marksa Napisano Maj 8, 2016 Napisano Maj 8, 2016 Czesc Odnalazłam dzisiaj na internecie ciekawy rozkład "Tajna kieszen" i postanowilam rozlozyc na swieza znajomosc. A wiec tak to wyglada.. 1. Cel w stosunkach u partnera Paz bulaw ( moim zdaniem dosyc jasny obraz tego ze mialby ochote na rozpoczecia jakiegos romansu) 2. Co partner o tobie mysli -2 karty Krolowa kielichow +2 mieczy (Mysle ze jakis sentyment do mnie ma bo poswieca mi uwage ale odgradza sie poniewaz jest osoba bardzo skryta i ostrozna) 3. Co partner do ciebie czuje 6 monet +5 bulaw (Tu niestety nie bede sie optymistycznie pocieszac bo widac ze sie miota z ta relacja i oczekuje jakiejs rownowagi . Aczkolwiek 6 monet to czesto jakis podarunek wiec moze miota sie z ta decyzja aczkolwiek znamy sie b krotko bo dopiero 3 tyg) 4. Jak on sie wobec ciebie zachowujje 3 karty Slonce, 6 mieczy, 9 kielichow ( tu mam lekki zawrot. Mysle ze cieszy sie tym kontaktem ktory jest 9 kielichow to czesto dobra zabawa moze chcialbysie spotkac na randke 6 mieczy mi w ukladach czesto pokazuje odciecie sie od osoby. Ale oboje wyjezdzamy rowniez na urlop w nastepnym tygodniu wiec moze podroz , dobra zabawa ? W kazdym badz razie utrzymuje to lekko i przyjemnie) 5. Co zamierza zrobic w najblizszym czasie Pustelnik, krol monet, 6 bulaw (Jako ze jest to mężczyzna ktory bardzo duzo pracuje bo ma wlasna firme obstawiam ze mnie delikatnie mowiac odetnie i skupi sie na swojej robocie. Bedzie zarabial i pracowal wiecej przed swoim urlopem. Nie bedzie planowal nic na razie poniewaz w pracy odnosi sukcesy) 6 co ukrywa As mieczy ( boje sie ze moze to być niestety jakies przemysleie na moja niekorzysc. Ja jestem osoba bardzo intensywna i byc moze go tym przytlaczam) 7. Dlaczego to ukrywa 6 kielichow ( chciałabym myslec ze to połączenie dwoch dusz ale mysle ze on wraca do przeszłości i mysli o czyms lub o kims z dawnych lat. Dodam ze ma dwoje dzieci ale z ta kobieta rozstali sie lata temu) Co o tym myslicie ?? Cytuj
Gość Ophelia2040 Napisano Maj 8, 2016 Napisano Maj 8, 2016 2. Co partner o tobie mysli -2 karty Krolowa kielichow +2 mieczy (Mysle ze jakis sentyment do mnie ma bo poswieca mi uwage ale odgradza sie poniewaz jest osoba bardzo skryta i ostrozna) Pytanie brzmiało co myśli o Tobie, a nie jaki ON jest. To on uważa, że jesteś osobą skrytą, nie dopuszczasz czegoś do siebie, być może ukrywasz własną wrażliwość (Królowa Kielichów), albo to z powodu tej wrażliwości jesteś chłodna (bo ktoś Cię np. skrzywdził?). Cytuj
marksa Napisano Maj 8, 2016 Autor Napisano Maj 8, 2016 Aaa widzisz nie pomyślałam o tym. A jak widzisz reszte ? Cytuj
marksa Napisano Maj 8, 2016 Autor Napisano Maj 8, 2016 Bo patrząc na to co zamierza zrobic mysle e na razie musze sobie chyba odpuscic i sie zdystansowac Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.