Skocz do zawartości

Polecane posty

Napisano

Pytanie:jak przebiegnie moja rozmowa kwalifikacyjna?

jakie wywre wrazenie:rycerz monet- chyba dobre ale jestem poczatkujaca,nie mam jeszcze duzego doswiadczenia, i trzeba bedzie mnie przeszkolic

jak przebiegnie spotkanie:3 monety-karta mowi ze mam odpowiednie kwalifikacje i umiejetnosci do wykonywania tej pracy

wynik rozmowy/czy dostane ta prace? 8 bulaw-nie wiem jak interpretowac ta karte-chyba dostane ta prace bo karta jest pozytywna,szybka pozytywna wiadomosc.

Prosze o pomoc ;)

Napisano

wynik - 8 buław - wydaje mi się, że pracę dostaniesz. Powinni dosyć szybko się z Tobą skontaktować

• 2 weeks later...
Napisano

niestety nie odezwali sie nie dostałam pracy :(

Napisano

Szkoda :(

Nie wiem, ale w takim razie może rozważali pomiędzy kilkoma kandydaturami? Z kart widać, że szanse miałaś, ale może ktoś okazał się lepszy i to ostatecznie ta osoba została wybrana?

Napisano

Wg mnie szansa jest raczej na staż, trzeba przejść jakieś dodatkowe szkolenie / kursy / specjalizację. Wg mnie poszło o doświadczenie a nie o brak umiejętności.

Napisano

tak problem jest z brakiem doswiadczenia :( tylko gdzie je zdobyć?

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...