Ismena Napisano Czerwiec 25, 2017 Napisano Czerwiec 25, 2017 Gemono dziękuję Nie, to również nie taki zawód Czy jeszcze ktoś weźmie udział? Cytuj
Marika Napisano Lipiec 2, 2017 Autor Napisano Lipiec 2, 2017 Tak, ja Koniczyna - może ogrodnik, pszczelarz? Osoba zajmująca się roślinami, zwierzętami Cytuj
Ismena Napisano Lipiec 3, 2017 Napisano Lipiec 3, 2017 Mariko dziękuję Pora na weryfikację: Na okładce był astronauta. Jeszcze raz dziękuję wszystkim za udział Czy jest ktoś chętny na dodanie nowego pytania? Zachęcam Cytuj
Syrena Napisano Lipiec 4, 2017 Napisano Lipiec 4, 2017 Ja zadam. Osoba, która wykonuje ten zawód otacza się piękbem i zapachem. Ma kontakt z dużą ilością ludzi. Co to za zawód? Cytuj
Marika Napisano Lipiec 4, 2017 Autor Napisano Lipiec 4, 2017 Księżyc może to jakiś artysta. Coś tworzy, maluje, a następnie sprzedaje Cytuj
Ismena Napisano Lipiec 6, 2017 Napisano Lipiec 6, 2017 Droga - i nie wiem kto to ale wspierając się kartami klasycznymi (Dama Karo), może chodzi o modeling? Cytuj
Syrena Napisano Lipiec 15, 2017 Napisano Lipiec 15, 2017 Dziękuję Wam za udział. Chodziło mi o Panią kwiaciarkę Proszę chętnego o dodanie ćwiczenia Cytuj
Marika Napisano Lipiec 16, 2017 Autor Napisano Lipiec 16, 2017 Dodam nowe pytanie: Osoba, która wykonuje ten zawód, codziennie ma kontakt z ludźmi. Codziennie robi to samo, czasami odwiedza więcej miejsc, czasami mniej, a w tym celu musi się przemieszczać. Co to za zawód? Cytuj
Syrena Napisano Lipiec 24, 2017 Napisano Lipiec 24, 2017 Serce - może to jest pielęgniarka lub osoba która wspiera i pomaga ludziom w problemach? Cytuj
Morona Napisano Sierpień 17, 2017 Napisano Sierpień 17, 2017 24 SERCE - ktoś kto pomaga innym, typu opiekunka, pielęgniarka środowiskowa Cytuj „Życie to echo. Co wysyłasz – wraca. Co siejesz – zbierasz. Co dajesz – dostajesz. To, co widzisz w innych – istnieje w tobie.”
Marika Napisano Sierpień 20, 2017 Autor Napisano Sierpień 20, 2017 Dziękuję za wzięcie udziału Miałam na myśli listonosza. Czy jest ktoś chętny do dodania nowej zagadki? Cytuj
Morona Napisano Sierpień 21, 2017 Napisano Sierpień 21, 2017 To ja zadam jak mogę Osoba ta musi mieć bardzo rozwiniętą wyobraźnię i być bardzo skoncentrowana na swojej pracy, refleks to podstawa, musi mieć też dobry wzrok, codziennie spotyka różnych ludzi, czasem są to Ci sami a czasami zupełnie nowi, ma też kontakt z pieniędzmi. Cytuj „Życie to echo. Co wysyłasz – wraca. Co siejesz – zbierasz. Co dajesz – dostajesz. To, co widzisz w innych – istnieje w tobie.”
Marika Napisano Wrzesień 5, 2017 Autor Napisano Wrzesień 5, 2017 To ja zadam jak mogę Osoba ta musi mieć bardzo rozwiniętą wyobraźnię i być bardzo skoncentrowana na swojej pracy, refleks to podstawa, musi mieć też dobry wzrok, codziennie spotyka różnych ludzi, czasem są to Ci sami a czasami zupełnie nowi, ma też kontakt z pieniędzmi. Pani - zawód typowo kobiecy? Może to florystka albo krawcowa ewentualnie stylistka, kosmetyczka? Cytuj
madleine Napisano Wrzesień 5, 2017 Napisano Wrzesień 5, 2017 moim zdaniem ta praca wiąże się z częstymi podróżami. Karta drogi pokazuje mi zmienność miejsc pracy,mogą to być również wyjazdy w delegacje. Czyżby kierowca autobusu? Cytuj
Morona Napisano Wrzesień 24, 2017 Napisano Wrzesień 24, 2017 moim zdaniem ta praca wiąże się z częstymi podróżami. Karta drogi pokazuje mi zmienność miejsc pracy,mogą to być również wyjazdy w delegacje. Czyżby kierowca autobusu? BRAWO!!! Chodziło o kierowcę autobusu Cytuj „Życie to echo. Co wysyłasz – wraca. Co siejesz – zbierasz. Co dajesz – dostajesz. To, co widzisz w innych – istnieje w tobie.”
Ismena Napisano Listopad 6, 2017 Napisano Listopad 6, 2017 Madleine nie zagląda na forum, więc dodam nowe pytanie: Czytałam artykuł o kobiecie, która przez całe swoje życie pracowała w jednym zawodzie. Pytanie brzmi: W jakim? Dodam, że codziennie miała kontakt z ludźmi. Praca wiązała się między innymi z odpowiedzialnością, cierpliwością, empatią. Cytuj
Ismena Napisano Listopad 22, 2017 Napisano Listopad 22, 2017 Pytanie czeka, może i chętni się znajdą? Cytuj
Ismena Napisano Grudzień 26, 2017 Napisano Grudzień 26, 2017 Tutaj podobnie. Jeżeli macie karty Lenormand, to zajrzyjcie tutaj i weźcie udział To tylko ćwiczenie Cytuj
Marika Napisano Styczeń 21, 2018 Autor Napisano Styczeń 21, 2018 Mężczyzna - hmm... coś związanego z komputerami albo kierowca, konduktor Cytuj
Ismena Napisano Luty 6, 2018 Napisano Luty 6, 2018 Dziękuję Mariko Zawód, o który pytam, to pielęgniarka Jeżeli ktoś chce, to zapraszam do dodania nowego pytania Cytuj
Imbryk Napisano Marzec 4, 2018 Napisano Marzec 4, 2018 Mezczyzna, o ktorym mysle jest osoba szanowana. Dziala na wielu polach, takze publicznych dzieki wyksztalceniu, ktore posiada. Kim z zawodu jest ten Pan? Cytuj
Ismena Napisano Marzec 9, 2018 Napisano Marzec 9, 2018 List - skojarzyło mi z kimś, kto zajmuje się prawem: adwokat, sędzia, prokurator Cytuj
Imbryk Napisano Marzec 12, 2018 Napisano Marzec 12, 2018 Pan z wyksztalcenia jest chirurgiem. Rowniczesnie jest doskonalym menagerem oraz mediatorem. Dziekuje za udzial Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.