MadamLilith666 Napisano Lipiec 30, 2021 Napisano Lipiec 30, 2021 04.03.1996 1. Dzieciństwo Moje dzieciństwo było czasem ciężkie.. Głównie pod wpływem władczego taty cesarz. 2 wiek średni i dojrzały Jest 2 x cesarzowa czyli ona afirmuje w negatywie? 4. Podświadomość i lęki rydwan. Trudności przed zmianą i podróża zmiany.. 5. Świadomość Kochankowie trudność w podejmowaniu decyzji?? 6.nadswiadomosc Śmierć Czuli transformacja ? 7. Misja koło fortuny Nie wiem... 8. Sr do realizacji Wieża zbudować coś od Nowa 9. Karma Rydwan to też nie wiem... Pomożecie? Ania Cytuj
SowAna Napisano Lipiec 30, 2021 Napisano Lipiec 30, 2021 1996 - to ty masz 4 z dznia urodzenia - czyli, to Ty jesteś Cesarzem, twarda, stanowcza i w jakiś sposób niereformowalna 1. Dzieciństwo Moje dzieciństwo było czasem ciężkie.. Głównie pod wpływem władczego taty cesarz. 2 wiek średni i dojrzały- tu jeszcze nie dotarłaś, to przyszłość, której nie znasz, lecz możesz do niej jakoś się przygotować Jest 2 x cesarzowa czyli ona afirmuje w negatywie? 4. Podświadomość i lęki rydwan. - tu też jeszcze Ciebie nie ma, jeszcze nie byłaś Cesarzową reszta analizy nie ma sensu 1 godzinę temu, MadamLilith666 napisał: 04.03.1996 Rybka, nadmiar wrażliwa i intuicyjna, może nawet zraniona zbyt po przez swoją wrażliwość, z podwójną siódemką czuje skórą, nie wydarzeniami, sumarycznie piątka z 32 - chęć bycia wszędzie z ogromną liczbą własnych kompleksów i braku wiary w siebie przez nadmierne analizowanie szczegółów, daruj sobie analizowanie tego sposobu podejścia do psychiki, popatrz na swoje cyferki, nie przekładając je na AW Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.