Gość Napisano Czerwiec 20, 2016 Napisano Czerwiec 20, 2016 trzeba z siebie wyrzycić złe myśli i nastawienie, bo jak tylko temu pochłaniamy uwagę to zapominamy o tym co pozytywne Cytuj
tomatello Napisano Czerwiec 27, 2016 Napisano Czerwiec 27, 2016 Coś co sam próbuje wprowadzać w życie:) "Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodź. Jeśli nie umiesz chodzić, czołgaj się. Ale bez względu na wszystko – posuwaj się naprzód." Martin Luther King 1 1 Cytuj
Ismena Napisano Lipiec 8, 2016 Napisano Lipiec 8, 2016 "Nic nie jest wieczne na tym świecie, nawet nasze problemy". Charlie Chaplin 1 1 Cytuj
margoz Napisano Lipiec 8, 2016 Napisano Lipiec 8, 2016 " Ten, który kocha, powinien dzielić los tego, kogo kocha..." M. Bułhakow "Mistrz i Małgorzata" . Pozdrawiam wszystkich gorąco! 1 1 Cytuj
żonkil30 Napisano Kwiecień 21, 2017 Napisano Kwiecień 21, 2017 "Bądź zmianą, którą pragniesz ujrzeć w świecie" Ghandi 1 1 Cytuj
ena96 Napisano Kwiecień 21, 2017 Napisano Kwiecień 21, 2017 Piękne słowa " Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa, żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować. Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń, złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń,(...) Jan Pawel II 2 1 Cytuj "Wczoraj to przeszłość,jutro to tajemnica a dziś to dar losu"
Alicja Napisano Maj 11, 2017 Napisano Maj 11, 2017 Liczy się nie to, kim ktoś się urodził, ale kim wybrał, by być. Joanne Rowling 1 1 Cytuj
arwil Napisano Maj 12, 2017 Napisano Maj 12, 2017 "Spokój ducha imitacją zbroi" często powtarzam to w myślach 1 1 Cytuj
Ismena Napisano Maj 12, 2017 Napisano Maj 12, 2017 Cytat dla osoby, która tutaj zaglądnie Choć nikt nie może cofnąć się w czasie i zmienić początku na zupełnie inny, to każdy może zacząć dziś i stworzyć całkiem nowe zakończenie. Carl Bard Teraz Ty zostaw cytat, dla kolejnej osoby 2 1 Cytuj
Tatianaa Napisano Maj 12, 2017 Napisano Maj 12, 2017 To cytat dla kolejnej osoby która tu zaglądnie Przegrać po to, aby inni wygrali, to czasem więcej niż wygrać. Wiesław Malicki 1 1 Cytuj
Alicja Napisano Maj 28, 2017 Napisano Maj 28, 2017 Trafiło na mnie, dziękuję Tatiano bardzo mądry cytat! To teraz cytat ode mnie, dla kolejnej osoby: W życiu jest coś więcej do zrobienia niż tylko zwiększać jego tempo. Mahatma Gandhi 1 1 Cytuj
Oska Napisano Czerwiec 1, 2017 Napisano Czerwiec 1, 2017 Dziękuję za cytat, jest w nim dużo racji, Cytat dla kolejnej osoby : "Aby pokój zapanował na świecie, trzeba, by narody żyły w zgodzie. By narody żyły w zgodzie, jedno miasto nie może powstać przeciw drugiemu. By w miastach panował pokój, sąsiedzi muszą się nawzajem rozumieć. By w domu zapanował spokój, trzeba odnaleźć go we własnym sercu" z serii Paulo C. Być jak płynąca rzeka : Słowa Lao Tsu z VI w. p.n.e. 1 1 Cytuj "Gdy czegoś gorąco pragniesz cały Wszechświat działa potajemnie by udało Ci się to osiągnąć" P.C.
Falki Napisano Czerwiec 1, 2017 Napisano Czerwiec 1, 2017 "Trudno być złym, kiedy świat ma do zaoferowania tyle piękna" - American Beauty (1999) 1 1 Cytuj
ena96 Napisano Czerwiec 18, 2017 Napisano Czerwiec 18, 2017 "Człowiek szczęśliwy to nie ten który wszystko ma, ale ten który cieszy się wszystkim co ma. Jeśli czegoś nie wolno a bardzo się chce to można, jeśli coś jest warte grzechu to grzech nie skorzystać. Ludzie nie dlatego przestają się bawić że się starzeją,ale starzeją się dlatego że przestają się bawić. Życie jest jak kuchenka - gotuj zawsze na czterech palnikach. Nie odkładaj marzeń odkładaj na marzenia. " Autor nieznany znalezione na Facebooku i myślę że kogoś te sentencje zainspirują. Wkącu z życia powinno się czerpać garściami, tak żeby na starość niczego nie żałować. 2 1 Cytuj "Wczoraj to przeszłość,jutro to tajemnica a dziś to dar losu"
Tefigi Napisano Czerwiec 22, 2017 Napisano Czerwiec 22, 2017 To i ja zostawię swój cytat " Jeśli Bóg dopuszcza, żeby coś w Twoim zyciu runęło, to tylko po to, żeby na tych ruinach zbudować coś piękniejszego" 2 1 Cytuj
Gemona Napisano Czerwiec 23, 2017 Napisano Czerwiec 23, 2017 "Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, gdy się ją dzieli." Albert Schweitzer 2 1 Cytuj
Morona Napisano Czerwiec 23, 2017 Napisano Czerwiec 23, 2017 zostawię cytat i ja ,,Życie jest jedyną rzeczą, której warto chcieć" --- Luise Rinser 1 1 Cytuj „Życie to echo. Co wysyłasz – wraca. Co siejesz – zbierasz. Co dajesz – dostajesz. To, co widzisz w innych – istnieje w tobie.”
Kolcek Napisano Czerwiec 24, 2017 Napisano Czerwiec 24, 2017 "Wielu szuka szczęścia ponad ludzką miarę, inni poniżej jej, lecz ono znajduje się obok człowieka." 1 1 Cytuj
kapibara Napisano Lipiec 24, 2017 Napisano Lipiec 24, 2017 „Więc kimże w końcu jesteś? -Jam częścią tej siły, która wiecznie zła pragnąc, wiecznie czyni dobro” 2 1 Cytuj
Intiana Napisano Październik 9, 2017 Napisano Październik 9, 2017 ❤ ❤ ❤ 1 1 Cytuj Nie szukaj miłości, ale barier w sobie, które przeciwko miłości wzniosłeś. Rumi
ryba Napisano Listopad 24, 2017 Napisano Listopad 24, 2017 Nie uda Ci się przepłynąć oceanu dopóki nie zdobędziesz odwagi, by stracić z oczu widok lądu.Krzysztof Kolumb 1 1 Cytuj Istnieją tylko dwa dni w roku, w których nic nie może być zrobione. Jeden nazywamy wczoraj, a drugi jutro. - Dalai Lama
akzcejam Napisano Styczeń 1, 2018 Napisano Styczeń 1, 2018 Oczy piwne, życie dziwne, a ubrania pomarańczowe 2 Cytuj
Gość Napisano Styczeń 4, 2018 Napisano Styczeń 4, 2018 „Więc kimże w końcu jesteś?-Jam częścią tej siły, która wiecznie zła pragnąc, wiecznie czyni dobro” Uwielbiam <3 <3 Cytat ode mnie: Szanuj ludzi gdy pniesz się w górę, Bo możesz ich spotkać gdy będziesz spadać w dół Cytuj
Tatianaa Napisano Styczeń 6, 2018 Napisano Styczeń 6, 2018 Kochać to także umieć się rozstać. Umieć pozwolić komuś odejść, nawet jeśli darzy się go wielkim uczuciem. Miłość jest zaprzeczeniem egoizmu, zaborczości, jest skierowaniem się ku drugiej osobie, jest pragnieniem przede wszystkim JEJ szczęścia, czasem wbrew własnemu. Vincent van Gogh 2 1 Cytuj
Monia250 Napisano Styczeń 10, 2018 Napisano Styczeń 10, 2018 Nie mogę znaleźć kto to powiedział - cytat zapadł mi w pamięć - osoba która znam ma to wypisane na ścianie na wprost łóżka w taki ładny artystyczny sposób - ponieważ jest w j.angielskim znalazłam tłumaczenie „Miłość nie polega na znalezieniu kogoś z kim możesz zyc ... jest znalezieniem kogoś bez kogo zyc nie możesz ...” 1 Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.