soleila007 Napisano Maj 13, 2016 Napisano Maj 13, 2016 Pytanie:jak przebiegnie moja rozmowa kwalifikacyjna? jakie wywre wrazenie:rycerz monet- chyba dobre ale jestem poczatkujaca,nie mam jeszcze duzego doswiadczenia, i trzeba bedzie mnie przeszkolic jak przebiegnie spotkanie:3 monety-karta mowi ze mam odpowiednie kwalifikacje i umiejetnosci do wykonywania tej pracy wynik rozmowy/czy dostane ta prace? 8 bulaw-nie wiem jak interpretowac ta karte-chyba dostane ta prace bo karta jest pozytywna,szybka pozytywna wiadomosc. Prosze o pomoc Cytuj
Marika Napisano Maj 14, 2016 Napisano Maj 14, 2016 wynik - 8 buław - wydaje mi się, że pracę dostaniesz. Powinni dosyć szybko się z Tobą skontaktować Cytuj
soleila007 Napisano Maj 23, 2016 Autor Napisano Maj 23, 2016 niestety nie odezwali sie nie dostałam pracy Cytuj
Marika Napisano Maj 26, 2016 Napisano Maj 26, 2016 Szkoda Nie wiem, ale w takim razie może rozważali pomiędzy kilkoma kandydaturami? Z kart widać, że szanse miałaś, ale może ktoś okazał się lepszy i to ostatecznie ta osoba została wybrana? Cytuj
Essa Napisano Maj 26, 2016 Napisano Maj 26, 2016 Wg mnie szansa jest raczej na staż, trzeba przejść jakieś dodatkowe szkolenie / kursy / specjalizację. Wg mnie poszło o doświadczenie a nie o brak umiejętności. Cytuj
soleila007 Napisano Maj 29, 2016 Autor Napisano Maj 29, 2016 tak problem jest z brakiem doswiadczenia tylko gdzie je zdobyć? Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.