Haniel Napisano Lipiec 26, 2021 Napisano Lipiec 26, 2021 Witajcie, po raz pierwszy do pytania o przyszłość relacji użyłem następującego rozkładu: 1 - obecna sytuacja między dwojgiem ludzi 2 - jak osoba pytająca postrzega partnera. 3 - jak ten partner postrzega osobę pytającą 4 - jakie oczekiwania ma pytająca wobec partnera 5 - mówi o oczekiwaniach partnera wobec osoby pytającej 6 - co ich łączy, co jest mocną stroną ? 7 - co ich dzieli, nad czym muszą popracować ? 8 - pokazuje najbliższą przyszłość i rozwój związku 9 - daje nam odpowiedź na pytanie czy będą razem, czy relacja przerodzi się w prawdziwy związek ? Ogólnie wydaje mi się, że rozumiem wróżbę i jej przesłanie - jednak codziennie uczę się od Was czegoś nowego, innego spojrzenia no i przyznam, że mam problem z interpretacją niektórych kart Dlatego będę wdzięczny za Waszą pomoc - Wasze spojrzenie na rozkład, wszelkie sugestie i wskazówki Ja odczytuję to tak: 1 -UMIARKOWANIE - jest dobrze ale bez większych porywów, pewnego rodzaju powściągliwość w wyrażaniu uczuć 2- KAPŁAN - pytająca widzi partnera jako osobę mądrą, z zasadami, kogoś na kim może polegać 3 - KAPŁANKA - parter widzi pytającą jako kobietę mądrą, dojrzałą, pewną siebie, świadomą kochankę 4 - PUSTELNIK - i tu zgłupiałem, bo pytająca chciałaby aby relacja poszła naprzód, powiedziała, że chciałaby większego zaangażowania ze strony partnera a tu Pustelnik, który zazwyczaj mówi o potrzebie samotności ??? rozczytując różne interpretacje doczytałem się takiego znaczenia " oczekujemy, że jest to osoba z którą założymy rodzinę, która da nam poczucie stabilizacji i bezpieczeństwa" Co Wy o tym sądzicie ? to by świetnie łączyło się z kartą Kapłana....ale sam już nie wiem 5 - SPRAWIEDLIWOŚĆ - tu interpretuję to tak, że parter oczekuje od pytającej uczciwości 6 - KOCHANKOWIE - tu też bez większych wątpliwości widzę, że ich mocną stroną jest namiętność, "sprawy łóżkowe" i dopasowanie kochanków 7 - GŁUPIEC - zbyt lekkie podejście do sprawy lub oboje zaczynają coś nowego, jeszcze się do końca się nie poznali i nie wiedzą czego tak naprawdę chcą od siebie, brak zaangażowania ???? (oboje lub jedno z nich - raczej partner) 8 - ŚMIERĆ - ewidentnie nastąpi przełom/ zmiana w relacji ale będą musieli nad nią popracować - to nie będzie nagły zwrot raczej proces powolny ale nastąpi po nim coś zupełnie nowego a co to już odpowiada karta 9 -SŁOŃCE - oznacza sukces, spełnienie, szczęśliwy czas, trwały związek, dużo miłości.... To karta która zawsze pozytywnie odpowiada na każde pytanie Podsumowując - relacja ma duże szanse przerodzić się w prawdziwy związek. Będę wdzięczny za wasze spojrzenie i rady ! Cytuj
SowAna Napisano Lipiec 27, 2021 Napisano Lipiec 27, 2021 18 godzin temu, Haniel napisał: 4 - jakie oczekiwania ma pytająca wobec partnera 18 godzin temu, Haniel napisał: 2- KAPŁAN - pytająca widzi partnera jako osobę mądrą, z zasadami, kogoś na kim może polegać 18 godzin temu, Haniel napisał: PUSTELNIK skoro widzi go jako Kapłana, to może chce, aby ją czegoś uczył, wskazywał odpowiednią drogę i był ogólnie doradcą, który ma nie lada doświadczenie 1 Cytuj
Haniel Napisano Lipiec 27, 2021 Autor Napisano Lipiec 27, 2021 4 godziny temu, SowAna napisał: może chce, aby ją czegoś uczył, wskazywał odpowiednią drogę i był ogólnie doradcą, który ma nie lada doświadczenie to by się ładnie łączyło właśnie z kartą Kapłana a jak widzisz w tym rozkładzie Głupca na pozycji "co ich dzieli" ? Ja się skłaniam do tego, że oboje zaczynają coś nowego, jeszcze się do końca nie poznali i nie wiedzą czego tak naprawdę chcą od siebie. Myślisz, że to dobry kierunek ? Cytuj
Reni45 Napisano Lipiec 27, 2021 Napisano Lipiec 27, 2021 1 godzinę temu, Haniel napisał: to by się ładnie łączyło właśnie z kartą Kapłana a jak widzisz w tym rozkładzie Głupca na pozycji "co ich dzieli" ? Ja się skłaniam do tego, że oboje zaczynają coś nowego, jeszcze się do końca nie poznali i nie wiedzą czego tak naprawdę chcą od siebie. Myślisz, że to dobry kierunek ? Odwrócony Głupiec działa po omacku czasami błądzi nie wiedząc co robić. Taka niefrasobliwośc się tu pokazuje 1 Cytuj
SowAna Napisano Lipiec 28, 2021 Napisano Lipiec 28, 2021 23 godziny temu, Haniel napisał: w tym rozkładzie Głupca na pozycji "co ich dzieli" ? może są młodzi i niedoświadczeni, może niepotrzebnie ryzykują lub zachowanie i postępowanie ryzykanckie, mało odpowiedzialne, mało dorosłe może im przeszkadzać w utrzymaniu tej relacji w pozytywie, a jeżeli potraktujemy Głupca jako "zero", bo taki ma numer zwyczajowo, to można to interpretować tak: nic ich nie dzieli i tyle 1 Cytuj
Reni45 Napisano Sierpień 2, 2021 Napisano Sierpień 2, 2021 Ja uważam że Pustelnik też potrzebuje bliskości bo jest samotny. On też ma swoje potrzeby poszukuje bratniej duszy 1 Cytuj
SowAna Napisano Sierpień 2, 2021 Napisano Sierpień 2, 2021 Pustelnik nie szuka, pustelnik wskazuje drogę, pokazuje kierunek, jest stary i zmęczony własna drogą, świadomie odchodzi od innych, może uczyć własnym postępowaniem, zachowaniem i doświadczeniem Cytuj
Haniel Napisano Sierpień 3, 2021 Autor Napisano Sierpień 3, 2021 osobiście skłaniam się do tego, że Pustelnik mówi tu o tym, że pytająca oczekuje od partnera wsparcia, opieki, takiego ojcowskiego zaopiekowania ... tak zarówno logicznie jak i intuicyjnie to widzę Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.