Agusiaxxx Napisano Lipiec 30, 2021 Napisano Lipiec 30, 2021 Na początek moja doniczka Portret 1 osoba 1 1. Dzień Kapłanka ( dzieciństwo ) 2. Miesiąc Koło Fortuny (w średni 3. Głupiec (w dojrzały ) 4. Wisielec (podświadomość ) 5. Koło Fortuny (świadomość ) 6. głupiec ( nadświadomość ) 7. Wisielec (misja ) 8. Koło Fortuny ( środki do realizacji ) 9. Karma 8 ( w portrecie Chrzanowskiej to sprawiedliwość )? wedlug książki p Chrzanowskiej która aktualnie czytam trzeba do każdej pozycji dodać kartę 6 Kochankowie zatem próbowałam rozrobić wyszlo mi coś takiego ?? czy dobrze to zanalizowalam !? 2. 10. 0. 12. 10. 0. Po dodaniu karty 6 Kochankowie 8 (sprawiedliwość ) 16 wieża 6 Kochankowie 18 Księżyc 16 Wieża 6 Kochankowie Niewiem dlaczego , ale mój rozkład wydaje się być dziwmy … 1. To jak my kochaliśmy rodziców , tak oni nas u mnie to karta Sprawiedliwość (8) u mnie praktycznie nie ma mowy o miłości ze strony rodziców , relacje są chłodne , wyważone , brak tu jakichkolwiek uczuć praktycznie i emocji ( a także drugiego rodzica ) 2. Relacje partnerskie między kobieta a mężczyzna . 16 Wieża to oznacza , ze każdy związek który będę spróbowała stworzyć po prostu się wali / zawali ? 3. Pasje / pozostałe miłości 6. kochankowie niewiem jak to interpretować . Raczej nie wchodzę w romanse 4. Co blokuje w związkach ? 18. Księżyc karta iluzji tego , ze nie potrafię się otworzyć ,nie potrafię mówić o uczuciach ? 5. czym jest dla mnie miłość duchowa / uniwersalna 6 . kochankowie znowu . Nie potrafię tego zinterpretować . czy jest ktoś kto by mi pomógł ;) Z góry dziękuje program partnerski analizuje ns podstawie książki encyklopedia tarota wg Pami Chrzanowskiej która zakupilam Cytuj
Kosma Napisano Lipiec 31, 2021 Napisano Lipiec 31, 2021 @Agusiaxxx popatrz na opisy AW i draż dalej. Akurat nie mam tej książki, nie ma tam rozwinięcia niektórych punktów? Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.