Skocz do zawartości

Polecane posty

Napisano

Wczoraj wybrałam się do pewnego miejsca. Moje pytanie dotyczy tego: Gdzie byłam? oraz po co tam poszłam?

Zapraszam do wzięcia udziału :)

Napisano

To może ja zacznę z kart cygańskich ..

Gdzie Marika była wczoraj?

Karta Wdowa - pierwsze co mi się skojarzyło to na cmentarzu :D ale chyba to nie będzie to. Wydaje mi się, że byłaś u jakiejś inteligentnej kobiety przychylnej Ci, takiej, którą lubisz,starszej od Ciebie,

Po co tam byłaś?

Karty : szczęście,wdowa,zasmucenie - byłaś u niej żeby jej w jakiś sposób pomóc, pocieszyć? Może korzystałaś wtedy z kart żeby jej powróżyć? Pomagałaś podjąć jakąś decyzje?

:D

Napisano

Aga321 bardzo dziękuję! :) od razu napiszę, że tym miejscem nie jest cmentarz ;)

Zachęcam inne osoby, do wzięcia udziału :)

Napisano

Słońce, Ryby, Kotwica

Mi się wydaje, ze byłaś załatwić jakieś sprawy finansowe. Być może do banku?

Gość Ophelia2040
Napisano

To ja chwycę za swoje karty Endory :D

Gdzie byłaś: Wyrocznia + Klucz + Panna

Pierwsza karta mówi o szukaniu porady u starszych, klucz otwiera nowe możliwości, a panna to karta dworska i symbolizuje nowe znajomości ;)

Czyli trochę podobnie jak Aga bym powiedziała. Byłaś u jakiejś kobiety, raczej starszej i bardziej doświadczonej od Ciebie, mogła to być starsza siostra, ciotka, przyjaciółka albo... terapeutka :)

Napisano

Ja spróbuję z kart tarota.

10 mieczy, Sprawiedliwość ,Moc

Byłaś w jakimś budynku urzędowym, w miejscu gdzie się siedzi i czeka na swoją kolej - może gabinet dentystyczny, przychodnia albo szpital?

• 2 weeks later...
Napisano

Dziękuję Wam za udział w ćwiczeniu :)

Weryfikacja: byłam na pikniku zorganizowanym przez szkołę mojej córki.

Odnosząc się do zamieszczonych przez Was odpowiedzi, to ta starsza kobieta, to pewnie wychowawczyni mojej córki, a jeśli chodzi o pomoc, to piknij zorganizowany był, aby zebrać brakujące fundusze na wycieczkę (nowe możliwości). Stwierdzam, że najtrafniej wyszło Briee. Gratuluję :)

• 2 weeks later...

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...