free.hugs Napisano Luty 1, 2016 Napisano Luty 1, 2016 Poznałam niedawno fajnego faceta, który odpowiada profilowi wywróżonego mi na tym forum męża Gość całkiem ok, żadnych tam uczuć większych nie poczułam, trochę poflirtowaliśmy nic więcej. W ramach treningu zapytałam kart Czy to partner docelowy - wypadła karta Kochankowie. Zdziwko mnie wzięło i zapytałam czy będę w tym związku szczęśliwa - wypadła Gwiazda. Trochę mnie to rozbawiło, no bo przecież faceta prawie wcale nie znam. Wieczorem znowu zasiadłam do Tarota i pytam czy weźmiemy ślub - i znowu Kochankowie! Często tak sobie wróżę na jakieś relacje z panami i nigdy mi takie karty nie wychodzą, bardziej na koleżeństwo czy nawet ucięcie znajomości i brak uczuć. No a tu wyszło jak wyszło i nie wiem co o tym myśleć. Czy Tarot sobie ze mnie jaja robi czy coś z tego będzie w przyszłości. Wróżyłam z całej talii no i dostałam WA. Na mojej karcie Kochankowie to para, serduszko między nimi itp, dla mnie karta pokazuje udany związek i dwoje zakochanych ludzi. Jak Wam się ta karta realizowała? Cytuj Nie płacz nad swoim losem. Prędzej się odwodnisz, niż coś w ten sposób zmienisz.
Gość Ophelia2040 Napisano Luty 2, 2016 Napisano Luty 2, 2016 Dla mnie Kochankowie to stan zakochania, początek związku albo związki bez zobowiązań (wyskakiwała mi często przy mężczyznach, w których byłam zakochana i oni często też wyrażali ogromne zainteresowanie, ale nie dochodziło do związku ostatecznie.). Ślubu w tej karcie nigdy nie widziałam, dopiero przy połączeniu z takimi kartami jak np. Papież (ślub), 10 Kielichów itd. Ale nie jest to karta zniechęcająca, dałabym temu szanse. Gwiazda może mówić o tym, że będziesz miała nadzieje, że to w końcu TEN Cytuj
free.hugs Napisano Luty 2, 2016 Autor Napisano Luty 2, 2016 O kurczaki, no ciekawa jestem jak to wyjdzie, szczególnie że on jest baaardzo specyficzny i nie mieszka na stałe w Polsce więc ten romans to mało prawdopodobny ale może Tarot wie lepiej Dziękuję Briee za komentarz Cytuj Nie płacz nad swoim losem. Prędzej się odwodnisz, niż coś w ten sposób zmienisz.
maleficent Napisano Luty 5, 2016 Napisano Luty 5, 2016 Dla mnie Kochanki to jest bardzo zdradliwa karta, czasem pięknie czasem deszcz - może pokazywać dwa wybory przed, którym ktoś będzie musiał się zmierzyć... Cytuj
Blue Napisano Luty 7, 2016 Napisano Luty 7, 2016 Na mojej talii kochankowie przedstawieni są jako trzymająca się za ręce para , stojąca przed trzecią osobą. wygląda to tak jakby ta dwójka informowała tą trzecią osobę " jesteśmy razem". W mojej talii mężczyzna trzymający kobietę za rękę ma twarz zwróconą w jej kierunku, tak jak by to ona miała poinformować tego trzeciego o swoim wyborze. Według mnie kochankowie mówią że coś się dokonało,że jest szansa na uczucie ale to od Ciebie zależy czy podejmiesz ciężar tej decyzji, to od Ciebie ma wyjść inicjatywa. Cytuj
free.hugs Napisano Luty 7, 2016 Autor Napisano Luty 7, 2016 W necie często tę kartę interpretuje się właśnie jako 3 osoby, jakiś wybór. Jak już mówiłam u mnie są tylko dwie osoby. Często ta karta wypadała mi na moje uczucia, nastawienie do kogoś. To nigdy nie była miłość do grobowej deski, ale właśnie takie ciepłe uczucia do danego pana i chęć kontynuacji znajomości, zacieśnienia itp. Na relacje nigdy mi u mnie nie wypadała, więc sama nie wiem jak to interpretować. Niedawno stawiałam też karty dla mego szwagra i u niego w uczuciach na ten rok wyszło Kochankowie, dołożyłam Króla Pucharów i Królową Pucharów. I tu właśnie mi się lampka czerwona zapaliła, czy on się w jakiejś obcej babie nie zauroczy. Mam jednak nadzieję, że to oznacza zacieśnienie więzi w małżeństwie... Cytuj Nie płacz nad swoim losem. Prędzej się odwodnisz, niż coś w ten sposób zmienisz.
Marika Napisano Luty 9, 2016 Napisano Luty 9, 2016 Tak mi się skojarzyło, że to nie tylko Twoje odczucia i to nie tylko od Ciebie będzie zależeć, bo także i od tego mężczyzny, więc może dlatego Kochankowie? Jako Twoje i jego poglądy i jako przekaż, że musisz się liczyć z tym, że i on ma wiele do powiedzenia w tych tematach. Cytuj
free.hugs Napisano Luty 10, 2016 Autor Napisano Luty 10, 2016 Chyba ta karta pokazywała jednak trzy osoby a nie miłość, bo dowiedziałam się iż ów Pan ma ex dziewczynę, z którą jeszcze nie wszystko zakończone... A Gwiazda to pewnie moje nadzieje, z nim związane. Nie cierpię rywalizacji i trójkątów, więc sobie odpuszczam na ten moment. Dziękuję kobietki za pomoc Cytuj Nie płacz nad swoim losem. Prędzej się odwodnisz, niż coś w ten sposób zmienisz.
lola1992 Napisano Luty 21, 2016 Napisano Luty 21, 2016 Kochankowie często mówią o wyborze rzadko wypada na związek gwiazda to nadzieja- ty masz nadzieje ze będziecie rażem. Jeśli zapytałas czy będzie twoim mężem odpowiedz jest prosta będzie wybierał między dwoma kobietami Cytuj
free.hugs Napisano Luty 21, 2016 Autor Napisano Luty 21, 2016 Nadzieja to może za dużo powiedziano, po prostu całkiem fajny facet, jest na czym oko zawiesić Czas pokaże, póki co to brak okazji by go spotkać Cytuj Nie płacz nad swoim losem. Prędzej się odwodnisz, niż coś w ten sposób zmienisz.
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.