Oska Napisano Lipiec 20, 2021 Napisano Lipiec 20, 2021 Moje pytanie brzmialo: czy jest nam dane sformalizować związek. (Małżeństwo) No i wychodzi na to, że tak, przynajmniej ja to tak rozumiem, ja to widzę tak, że przede mną radykalną zmianą o ile będę sobą, i dalej zyc w zgodzie z partnerem (8 kielichow), 10 monet, które wspierają kartę 8 kielichow pieknie to pokazuje, zwiastuje nawet założenie rodziny, jednak kwestią jest, czy nie będę przypadkiem "siła"przywiązana do partnera, chwilami mam wrażenie żeby mnie najchętniej zamknął w złotej klatce, aczkolwiek nie wiem na ile to są moje wyimaginowane wymysły a na ile prawdziwe odczucia (8 mieczy). Dodam jeszcze że płynę na fali tej miłości, i jestem wreszcie bardzo szczęśliwa 😊 Mimo ze chwilami mam wrażenie że żyjezyciem partnera co mnie w gorszych dniach przytłacza. Dobrze mysle? To moja pierwsza w życiu interpretacja, więc w razie co proszę o pomoc i wyjaśnienie 🌼 Ps. Dziękuję @SowAna 1 Cytuj "Gdy czegoś gorąco pragniesz cały Wszechświat działa potajemnie by udało Ci się to osiągnąć" P.C.
Nereida Napisano Lipiec 20, 2021 Napisano Lipiec 20, 2021 Karty były o to jakie są uczucia w istniejącym związku, a czas wróżby do końca wakacji. Wynik to 8 Kielichów, więc uważam, że jest u Was bardzo gorąco, raz się kochacie raz nienawidzicie. Może dochodziło do rozstań i powrotów między wami. Wspiera to, że możecie na siebie liczyć, może łączą was jakieś zobowiązania finasowe, jesteście do siebie przyzwyczajeni, może macie dzieci. Natomiast przeszkodą jest ograniczanie, trzymanie w złotej klatce, niechęć do rozmowy i osiagania kompromisów 1 Cytuj
Oska Napisano Lipiec 20, 2021 Autor Napisano Lipiec 20, 2021 Dokładniej bylam ciekawa czy się oświadczy, a to możliwe w tak krótkim czasie jak do końca wakacji. Dla mnie jakimś cudem jednoznaczne z małżeństwem przynajmniej w tym poście. Trochę tak jest ze raz tak raz siak, jak u wszystkich chyba par. Ale w ogólnym rozrachunku jestem najszczęśliwsza właśnie przy nim. Dobrze mnie traktuje, pojawiają się rozmowy o weselu wspólne plany, marzenia. Czuję ze to jest to. Jak najbardziej w obecnym związku. Cytuj "Gdy czegoś gorąco pragniesz cały Wszechświat działa potajemnie by udało Ci się to osiągnąć" P.C.
SowAna Napisano Lipiec 20, 2021 Napisano Lipiec 20, 2021 4 godziny temu, Oska napisał: jestem najszczęśliwsza właśnie przy nim Ciężko jest odpowiadać komuś, kto jest właśnie w takim stanie zadowolenia Karty mówią wiele, ja czytam je tak: w tym określonym czasie 8 kielichów jest kartą zmierzającą w kierunku innym, nie oświadczy się w tym czasie, może być nawet odwrotnie, coś zmusi go do opuszczenia danego miejsca i to właściwie w ostatniej chwili, bo taką interpretacją najczęściej ma 8 kielichów, coś go rozczaruje, coś spowoduje chęć rezygnacji z dotychczasowych planów - czytaj wskazówka dla Ciebie, dlaczego sądzę, że to On, dlatego, że Ty jesteś w stanie , w którym nie podejmuje się takich decyzji, bardzo Ci kibicuję i chce twojego szczęścia, lecz ten stan również nazywany jest zaślepieniem. 8 kielichów nie mówi o oświadczynach, mówi o porzuceniu czegoś co się budowało, natomiast karta na drugiej pozycji mówi o potencjale, o dużej szansie na założenie rodziny i byciu razem, a kolejna ostrzega, nie widzimy lub nie chcemy widzieć czegoś, a skoro pytanie było o związek, to nie widzimy w tym związku innej drogi, obrana droga jest drogą po omacku, nie widzimy kierunku, karta 8 mieczy również mówi o klatce (to o czym piszę @Nereida) z której nie umiemy, nie chcemy wyjść, sama również o takiej klatce piszesz 6 godzin temu, Oska napisał: chwilami mam wrażenie żeby mnie najchętniej zamknął w złotej klatce czy znasz jakąś klatkę, która nie pozbawia wolności? Karty są wskazówką, zatem skorzystaj - wg kart ten termin nie będzie na oświadczyny, co nie oznacza, że nie nastąpi później (10 monet), spójrz na tą sytuację wychodząc ze złotej klatki (zauroczenia). 1 1 Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.