Skocz do zawartości

3. Hiszpania - Czechy (13.06)

Polecane posty

Napisano

Wstawiam kolejne mecze, a chętnych zapraszam do wspólnej zabawy ;)

Hiszpania - Czechy tym razem za pomocą kart Lenormand

List - Książka

Wydaje mi się, że Hiszpania zrobi wszystko, aby wygrać, gdyż ma o co grać - chcą obronić tytuł z poprzedniego euro. Gra Czechów będzie dobra, a momentami bardzo dobra, ale być może nie będą w stanie wykorzystać wszystkich swoich atutów. Przegrają, ale ta porażka może ich zmotywować i w kolejnych meczach zaprezentują się dużo lepiej.

Chociaż pomimo tych kart, mam wrażenie, że remis także jest możliwy <myśli>

Napisano

Giermek Buław - 7 Pucharów

Ten mecz wygra reprezentacja Hiszpanii, na pewno wykorzystają wszystkie możliwości i szanse, które się pojawią. Ich gra będzie odważniejsza. Czesi mogą strzelić jakąś bramkę, ale to bardziej w wyniku jakiegoś szczęśliwego dla nich zbiegu okoliczności. Chociaż na mecz wyjdą zmotywowani, ale rady trenera i wszystkie inne strategię zostawią w szatni. Na boisku mogą zachowywać się całkiem bezradnie.

Napisano

Hiszpania - tęsknota

Czechy-przykrość

Chyba Hiszpania wygra i sprawi wielką przykrość Czechom ;) ale mimo wszystko myślę, że Hiszpania będzie liczyć na więcej goli niż w rzeczywistości strzeli

Napisano

Hiszpania wygrała 1:0

Od początku meczu to Hiszpanie dominowali, w pierwszej połowie mieli kilka świetnych okazji, ale mimo wszystko nie udało się im strzelić żadnej bramki. Dopiero pod koniec drugiej połowy strzelili gola. Remis mógłby być możliwy, ale piłkarze z przeciwnej drużyny nie wykorzystali swoich szans.

Wygląda na to, że wszystkie wytypowałyśmy poprawnie ;)

Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.
  • Utwórz nowe...