagwarantowany! Za kulisami, właśnie w tym momencie aniołowie pracują w twoim imieniu. Możesz wesprzeć ich starania wypowiadając pozytywne afirmację i wierząc, że Twoje marzenie już się ukazuje

Liczba 37- Jesteś na dobrej drodze, a wniebowstąpieni mistrzowie zachęcają Cię i wspierają w Twojej wędrówce".

Wygląda na to, że ma to pozytywny wydźwięk, to w takim razie dlaczego? :(

Dlatego, że myślę negatywnie, spełnia się to co negatywne? Gdybym myślała pozytywnie spełniły by się moje marzenia? Jak mam to rozumieć? Na ten moment ta godzina jest dla mnie przerażająca...

• 3 weeks later...
Napisano

21 Kwietnia tego roku do mojej Babci przyjechał lekarz wyjazdowy bo oczywiście karetki nie chcieli przysłać, wychodząc z pokoju, spojrzałam na ekran komputera a tam godzina 21:37. Poczułam jakiś dziwny niepokój ale zbagatelizowałam to. Babcia, która jest dla mnie najważniejsza i którą kocham najbardziej na świecie, w stanie krytycznym została zabrana do szpitala a następnego dnia zmarła... :( Chciałam się przestawić na inne myślenie ale chyba już za późno i ta godzina już zawsze będzie mi zwiastować jakieś nieszczęście. Miesiąc temu również widziałam tę godzinę, ale nie miałam czasu snuć złowróżebnych scenariuszy, byłam chyba czymś zajęta, jak w schemacie następnego dnia spotkało mnie coś starszego... Czy to ostrzeżenie od podświadomości? A może to jakieś przekleństwo?

Napisano

Moja opinia jest taka: Tak bardzo naładowałaś tę godzinę energią poprzez myślenie o niej i łączenie z nią wszystkich negatywnych wydarzeń, że teraz ona tak właśnie działa. Po prostu jeśli widzisz tę godzinę, Twój umysł już wie, że połączenie wygląda tak 21;37=coś strasznego, przykre wydarzenie itp. I tak właśnie się dzieje. To jest nic innego, jak prawo przyciągania - przyciągasz to o czym myślisz.

W poprzednim poście pisałaś, czy jak będziesz myśleć negatywnie takie wydarzenia będziesz do swojego życia przyciągać - Tak, właśnie będzie. Tak samo jest z pozytywnym myśleniem. Nasze myśli mają dużą siłę, a częste myślenie o tym samym, powoduje, że to o czym myślimy staje się faktem.

Napisano

Dziękuję Mariko, postaram się nie zwracać już uwagi na żadne godziny i przede wszystkim myśleć pozytywnie, naładować się pozytywną energią. Z czasem może nie będę dostrzegać tej godziny i utożsamiać jej z czymś złym. Może tzw. urodziny godziny tez znikną. Troszkę się pogubiłam, zaplątałam w tej numerologii, godzinach, liczbach, tak jakby zdominowało to moje życie. Czas z tym skończyć i zacząć wierzyć, że samemu ma się wpływ na swoje życie. Od tej pory nie dopuszczę do siebie negatywnej myśli :)

• 3 weeks later...

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...