Marika Napisano Maj 26, 2016 Napisano Maj 26, 2016 Wczoraj wybrałam się do pewnego miejsca. Moje pytanie dotyczy tego: Gdzie byłam? oraz po co tam poszłam? Zapraszam do wzięcia udziału Cytuj
Aga321 Napisano Maj 26, 2016 Napisano Maj 26, 2016 To może ja zacznę z kart cygańskich .. Gdzie Marika była wczoraj? Karta Wdowa - pierwsze co mi się skojarzyło to na cmentarzu ale chyba to nie będzie to. Wydaje mi się, że byłaś u jakiejś inteligentnej kobiety przychylnej Ci, takiej, którą lubisz,starszej od Ciebie, Po co tam byłaś? Karty : szczęście,wdowa,zasmucenie - byłaś u niej żeby jej w jakiś sposób pomóc, pocieszyć? Może korzystałaś wtedy z kart żeby jej powróżyć? Pomagałaś podjąć jakąś decyzje? Cytuj
Marika Napisano Maj 26, 2016 Autor Napisano Maj 26, 2016 Aga321 bardzo dziękuję! od razu napiszę, że tym miejscem nie jest cmentarz Zachęcam inne osoby, do wzięcia udziału Cytuj
Tinaina Napisano Maj 27, 2016 Napisano Maj 27, 2016 Słońce, Ryby, Kotwica Mi się wydaje, ze byłaś załatwić jakieś sprawy finansowe. Być może do banku? Cytuj
Gość Ophelia2040 Napisano Maj 31, 2016 Napisano Maj 31, 2016 To ja chwycę za swoje karty Endory Gdzie byłaś: Wyrocznia + Klucz + Panna Pierwsza karta mówi o szukaniu porady u starszych, klucz otwiera nowe możliwości, a panna to karta dworska i symbolizuje nowe znajomości Czyli trochę podobnie jak Aga bym powiedziała. Byłaś u jakiejś kobiety, raczej starszej i bardziej doświadczonej od Ciebie, mogła to być starsza siostra, ciotka, przyjaciółka albo... terapeutka Cytuj
Tatianaa Napisano Czerwiec 1, 2016 Napisano Czerwiec 1, 2016 Ja spróbuję z kart tarota. 10 mieczy, Sprawiedliwość ,Moc Byłaś w jakimś budynku urzędowym, w miejscu gdzie się siedzi i czeka na swoją kolej - może gabinet dentystyczny, przychodnia albo szpital? Cytuj
Marika Napisano Czerwiec 12, 2016 Autor Napisano Czerwiec 12, 2016 Dziękuję Wam za udział w ćwiczeniu Weryfikacja: byłam na pikniku zorganizowanym przez szkołę mojej córki. Odnosząc się do zamieszczonych przez Was odpowiedzi, to ta starsza kobieta, to pewnie wychowawczyni mojej córki, a jeśli chodzi o pomoc, to piknij zorganizowany był, aby zebrać brakujące fundusze na wycieczkę (nowe możliwości). Stwierdzam, że najtrafniej wyszło Briee. Gratuluję Cytuj
Marika Napisano Czerwiec 24, 2016 Autor Napisano Czerwiec 24, 2016 Briee, zamieścisz swoje pytanie ćwiczeniowe? Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.