Ankra Napisano Lipiec 20, 2021 Napisano Lipiec 20, 2021 Witam, proszę o pomoc w interpretacji mojej wróżby wakacyjnej.. Moja interpretacja to taka na mój rozum bo nie znam się na wróżeniu Odpowiedź wyszła pozytywna bo 4 monety to dobry znak. Kojarzy mi się z nowymi możliwościami... Chce zmienić miejsce zamieszkania i pracę.... I myślę że interpretacja tej karty mi dała pozytywna odpowiedź,. Być może spotkam na, swej drodze kogoś kto mi w tym pomoże bo druga karta As bylaw to mnie ma wspierać. To młody mężczyzna który być może wesprze, mnie w tym moim zamiarze. Trzecia karta to cesarz... To mi przeszkadza... Cesarz to ktoś kto zna życie, stanowczy, starszy mężczyzna.. Nie wiem bo nie mam w swoim otoczeniu takiej osoby która by mnie odwlekała od moich postanowień.. Ogólnie myślę że wróżba jest optymistycznä i daje mi nadzieję na zmiany w życiu prywatnym, zdrowiu bo teraz to najważniejsze i pracy. Rozpisałam się ale najpierw poczytałam znaczenie kart jednak nie wiem czy dobrze to zrozumiałam.. Dlatego bardzo proszę o opinię osób co bardziej się w tym zagłębiają. Pozdrawiam Cytuj
SowAna Napisano Lipiec 20, 2021 Napisano Lipiec 20, 2021 @Ismena możesz przenieść w odpowiednie miejsce? Cytuj
Ankra Napisano Lipiec 20, 2021 Autor Napisano Lipiec 20, 2021 Dziękuję SowAna za wylosowanie kart... Przepraszam za pomyłkę.. 😒 Cytuj
SowAna Napisano Lipiec 20, 2021 Napisano Lipiec 20, 2021 7 godzin temu, Ankra napisał: Witam, proszę o pomoc w interpretacji mojej wróżby wakacyjnej.. Moja interpretacja to taka 4 monet to stabilna sytuacja i może nie tego się spodziałaś wybierając ten temat, nowością nadchodzącą będzie pewność posiadania, bycia i trwania, widocznie tego nie masz, a może tylko nie wiesz, 4 monet sugeruje oszczędne postępowanie z materią, dbanie o nią, utrzymywanie jej w stałej ilości, nieruchomość, którą się ma As buław zachęca do działania, lecz jak każdy As - to początek, zalążek, pomysł jak działać, idea, plan Cesarz w pozycji szkodzenia opowiada o trzymaniu się zasad, restrykcji, nakazów i zakazów, podporządkowywanie się władzy bezwarunkowe Podsumowując: będziesz zaskoczona ruchami, które będą się działy, własne działania i pomysły będziesz spostrzegała jako niezwykle sensowne i tak trzymaj, wykorzystując te pomysły osiągniesz stabilizację, pod warunkiem, że nie będziesz ściśle trzymała się zasad i nie będziesz sama sobie narzucała Cesarzowych ograniczeń 1 Cytuj
Ankra Napisano Lipiec 20, 2021 Autor Napisano Lipiec 20, 2021 Dziękuję, za interpretację... Uwierz mi że od tyg, myślę coraz bardziej o zmianach odnośnie pracy oraz miejsca zamieszkania. Pracuje za granicą i obecnie jestem po operacji.. Do domu rodzinnego mam daleko i dlatego we mnie takie zmiany powstały aby przenieść się bliżej domu... Ta wróżba utwierdziła mnie ze moja intuicja mi dobrze podpowiada. Mam nadzieję że się to uda a ten cesarz też masz rację.. Czasem powinnam nie trzymać się swoich zasadniczych postanowień. Jeszcze raz bardzo dziękuję za interpretację kart. Ogólnie cieszy mnie ze może w końcu ułoży się u mnie i będę w końcu stabilnie żyć. Pozdrawiam. 1 Cytuj
Nereida Napisano Lipiec 22, 2021 Napisano Lipiec 22, 2021 4 Monet jako wynik mówi o tym, że powinnaś skupić się na materii i pilnować tego co masz. Przemyśleć wszystko i nie podejmować pochopnych decyzji. Pomaga to, że w Twoim życiu właśnie powiał wiatr zmian. Masz więcej zapału i pomysłów. Na przeszkodzie jest Cesarz, trochę się "zasiedziałaś" w jednym miejscu i sama sobie tworzysz ograniczenia, może trochę z wygodnictwa 1 Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.