Kosma Napisano Lipiec 25, 2021 Napisano Lipiec 25, 2021 Cześć 😊 Proszę o pomoc w interpretacji. Dostałam propozycję nowej pracy. Rozkład jest na to co ta propozycja niesie z sobą. Rozkład na pomysł/propozycje. 1.....2 ....5.... 3.....4 1. Czy ten pomysł/ propozycja jest realna do zrealizowania? 2. Przebieg/realizacja 3. Jak to wpłynie na otoczenie 4. Jak to wpłynie na pytającego 5. Wynik/rada Moja interpretacja jest następująca: 1. 6 monet prosto Tak, 6 monet dodatkowo według mnie mówi, że finansowo również dobrze się zapowiada. 2. Wieża prosto (Tu mam problem, nie do końca jestem pewna) Duża zmiana, gwałtowna, skok na głęboką wodę. 3. 2 buławy odwrócona Źli doradcy, nie widzenie pewnych aspektów, otoczenie nie popierające wyboru. 4. As monet prosto Dla mnie to jest okazja, początek dobrych zmian, stabilizacji finansowej, nowe perspektywy. 5. 2 kielich prosto Nie wiem czy może być lepsza karta jeśli chodzi o podpisanie umowy w przypadku pracy, moim zdaniem to będzie bardzo fajna współpraca. Co myślicie o tej interpretacji? Szczególnie o wieży? Obecnie jestem na stażu, w super firmie, mam fajny team i praca też spoko ale nie wiem czy przedłużą mi umowę, a i finanasowo na razie nie jest ciekawie. Cytuj
SowAna Napisano Lipiec 25, 2021 Napisano Lipiec 25, 2021 5 godzin temu, Kosma napisał: Tu mam problem, nie do końca jestem pewna) Duża zmiana, gwałtowna, skok na głęboką wodę. Dobra interpretacja , dodatkowo możesz analizować tzw. przekątne, w twoim rozkładzie są bardzo czytelne: 6 monet, 2 kielichów, As monet 1. Czy ten pomysł/ propozycja jest realna do zrealizowania? 5. Wynik/rada 4. Jak to wpłynie na pytającego 2 buław, 2 kielichów, Wieża - takie sprawia wrażenie, że nie będziesz miała wyjścia, otoczenie nie pozostawi Ci innej możliwości 3. Jak to wpłynie na otoczenie 5. Wynik/rada 2. Przebieg/realizacja Cytuj
Kosma Napisano Lipiec 25, 2021 Autor Napisano Lipiec 25, 2021 21 minut temu, SowAna napisał: dodatkowo możesz analizować tzw. przekątne, w twoim rozkładzie są bardzo czytelne: @SowAna dziękuję za odpowiedź i podpowiedź, nie robiłam tak dobrej pory 😊 Czyli nie bać się tej zmiany, a płynąć z nią. 2 Buławy odwrócone to są też ewidentnie obawy partnera, jest sceptycznie nastawiony do tej oferty. 1 Cytuj
SowAna Napisano Lipiec 25, 2021 Napisano Lipiec 25, 2021 15 minut temu, Kosma napisał: 2 Buławy odwrócone to są też ewidentnie obawy partnera, jest sceptycznie nastawiony do tej oferty taka przekątna może mówić o podejściu partnera, aby zakończeniem relacji, przez tą pracę, nie była Wieża 1 Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.