Metaria Napisano Luty 20, 2016 Napisano Luty 20, 2016 Hej obecnie mam dołka... Zapytałam kart to co w tytule wyszło Wieża +świat +pustelnik + sprawiedliwosc + umiarkowanie. Pomozcie w interpretacji. Cytuj
Gość Ophelia2040 Napisano Luty 20, 2016 Napisano Luty 20, 2016 Wiesz, niezależnie od tego, co wyszło w kartach, mam dla Ciebie dobrą wiadomość: w życiu będzie Cię jeszcze dużo czekało, jeśli tylko zechcesz! :) Po pytaniu domyślam się, że nastała u Ciebie jakaś stagnacja, jeśli Ci się ona nie podoba, musisz zasiać nasiona i pomóc trochę szczęściu. Sama. Dostaniesz wtedy takie efekty, jakie Ci się będą podobały. Masz ogromny potencjał do wprowadzania zmian, nie zapominaj tego! Cytuj
Metaria Napisano Luty 20, 2016 Autor Napisano Luty 20, 2016 Tak dokladnie stagnacja. Stoje w miejscu i puki co ja nie widzę możliwości jakis zmian na lepsze. Zastój przyprawia mnie o depreche Cytuj
Metaria Napisano Luty 20, 2016 Autor Napisano Luty 20, 2016 Jak ja odbieram wrozbe? Potrafie zinterpretować tylko 1 karte. Piec to dla mnie wyzsza szkola jazdy... Cytuj
Metaria Napisano Luty 20, 2016 Autor Napisano Luty 20, 2016 Ale i tak dzieki za zaintwresowanie moim postem Cytuj
lola1992 Napisano Luty 21, 2016 Napisano Luty 21, 2016 Według mnie wieża mówi o tym jak ty się obecnie czujesz i pustelnik to samo tobie wydaje się że nic dobrego cie juz nie spotka.Sprawiedliwość to równowaga bo równowaga musi być w przyrodzie karty mogą sugerować ze spotka cie coś dobrego jak odzyskasz wewnętrzna równowagę bo wieża może sugerować ze w przeszłości przeżyła coś traumatycznego. ... Cytuj
Metaria Napisano Luty 21, 2016 Autor Napisano Luty 21, 2016 Bardzo dobra interpretacja. Dziękuję. Cytuj
Marika Napisano Luty 27, 2016 Napisano Luty 27, 2016 Jak ja odbieram wrozbe? Potrafie zinterpretować tylko 1 karte. Piec to dla mnie wyzsza szkola jazdy... Stąd moje pytanie, dlaczego w ogóle stawiasz karty? Poza tym, te stereotypowe znaczenia kart, nie zawsze się sprawdzają i nie zawsze właśnie takie jest ich znaczenie. Twoje pytanie brzmi "Czy cos mnie w zyciu jeszce czeka?czy to juz koniec???" Moja odpowiedź - Zacznij żyć! Bo jeśli tego nie zrobisz, to żadna karta, Ci w tym nie pomoże. Jeśli chcesz zmian i czekasz na coś, to musisz zrobić kroki, w kierunku, aby to wszystko otrzymać. Niestety, Twoja bierność przełoży się na brak jakichkolwiek efektów mających na celu poprawę Twojego życia. Nie ma tak, że nie robiąc nic, cokolwiek otrzymujemy. Zawsze musi być działanie, a działanie równa się efekt. Jeśli chcesz, aby to był, cytując "już koniec", to pewnie tak będzie, bo przecież Ty jesteś Panią swojego życia. Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.