Ismena Napisano Czerwiec 12, 2016 Napisano Czerwiec 12, 2016 1. Polska - Irlandia Północna 7 Denarów - As Mieczy Wydaje mi się, jednak Irlandia wygra ten mecz, w ostatniej chwili albo wykorzystają jakąś sytuację (u jakiegoś piłkarza przebłysk geniuszu ) i strzelą gola. Polska za bardzo może się trzymać wytycznych od trenera, będą grać ostrożnie. Będzie albo 1:2 lub 0:1 dla Irlandii A Wy jak uważacie?
Ismena Napisano Czerwiec 12, 2016 Autor Napisano Czerwiec 12, 2016 Owszem mecz skończył się wynikiem 0:1 ale dla Polski
Luna1986 Napisano Czerwiec 12, 2016 Napisano Czerwiec 12, 2016 https://web.facebook.com/SportoweFakty/videos/1263351573676236/ nie mogłam się powstrzymać
Ismena Napisano Czerwiec 12, 2016 Autor Napisano Czerwiec 12, 2016 Hahahaa świetne!! Miejmy nadzieję, że po każdym meczy, będą mogli w ten sposób świętować
Tatianaa Napisano Czerwiec 12, 2016 Napisano Czerwiec 12, 2016 Dwie godziny przed meczem również postawiłam karty. Ale zobowiązania rodzinne nie pozwoliły mi podzielić się z Wami moimi kartami. Nie oglądałam pierwszej części meczu, ale wróciłam do domu, włączyłam telewizor a tu pierwszy gol dla Polski Ja wylosowałam tak: 5 buław - Polska Moc- Irlandia Jak widziałam ten mecz??? Polskę w ataku, Irlandię w obronie, i to się chyba sprawdziło. 5 buław, raz wylosowałam w pytaniu o zawody , konkurencję sportową, i nie wygrałam , więc obawiałam się pozytywnego wyniku.Natomiast Irlandia - Arkan Wielki - Moc . Po głębszej analizie tych kart, jednak wydawało mi się 5 ma większą moc sprawczą' ale zmylił mnie Arkan Wielki. Trudne karty wylosowałam. I tak już mam z tym "Moim Tarotem" - ""pokażę ci co jest , ale co będzie - to już się sama domyśl""
Luna1986 Napisano Czerwiec 13, 2016 Napisano Czerwiec 13, 2016 Jako, że nie dorobiłam się kart, bo nawet nie wiem czy dam rade się ich nauczyć a do tanich nie należą chciałam podpytać czy liczy się wyciągnięcie karty online? ;>
Tatianaa Napisano Czerwiec 13, 2016 Napisano Czerwiec 13, 2016 Pewnie, że się liczy Ja również korzystam z takiej metody, jeżeli nie mam kart przy sobie
Polecane posty