13AnnaAnna Napisano Maj 26, 2016 Napisano Maj 26, 2016 Nie jestem pewna czy mogę podpiąć moje pytanie pod ten temat , mianowicie czekam na dwie paczki. W jednej są słuchawki w drugiej trzy różne smaki kociej karmy. Wczoraj przyszlo zawiadomienie ze jedna z paczek jest do odbioru..Tylko która? Wylosowałam kartę pytając : co jest w paczce. Wyszła 3 kielichów. , jak myślicie? To mogą być słuchawki bo 3 kielichy to zabawa , wiec takze i muzyka. no ale 3 kielichy to mogą byc 3 rózne paczki kocich smakołyków....Jak myślicie? Co to jest? Dzis po południu odbieram, wiec zweryfikuję Cytuj Kieliçhem jestèm. Mieczem bywam.
Marika Napisano Maj 26, 2016 Napisano Maj 26, 2016 Wydaje mi się, że będą to 3 różne paczki kociej karmy i w tym przypadku 3 Puchary będą oznaczać umilenie dnia kotom, coś miłego dla nich, jakby nie było, to kocie święto Cytuj
13AnnaAnna Napisano Czerwiec 1, 2016 Autor Napisano Czerwiec 1, 2016 Kurde... masz rację. Przyszła kocia karma ! Dzięki że odpowiedziałaś! Cytuj Kieliçhem jestèm. Mieczem bywam.
Marika Napisano Czerwiec 12, 2016 Napisano Czerwiec 12, 2016 Nie ma za co Druga paczka również dotarła? Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.