Skocz do zawartości

Polecane posty

Napisano

Czesc :)

Odnalazłam dzisiaj na internecie ciekawy rozkład "Tajna kieszen" i postanowilam rozlozyc na swieza znajomosc.

A wiec tak to wyglada..

1. Cel w stosunkach u partnera

Paz bulaw

( moim zdaniem dosyc jasny obraz tego ze mialby ochote na rozpoczecia jakiegos romansu)

2. Co partner o tobie mysli -2 karty

Krolowa kielichow +2 mieczy

(Mysle ze jakis sentyment do mnie ma bo poswieca mi uwage ale odgradza sie poniewaz jest osoba bardzo skryta i ostrozna)

3. Co partner do ciebie czuje

6 monet +5 bulaw

(Tu niestety nie bede sie optymistycznie pocieszac bo widac ze sie miota z ta relacja i oczekuje jakiejs rownowagi . Aczkolwiek 6 monet to czesto jakis podarunek wiec moze miota sie z ta decyzja aczkolwiek znamy sie b krotko bo dopiero 3 tyg)

4. Jak on sie wobec ciebie zachowujje 3 karty

Slonce, 6 mieczy, 9 kielichow

( tu mam lekki zawrot. Mysle ze cieszy sie tym kontaktem ktory jest 9 kielichow to czesto dobra zabawa moze chcialbysie spotkac na randke 6 mieczy mi w ukladach czesto pokazuje odciecie sie od osoby. Ale oboje wyjezdzamy rowniez na urlop w nastepnym tygodniu wiec moze podroz , dobra zabawa ? W kazdym badz razie utrzymuje to lekko i przyjemnie)

5. Co zamierza zrobic w najblizszym czasie

Pustelnik, krol monet, 6 bulaw

(Jako ze jest to mężczyzna ktory bardzo duzo pracuje bo ma wlasna firme obstawiam ze mnie delikatnie mowiac odetnie i skupi sie na swojej robocie. Bedzie zarabial i pracowal wiecej przed swoim urlopem. Nie bedzie planowal nic na razie poniewaz w pracy odnosi sukcesy)

6 co ukrywa

As mieczy

( boje sie ze moze to być niestety jakies przemysleie na moja niekorzysc. Ja jestem osoba bardzo intensywna i byc moze go tym przytlaczam)

7. Dlaczego to ukrywa

6 kielichow

( chciałabym myslec ze to połączenie dwoch dusz ale mysle ze on wraca do przeszłości i mysli o czyms lub o kims z dawnych lat. Dodam ze ma dwoje dzieci ale z ta kobieta rozstali sie lata temu)

Co o tym myslicie ??

Gość Ophelia2040
Napisano

2. Co partner o tobie mysli -2 karty

Krolowa kielichow +2 mieczy

(Mysle ze jakis sentyment do mnie ma bo poswieca mi uwage ale odgradza sie poniewaz jest osoba bardzo skryta i ostrozna)

Pytanie brzmiało co myśli o Tobie, a nie jaki ON jest. To on uważa, że jesteś osobą skrytą, nie dopuszczasz czegoś do siebie, być może ukrywasz własną wrażliwość (Królowa Kielichów), albo to z powodu tej wrażliwości jesteś chłodna (bo ktoś Cię np. skrzywdził?).

Napisano

Aaa widzisz nie pomyślałam o tym. A jak widzisz reszte ?

Napisano

Bo patrząc na to co zamierza zrobic mysle e na razie musze sobie chyba odpuscic i sie zdystansowac :)

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...