13AnnaAnna Napisano Luty 10, 2016 Napisano Luty 10, 2016 Dzien dobry wszystkim. Jutro na zajęciach mam dokonać prezentacji wybranego przeze mnie tematu. Krótko mówiąc mam stanąć prze grupą 25 osób i dokonać prezentacji tego tematu. Bede oceniana. Co tu duzo mówić ,zżera mnie trema. Jestem średnio przygotowana. Wylosowałam wiec kartę pytając: jak wypadnę na jutrzejszej prezentacji? Wylosowalam Królową Kielichów.. czy to oznacza ze dam sie ponieść emocjom i tremie? i ze w związku z tym nie wypadnie to za dobrze.. Proszę pomóżcie to zinterpretować,proszę , proszę.... Cytuj Kieliçhem jestèm. Mieczem bywam.
Gość Ophelia2040 Napisano Luty 10, 2016 Napisano Luty 10, 2016 Moim zdaniem nie będzie tragedii, są gorsze karty od Królowej Kielichów Myślę, że pójdzie dobrze, chociaż zdecydowanie będzie dla Ciebie to emocjonalny wysiłek. Wiesz, ostatnio musiałam wystąpić publicznie, pomogło mi zmęczenie. Normalnie miałabym ochotę się zapaść pod ziemię, a tym razem nie miałam już sił się nawet denerwować Cytuj
13AnnaAnna Napisano Luty 10, 2016 Autor Napisano Luty 10, 2016 Zgadza się. To bedzie dla mnie mega trudne... . Są momenty ze popadam w panikę, a za chwilę mówię sobie: do diabła z tym. Nie ja jedna muszę to zrobic. Ufff, dam radę . Dzięki za pomoc. Cytuj Kieliçhem jestèm. Mieczem bywam.
free.hugs Napisano Luty 10, 2016 Napisano Luty 10, 2016 W tej karcie widać, że będziesz onieśmielona i troszkę poddenerwowana ale myślę że podczas prezentacji odnajdziesz w sobie spokój. Trzymam kciuki, na pewno wypadniesz dobrze, uwierz w siebie! Cytuj Nie płacz nad swoim losem. Prędzej się odwodnisz, niż coś w ten sposób zmienisz.
13AnnaAnna Napisano Luty 11, 2016 Autor Napisano Luty 11, 2016 Wracam z weryfikacją. Nie było źle , inni gorzej wypadli. Trochę mnie nerwy zeżarły i miałam parę potknięć na początku ale ootem poszło gładko. Zadałam więc kolejne pytanie: jak wypadłam na tle innych uczestników ? Wyciągnęłam kartę: Rydwan. Byłam więc dość rozgadana a cała prezentacja dynamiczna i ciekawa;) Co o tej interpretacji sądzicie drogie wiedźmy? Nie pocukrowałam sobie aby za mocno? Cytuj Kieliçhem jestèm. Mieczem bywam.
Ismena Napisano Luty 12, 2016 Napisano Luty 12, 2016 Rydwan - bez wątpliwości ogólnie sukces odniosłaś Twoja prezentacja była płynna, no chyba, że taką wadą mogło być, to że mówiłaś momentami za szybko Cytuj
13AnnaAnna Napisano Luty 12, 2016 Autor Napisano Luty 12, 2016 Ha, dziekibza odpowiedź Wam wszystkim . Faktycznie, troche mnie nerwy poniosły , szybko mówię jak się zdenerwuję, ale jestem ogólnie zadowolona Jeszcze raz dziękuję za pomoc! Cytuj Kieliçhem jestèm. Mieczem bywam.
maleficent Napisano Luty 14, 2016 Napisano Luty 14, 2016 Tak też myslalam Krolowa Pucharow zazwyczaj pokazuje dużo emocji, jednak nie mają one wpływu na efekt końcowy Cytuj
13AnnaAnna Napisano Luty 18, 2016 Autor Napisano Luty 18, 2016 Czesc Wam wszystkim! Dzis był kolejny dzień prezentacji. Celowo nie pytałam jak wypadnę bo właściwie juz się nie bałam , wiec juz po kolejnej prezentacji wyciągnęłam kartę pytając:jak wypadłam jako uczestnik dyskusji? Odpowiedzią była karta: 9 buław. Moja interpretacja brzmi: Poszło mi dobrze, wykazałam się zdolnoscią przewodzenia w dyskusji. Ogólnie, udało mi się zmotywować bo bardzo zalezało mi na jak największej ilosci punktów. Co o tym myslicie ? Cytuj Kieliçhem jestèm. Mieczem bywam.
Marika Napisano Luty 27, 2016 Napisano Luty 27, 2016 Stawiłaś czoła tej sytuacji, poradziłaś sobie dobrze. Pokonałaś stres, dzięki czemu idealnie odnalazłaś się w tej dyskusji. Cytuj
13AnnaAnna Napisano Marzec 2, 2016 Autor Napisano Marzec 2, 2016 Dzięki wielkie za pomoc i za zainteresowanie moją interpretacją. Juz mi się szykuje kolejne pytanie, więc wieczorem zamieszczę kolejną interpretację. Cytuj Kieliçhem jestèm. Mieczem bywam.
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.