SowAna Napisano Marzec 23, 2021 Napisano Marzec 23, 2021 On - W sferze zawodowej oznacza pracę zespołową, kontakty z wieloma ludźmi, środowisko męskie; „męski” zawód. 25- może jubiler, zegarmistrz, wesela, śluby (nie ma takiego wykształcenia, wiem ) on dziwnie siedzi, jakby pozował,fotoskulptury, a może zdjęcia warto próbować 1 Cytuj
Amandaa Napisano Marzec 30, 2021 Napisano Marzec 30, 2021 Dnia 23.03.2021 o 22:17, SowAna napisał: On - W sferze zawodowej oznacza pracę zespołową, kontakty z wieloma ludźmi, środowisko męskie; „męski” zawód. 25- może jubiler, zegarmistrz, wesela, śluby (nie ma takiego wykształcenia, wiem ) on dziwnie siedzi, jakby pozował,fotoskulptury, a może zdjęcia warto próbować Nieee... zdecydowanie nie I to nie jest typowo męski zawód. I nie lubię pracy zespołowej Cytuj
Amandaa Napisano Marzec 30, 2021 Napisano Marzec 30, 2021 @SowAna Ale karta - 25, pasowałaby tu Cytuj
Nereida Napisano Marzec 31, 2021 Napisano Marzec 31, 2021 W dniu 23.03.2021 o 18:50, Amandaa napisał: Moja kolej na pytanie :) mam nadzieję, że więcej ludzi weźmie udział. W jakim zawodzie chciałabym pracować i posiadam takie wykształcenie? Lilie+Książka - prawnik/ radca prawny - opiekun osoby starszej/pielęgniarka - policjant -nauczyciel 1 Cytuj
Amandaa Napisano Marzec 31, 2021 Napisano Marzec 31, 2021 29 minut temu, Nereida napisał: Lilie+Książka - prawnik/ radca prawny - opiekun osoby starszej/pielęgniarka - policjant -nauczyciel Bardzo chciałabym kiedyś być prawnikiem :) niestety na to raczej za późno, to nie to. 1 Cytuj
SowAna Napisano Kwiecień 1, 2021 Napisano Kwiecień 1, 2021 Dnia 30.03.2021 o 23:12, Amandaa napisał: Ale karta - 25, pasowałaby tu HR lub coś w ten deseń ? Cytuj
Amandaa Napisano Kwiecień 1, 2021 Napisano Kwiecień 1, 2021 2 godziny temu, SowAna napisał: HR lub coś w ten deseń ? Nie :) Cytuj
SowAna Napisano Kwiecień 2, 2021 Napisano Kwiecień 2, 2021 powiązania jakieś, związane z czynnikiem ludzkim, Pierścionek raczej mówi o zobowiązaniach, nie znam innego zawodu wyuczonego, poddaje się Cytuj
Amandaa Napisano Kwiecień 6, 2021 Napisano Kwiecień 6, 2021 Dnia 3.04.2021 o 01:25, SowAna napisał: powiązania jakieś, związane z czynnikiem ludzkim, Pierścionek raczej mówi o zobowiązaniach, nie znam innego zawodu wyuczonego, poddaje się Nie znasz innego zawodu, który pokazuje np. Karta pierścień? Karta pierścień ma wiele znaczeń. Nie wiem, być może każdy ma własną interpretację poprostu :) Cytuj
SowAna Napisano Kwiecień 7, 2021 Napisano Kwiecień 7, 2021 Dnia 6.04.2021 o 11:16, Amandaa napisał: Karta pierścień ma wiele znaczeń Nie pracuję na co dzień z Lenormand, a właściwie w ogóle próbuje Uruchamiając wyobraźnie nie wiem czy poprzestanę na poniższym, bo wyobraźnię mam bujną, co może przeszkadzać w interpretacjach i dlatego próbuję ją okiełznać , na karcie nie mam nic oprócz pierścionka, ale z czym mi się pierścionek kojarzy to tak: archeologia, bo może być czymś starym sztuka, bo też może być starym i jednocześnie dziełem sztuki tłumaczenia, bo łączy ludzi podróżą, bo zmienia często miejsce zamieszkania historią, bo powiązane może być z archeologią umową, bo łączy HR, bo są umowy, które łącza z pracodawcą pieniędzmi, bo jest ze złota obietnicą, bo łączy umowę jakoś tak 2 Cytuj
Amandaa Napisano Kwiecień 11, 2021 Napisano Kwiecień 11, 2021 Już podpowiem... Karta pierścień,która moim zdaniem tu by pasowała, kojarzy mi się z zawodem odpowiedzialnym, poważnym, praca umysłowa, raczej sprawy urzędowe/biurowe. Chociaż... Wieża by tu w sumie bardziej pasowała :) Ale tak mi się kojarzy ta karta, dlatego od razu mi tu przypasowała :) @SowAna Cytuj
Ismena Napisano Kwiecień 13, 2021 Napisano Kwiecień 13, 2021 Dnia 23.03.2021 o 18:50, Amandaa napisał: Moja kolej na pytanie :) mam nadzieję, że więcej ludzi weźmie udział. W jakim zawodzie chciałabym pracować i posiadam takie wykształcenie? Góry - ratownik górski, alpinista, podróżnik, przewodnik 1 Cytuj
Amandaa Napisano Kwiecień 14, 2021 Napisano Kwiecień 14, 2021 15 godzin temu, Ismena napisał: Góry - ratownik górski, alpinista, podróżnik, przewodnik Z moim lękiem wysokości? nigdy w życiu! 1 1 Cytuj
Amandaa Napisano Kwiecień 22, 2021 Napisano Kwiecień 22, 2021 Dnia 11.04.2021 o 22:50, Amandaa napisał: Już podpowiem... Karta pierścień,która moim zdaniem tu by pasowała, kojarzy mi się z zawodem odpowiedzialnym, poważnym, praca umysłowa, raczej sprawy urzędowe/biurowe. Chociaż... Wieża by tu w sumie bardziej pasowała :) Ale tak mi się kojarzy ta karta, dlatego od razu mi tu przypasowała :) @SowAna To jest praktycznie odpowiedź :) niech ktoś zgadnie i bawimy się dalej! :D Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.