Skocz do zawartości

1. Polska - Irlandia Północna

Polecane posty

Napisano

1. Polska - Irlandia Północna

7 Denarów - As Mieczy

Wydaje mi się, jednak Irlandia wygra ten mecz, w ostatniej chwili albo wykorzystają jakąś sytuację (u jakiegoś piłkarza przebłysk geniuszu ;) ) i strzelą gola. Polska za bardzo może się trzymać wytycznych od trenera, będą grać ostrożnie.

Będzie albo 1:2 lub 0:1 dla Irlandii

A Wy jak uważacie? :)

Napisano

Owszem mecz skończył się wynikiem 0:1 ale dla Polski ;)

Napisano

Hahahaa świetne!! :D

Miejmy nadzieję, że po każdym meczy, będą mogli w ten sposób świętować :D

Napisano

Dwie godziny przed meczem również postawiłam karty. Ale zobowiązania rodzinne nie pozwoliły mi podzielić się z Wami moimi kartami. Nie oglądałam pierwszej części meczu, ale wróciłam do domu, włączyłam telewizor a tu pierwszy gol dla Polski ;*

Ja wylosowałam tak:

5 buław - Polska

Moc- Irlandia

Jak widziałam ten mecz??? Polskę w ataku, Irlandię w obronie, i to się chyba sprawdziło.

5 buław, raz wylosowałam w pytaniu o zawody , konkurencję sportową, i nie wygrałam , więc obawiałam się pozytywnego wyniku.Natomiast Irlandia - Arkan Wielki - Moc . <bezradny><bezradny><bezradny>

Po głębszej analizie tych kart, jednak wydawało mi się 5 ma większą moc sprawczą' ale zmylił mnie Arkan Wielki. Trudne karty wylosowałam.

I tak już mam z tym "Moim Tarotem" - ""pokażę ci co jest , ale co będzie - to już się sama domyśl""

Napisano

Jako, że nie dorobiłam się kart, bo nawet nie wiem czy dam rade się ich nauczyć a do tanich nie należą chciałam podpytać czy liczy się wyciągnięcie karty online? ;> :D

Napisano

Pewnie, że się liczy :) Ja również korzystam z takiej metody, jeżeli nie mam kart przy sobie <hejka>

Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.
  • Utwórz nowe...