Ismena Napisano Czerwiec 12, 2016 Napisano Czerwiec 12, 2016 Wstawiam kolejne mecze, a chętnych zapraszam do wspólnej zabawy Hiszpania - Czechy tym razem za pomocą kart Lenormand List - Książka Wydaje mi się, że Hiszpania zrobi wszystko, aby wygrać, gdyż ma o co grać - chcą obronić tytuł z poprzedniego euro. Gra Czechów będzie dobra, a momentami bardzo dobra, ale być może nie będą w stanie wykorzystać wszystkich swoich atutów. Przegrają, ale ta porażka może ich zmotywować i w kolejnych meczach zaprezentują się dużo lepiej. Chociaż pomimo tych kart, mam wrażenie, że remis także jest możliwy
Marika Napisano Czerwiec 12, 2016 Napisano Czerwiec 12, 2016 Giermek Buław - 7 Pucharów Ten mecz wygra reprezentacja Hiszpanii, na pewno wykorzystają wszystkie możliwości i szanse, które się pojawią. Ich gra będzie odważniejsza. Czesi mogą strzelić jakąś bramkę, ale to bardziej w wyniku jakiegoś szczęśliwego dla nich zbiegu okoliczności. Chociaż na mecz wyjdą zmotywowani, ale rady trenera i wszystkie inne strategię zostawią w szatni. Na boisku mogą zachowywać się całkiem bezradnie.
Aga321 Napisano Czerwiec 13, 2016 Napisano Czerwiec 13, 2016 Hiszpania - tęsknota Czechy-przykrość Chyba Hiszpania wygra i sprawi wielką przykrość Czechom ale mimo wszystko myślę, że Hiszpania będzie liczyć na więcej goli niż w rzeczywistości strzeli
Ismena Napisano Czerwiec 13, 2016 Autor Napisano Czerwiec 13, 2016 Hiszpania wygrała 1:0 Od początku meczu to Hiszpanie dominowali, w pierwszej połowie mieli kilka świetnych okazji, ale mimo wszystko nie udało się im strzelić żadnej bramki. Dopiero pod koniec drugiej połowy strzelili gola. Remis mógłby być możliwy, ale piłkarze z przeciwnej drużyny nie wykorzystali swoich szans. Wygląda na to, że wszystkie wytypowałyśmy poprawnie
Polecane posty