Sellawi Napisano Marzec 26, 2016 Napisano Marzec 26, 2016 Witam, miałam ostatnio taki dziwny sen, że byłam w szkole i wgl pokoje bylybzupełnie inne, poprzemieszczane... Nauczycieli nie rozpoznawałam, a najdziwniejsze było to, że w całej szkole byłam tylko ja i 4 moje koleżanki i chyba jeszcze jakaś jedna osoba której się nie przyjżałam. Miałam takie wrażenie, że bawiłyśmy się w podchody, ponieważ zostawiały wiecznie jakieś skrawki papieru i co jakiś czas widziałam je jak mi się przyglądały z za rogu, a później znikały. W pewnym momencie na stole w bibliotece szkolnej znalazłam rysunek, tak jakby rysowany przeze mnie (być może umknął mi wątek samego rysowania i z tego powodu taki dezorient), a na rysunku basen, w basenie jedna z owych koleżanek (oczywiście tonąca niczym w morzu). Później znalazłam się obok owego basenu i dziewczyny znowu mi się przyglądały z za rogu. Stałam przez chwilę i się im przyglądałam, po czym znowu znalazłam się w bibliotece. Obok mnie była taka duża, metalowa miska w jakich kiedyś się prało ciuchy. Oczywiście obok miski była moja koleżanka przedstawiona na rysunku. Z jakiegoś powodu utopiłam ją w tej misce. Później wraz z jej zwłokami znalazłam się w lesie kopiąc grób i miałam ją już zakopać, lecz się obudziłam... Może mi ktoś powiedzieć, co to miało oznaczać? Cytuj
Marika Napisano Marzec 26, 2016 Napisano Marzec 26, 2016 Sellawi, proponuję, abyś najpierw zajrzała do innego działu, przywitała się i ogólnie podzielała na forum.Znacznie lepiej, wtedy to będzie wyglądać. Poza tym, jeśli chodzi o mnie, to zdecydowanie chętniej pomagam tym osobom, które wnoszą coś na forum i dają coś od siebie. Cytuj
soleila007 Napisano Marzec 28, 2016 Napisano Marzec 28, 2016 Mi swojego czasu czesto snil sie szpital lub centrum hnadlowe i bylo tam ogolnie pusto prawie moze 2-3 osoby. Te sny mialy miejsce kiedy stalam przed wyborem i mialam ogolnie metlik i w moim zyciu bylo jedno wielkie zamieszanie chyba podswiadomie szkalam miejsca odosobnionego:) Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.