Bee Napisano Marzec 6, 2016 Napisano Marzec 6, 2016 Mnie za to ciągle śnią się pociągi, bilety i walizki... Albo nie mogę się spakować, kupić biletu i zazwyczaj spóźniam się na pociąg... Zawsze jestem ciężko przerażona tym faktem... Miewam też ezoteryczne sny : wczoraj np śnił mi się kapłan z Egiptu, który uczył mnie symboli egipskich i rzucał kości... takie sny uwielbiam ;-) nie mam pojęcia co oznaczają i chętnie posłucham... Cytuj Niech moc bedzie z Wami
Ismena Napisano Marzec 12, 2016 Napisano Marzec 12, 2016 Pociągi, bilety i walizki może to być zachęta, żebyś otworzyła się na coś nowego? Ale jeśli nie możesz się spakować\, czy kupić biletu, to można to tłumaczyć jako Twoją niechęć, obawy albo po prostu brak pomysłu na życie, na to co zrobić, żeby w ogóle coś się zadziało. Kapłan z Egiptu, jest to przedstawiciel wiedzy, nawet tajemnicy mocy. Ten sen może wskazuje na Twoje poprzednie wcielenie? Cytuj
Syrena Napisano Marzec 13, 2016 Napisano Marzec 13, 2016 Dla mnie pociąg jest to zwiastun podróży czy wewnętrznej czy tej "zwykłej". Te przeciwności to być może Twoja blokada przed "podróżą". Sama sobie nie pozwalasz na tą zmianę, która może doprowadzić Cię do czegoś fajnego - patrząc na sny ezoteryczne myślę, że chodzi o podróż duchową, rozwój. Wydaje mi się, że to przesłanie, abyś się otworzyła. Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.