traszka Napisano Sierpień 9, 2021 Napisano Sierpień 9, 2021 Proszę o małą pomoc w interpretacji mojego rozkładu, który otrzymałam od @SowAna ,której bardzo serdecznie dziękuję za rozkład. Poznanie osoby do związku: Co wspiera- Śmierć XIII Co szkodzi - Słońce Odpowiedź - IV Monet Moim zdaniem w lecie nie będę miała żadnej nowej relacji, ponieważ będę zamknięta w sobie, ale bardzo zdziwiły mnie pozostałe karty bo dziwnie to wyszło, że szkodzi Słońce czyli mój nadmierny optymizm i otwartość? Ale ja jestem raczej zupełnie inna i myślę, że taka postawa raczej pomogłaby niż zaszkodziła. Natomiast Śmierć jako wsparcie to też dziwne czyli karty pokazały, że jak będę bardziej brutalna i zmienna to mi pomoże w relacjach damsko-męskich? Bardzo ciekawe i dziwne karty... Może ktoś widzi to inaczej? Cytuj
Haniel Napisano Sierpień 9, 2021 Napisano Sierpień 9, 2021 W ramach rewanżu pozwolę sobie na swoje spojrzenie 😊 czwórki tarotowe to „najstabilniejsze” z kart i zdecydowanie nie są zwolennikami żadnych zmian zatem jeśli nie jesteś w związku aktualnie to i do końca wakacji raczej nie spodziewałbym się nowej osoby Co Cię w tym mimo wszystko wspiera - zmiany jakie aktualnie przechodzisz, może zakończyłaś pewien etap w życiu (być może relację) kończy się coś starego by mogło zacząć coś zupełnie nowego albo być może jakiś czas byłaś sama i czujesz że pora na zmiany … co szkodzi - Słońce w negatywnym znaczeniu może mówić o tym, że za bardzo chcesz, za bardzo się starasz i szukasz nowej osoby na „siłę” …. 1 Cytuj
traszka Napisano Sierpień 10, 2021 Autor Napisano Sierpień 10, 2021 Dziękuję bardzo! Ciekawe, że w braku zmian wspierają mnie zmiany, które przechodzę... ale to się zgadza bo przechodzę teraz zmiany wewnętrzne, jednak całe życie jestem sama bez względu na to czy przechodzę jakieś zmiany czy też nie, więc wcale się nie spodziewałam teraz nagłej rewolucji, ale zawsze jest jakaś iskierka nadziei :) A Słońce skojarzyło mi się jeszcze z egoizmem, może przeszkadza mi też moje egoistyczne zachowanie i jakieś męskie cechy, które w sobie mam np. kontrolowanie lub dominowanie...a sprzyja mi np. narażanie się na ciągłe zmiany bez względu na to ile mnie one kosztują...? Cytuj
Reni45 Napisano Sierpień 11, 2021 Napisano Sierpień 11, 2021 Śmierć jest zmiana ktora stoi w pozycji zza Kiedyś miałam Śmierć na takiej samej pozycji wszyscy byli na nie nie uda się. Pokazała mi beda zmiany nie bój się ich i faktycznie tak się stało. Więc u ciebie zmiany przyjda tym bardziej na wyniku 6 denarów słońce to szansa ale w odwróceniu możesz ja przegapić 1 Cytuj
SowAna Napisano Sierpień 11, 2021 Napisano Sierpień 11, 2021 Poznanie osoby do związku: Odpowiedź - IV Monet - 4 monet jest brakiem zmiany, zgadzam się z Twoja interpretacją Co wspiera- Śmierć XIII - czas, zakończenie czegoś, co trwało i może nadal trwa gdzieś w podświadomości, zmiana, która dokona /dokonuje się w Tobie Co szkodzi - Słońce - tak zwyczajnie, to lato i słońce, czyli czas wakacji , a głębiej to może być naiwność, łatwowierność, pośpiech Dnia 9.08.2021 o 19:13, traszka napisał: Moim zdaniem w lecie nie będę miała żadnej nowej relacji, ponieważ będę zamknięta w sobie 1 Cytuj
traszka Napisano Sierpień 12, 2021 Autor Napisano Sierpień 12, 2021 Dziękuję bardzo @Reni45 bardzo ciekawie zinterpretowałaś bo faktycznie jestem osobą, która często przegapia jakieś dobre okazje i to by się zgadzało ze Słońcem czyli takim zaślepieniem... Dziękuję też bardzo @SowAna bo Twoja interpretacja też mi dała do myślenia, czuję już jakieś zmiany w sobie odnośnie mojego myślenia nie tylko na tematy związkowe i masz rację, że czas wakacji może sprzyjać na te zmiany, ale trzeba poczekać na ich wynik dłużej Dziękuję Wam! Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.