Skocz do zawartości

Pomoc w interpretacji

Polecane posty

Napisano

Cześć 😊 Proszę o pomoc w interpretacji.

Dostałam propozycję nowej pracy. Rozkład jest na to co ta propozycja niesie z sobą.

Rozkład na pomysł/propozycje.

1.....2 

....5....

3.....4

1. Czy ten pomysł/ propozycja jest realna do zrealizowania?

2. Przebieg/realizacja

3. Jak to wpłynie na otoczenie

4. Jak to wpłynie na pytającego

5. Wynik/rada

Moja interpretacja jest następująca:

1. 6 monet prosto

Tak, 6 monet dodatkowo według mnie mówi, że finansowo również dobrze się zapowiada.

2. Wieża prosto

(Tu mam problem, nie do końca jestem pewna) Duża zmiana, gwałtowna, skok na głęboką wodę. 

3. 2 buławy odwrócona

Źli doradcy, nie widzenie pewnych aspektów, otoczenie nie popierające wyboru.

4. As monet prosto

Dla mnie to jest okazja, początek dobrych zmian, stabilizacji finansowej, nowe perspektywy.

5. 2 kielich prosto

Nie wiem czy może być lepsza karta jeśli chodzi o podpisanie umowy w przypadku pracy, moim zdaniem to będzie bardzo fajna współpraca.

Co myślicie o tej interpretacji? Szczególnie o wieży? Obecnie jestem na stażu, w super firmie, mam fajny team i praca też spoko ale nie wiem czy przedłużą mi umowę, a i finanasowo na razie nie jest ciekawie. 

IMG_20210725_092100.jpg

Napisano
5 godzin temu, Kosma napisał:

Tu mam problem, nie do końca jestem pewna) Duża zmiana, gwałtowna, skok na głęboką wodę.

Dobra interpretacja <brawo>, dodatkowo możesz analizować tzw. przekątne, w twoim rozkładzie są bardzo czytelne:

• 6 monet, 2 kielichów, As monet 

1. Czy ten pomysł/ propozycja jest realna do zrealizowania?

5. Wynik/rada

4. Jak to wpłynie na pytającego

• 2 buław, 2 kielichów, Wieża - takie sprawia wrażenie, że nie będziesz miała wyjścia, otoczenie nie pozostawi Ci innej możliwości

3. Jak to wpłynie na otoczenie

5. Wynik/rada

2. Przebieg/realizacja

Napisano

21 minut temu, SowAna napisał:

dodatkowo możesz analizować tzw. przekątne, w twoim rozkładzie są bardzo czytelne:

@SowAna dziękuję za odpowiedź i podpowiedź, nie robiłam tak dobrej pory 😊

Czyli nie bać się tej zmiany, a płynąć z nią.

2 Buławy odwrócone to są też ewidentnie obawy partnera, jest sceptycznie nastawiony do tej oferty.

• Lubię! 1
Napisano
15 minut temu, Kosma napisał:

2 Buławy odwrócone to są też ewidentnie obawy partnera, jest sceptycznie nastawiony do tej oferty

taka przekątna może mówić o podejściu partnera, aby zakończeniem relacji, przez tą pracę, nie była Wieża <ok>

• Dziękuję! 1

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...