Skocz do zawartości

przyczepienie ducha

Polecane posty

Napisano
W dniu 28.05.2019 o 09:38, asiam napisał:

Dziękuję bardzo za odpowiedzi. Nie sądziłam, że ktoś mi odpisze. To ja powtarzam Bóg jest miłością i inne duchy odpycham, bo tak to bym miała więcej niż 4. Teraz mam chyba 4, ae oprócz tego słyszę głosy z astrala. Ja tyle się modliłam, żeby być zdrowa, że nie macie pojęcia i już się nie modle, bo to nie ma sensu. Nie ma sensu powtarzanie ciągle tych samych regułek. Pozdrawiam serdecznie.

Jeśli byłaś ochrzczona, to jesteś już naznaczona  i należysz do określonej wiary.  Demon zawsze się ujawni jeśli idziesz na egzorcyzmy i tutaj nie ma znaczenia czy praktykujesz.

Napisano
W dniu 9.06.2016 o 11:28, tomek1978 napisał:

Witajcie.

Często wędruję po różnych miejscach odosobnienia. podczas jednej z takich wędrówek przyczepił się do mnie duch albo byt nie wiem dokładnie. Niedługo będę na mszy egzorcystycznej i się go pozbędę. Czy znacie jakieś metody, które w przyszłości mogły uchronić mnie przed takim podczepieniem podczas takich wędrówek.

Ja nosze Krzyż jerozolimski przy sobie.  Miałem kiedyś sen o Jerozolimie, nie  było to we współczesności,  że byłem tam podczas Niedzieli Palmowej, szedłem w stronę Grobu Świętego, zatłoczoną uliczką, Prowadziło mnie do celu oślepiające słońce.  Myślę że musisz sam wybrać  to co ma ciebie chronić. 

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...