Milka Napisano Czerwiec 11, 2016 Napisano Czerwiec 11, 2016 Od kilku dni dręczy mnie sen o śmierci osoby z mojej rodziny - strażaka. W ostatnich miesiącach było kilka pogrzebów strażaków z powodu nagłej śmierci. We śnie widzę w jaki sposób umiera ta osoba i też później przy pogrzebie ogromny żal bliskich Co ogólnie oznacza śmierć w snach? Cytuj
Marika Napisano Czerwiec 12, 2016 Napisano Czerwiec 12, 2016 Możliwe, że masz takie sny, właśnie dlatego, że znasz statystyki. Wiesz, że w ostatnich miesiącach kilku strażaków poniosło śmierć. Być może rozmyślasz o tym, ale i boisz się tego, nie chciałabyś, aby to samo dotknęło osobę z Twojej rodziny. Śmierć jako symbol może mieć wiele znaczeń, u każdej osoby inne. Tak najogólniej może chodzić o jakąś zmianę albo o początek czegoś nowego. Chociaż tak jak napisałam u Ciebie ten symbol może znaczyć całkowicie coś innego. Dlatego dobrze by było, abyś zapisywała swoje sny, wyróżniała symbole, które się w nich pojawiają i obserwowała co się dzieje w Twoim życiu, w ten sposób łatwo przypiszesz konkretne znaczenie symbolom. Cytuj
Milka Napisano Czerwiec 17, 2016 Autor Napisano Czerwiec 17, 2016 Możliwe, że masz takie sny, właśnie dlatego, że znasz statystyki. Wiesz, że w ostatnich miesiącach kilku strażaków poniosło śmierć. Być może rozmyślasz o tym, ale i boisz się tego, nie chciałabyś, aby to samo dotknęło osobę z Twojej rodziny. Śmierć jako symbol może mieć wiele znaczeń, u każdej osoby inne. Tak najogólniej może chodzić o jakąś zmianę albo o początek czegoś nowego. Chociaż tak jak napisałam u Ciebie ten symbol może znaczyć całkowicie coś innego. Dlatego dobrze by było, abyś zapisywała swoje sny, wyróżniała symbole, które się w nich pojawiają i obserwowała co się dzieje w Twoim życiu, w ten sposób łatwo przypiszesz konkretne znaczenie symbolom. Bardzo dziękuję za pomocne wyjaśnienia Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.